در زمان حال، نيروي هوايي به چه نوع هواپيمايي نياز دارد؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

به کدام هواپيما بيشتر نياز داريم؟

MiG-29 SMT
13
11%
MiG-31 BM
56
49%
Su-30 MK
37
32%
Su-27 SKM
8
7%
FC-1
1
1%

مجموع رای گیری: 115

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

آقا فقط
1000 جنگنده سيمرغ
500 جنگنده بمب افکن ققنوس
100 بمب افکن شاهين
آقا کسي زياد جدي نگيره اين جنگنده ها رو خودم بعدا مي سازم. :o
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

كيارش,
دوست من Su-32 نمونه صادراتي Su-34 است که در واقع مدل Down شده اي است که اصلا تواناييهاي استراتژيکي ندارد!
پس در نتيجه Su-30 بسيار بهتر از Su-32 ميباشد. :D
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

این تاپیک الکی هست وقتی چنین هواپیماهایی را نمی فروشند برای چه تاپیک بزنیم ؟
ما هنوز داریم در رویا زندگی می کنیم.
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

این تاپیک الکی هست وقتی چنین هواپیماهایی را نمی فروشند برای چه تاپیک بزنیم ؟
ما هنوز داریم در رویا زندگی می کنیم.

ممنونم ازت کاملا حق با تويه البته چون مدير اين سايت کلا بامن مخالفه تا اين پست رو ببينه حذف ميکنه
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sir.mohamamad جان
من چرا بايد با شما مشكل داشته باشم دوست من، من با آيه‌ي ياس مخالفم، همين :o
من ايمان دارم كه ما مي‌تونيم و با هر كسي كه بخواد به هر نحوي اين موضوع رو خدشه دار كنه مخالفم :D
اگر پست از شما هم حذف شده، و بنده اون رو حذف كردم، احتمالا از اين قبيل پست‌ها بوده :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

Sector,

چرا فکر ميکنيد اين تاپيک الکي است و ما رويايي هستيم؟ :-(
دوست من پيشرفت از همين مسايل ساده شروع ميشود و وقتي قطره ها جمع شدند دريا پديدار ميشود وگرنه بدون کمک و همکاري يکديگر و عدم استفاده از نظرات و علم ديگران مملکت هرگز پيشرفت نميکند.
شما برو يک سر به انجمنهاي خارجي بزن ، مثلا آمريکايي ، ميبيني که دارن در مورد خيلي از مسايل که شايد تا 100 سال ديگر هم ساخته نشوند بحث ميکنند و اين باعث ميشود که پيشرفت کنند.
فردا وقتي يکي از اعضاي اين انجمن به پست و مقامي رسيد يا استاد دانشگاهي شد و ... همين تفکر مثبت را به ديگران ياد خواهد داد و اين است راز موفقيت. :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

خدا يا منفي نگران را به راه راست هدايت كن.
اونايي كه چشم ديدن پيشرفت اين مملكت رو ندارن كور كن.
اقايون مهترم جنگنده اي كه هم در دفاع هوايي و هم در حملات زميني در برابر تمامي هواپيماهاي موجود قد علم كرده چيزي نيست بجر سوخو 30 ام كا.
در مورد ميگ 31 شكي وجود ندارد ولي الان نيازهاي ما با ميگ 29 و سوخو 30 برطرف ميشود
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

snipercab, ببخشيد طرح شما زيباست اما فقط تصويري زيباست از هر نظر امکان ساخت ندارد طرح شما طرحي برداشت شده از طرح سه وجهي اف22 است حتي نماي جانبي آن دقيقا خود رپتور است
موارد آيرو ديناميکي هم در آن ابدا رعايت نشده براي توضيح هم به ساختار اس37 مراجعه کنيد
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

Sector,

چرا فکر ميکنيد اين تاپيک الکي است و ما رويايي هستيم؟
دوست من پيشرفت از همين مسايل ساده شروع ميشود و وقتي قطره ها جمع شدند دريا پديدار ميشود وگرنه بدون کمک و همکاري يکديگر و عدم استفاده از نظرات و علم ديگران مملکت هرگز پيشرفت نميکند.
شما برو يک سر به انجمنهاي خارجي بزن ، مثلا آمريکايي ، ميبيني که دارن در مورد خيلي از مسايل که شايد تا 100 سال ديگر هم ساخته نشوند بحث ميکنند و اين باعث ميشود که پيشرفت کنند.
فردا وقتي يکي از اعضاي اين انجمن به پست و مقامي رسيد يا استاد دانشگاهي شد و ... همين تفکر مثبت را به ديگران ياد خواهد داد و اين است راز موفقيت.

آخه دوست عزیز ، من نمی دانم داشتن 20 تا اف-4 و اف-5 و 10 تا میگ پناهنده از عراق چه چیزی داره که هر دفعه توی بوق و کرنا می کنیم و یک تاپیک می زنیم ؟؟؟؟
10 تا میگ سال 1990 خریدیم حالا هر دفعه یکبار برایشان تاپیک می زنیم که اگر دشمن حمله کند با اینها فلانجا را داغون می کنیم و امان می کنیم و از این جور چیزها !!
یک سری بزنید ببینید نیروی هوایی عربستان و پاکستان و غیره که این همه آنها را مسخره می کردیم چه هواپیماهایی دارند ؟؟ بعد بیایم رویاپردازی کنیم .

قايون مهترم جنگنده اي كه هم در دفاع هوايي و هم در حملات زميني در برابر تمامي هواپيماهاي موجود قد علم كرده چيزي نيست بجر سوخو 30 ام كا.
در مورد ميگ 31 شكي وجود ندارد ولي الان نيازهاي ما با ميگ 29 و سوخو 30 برطرف ميشود

گفتنش آسان است اما اینها را به ما نمی دهند.

-------------------
به نظر من این تاپیک را باید قفل کنند مدیران.
یک تاپیک علمی بزنید بهتر است از این بحث های بیخودی.
این کاری عبث و بیهوده هست که همینجوری رویا پردازی کنیم. آخر این تاپیک چی میشه ؟ به هیچ نتیجه ای هم نمی رسیم ؟؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Sector ادوات مهم هست، اما تعيين كننده نيست :x
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

سكتور عزيز اگه به قدرت اقتصادي و نظامي بود الان كل دنيا بايد مستعمره دولت امريكا ميشدن كه نيستن پس به قول اقا مهدي عزيزمون همه چيز ادوات جنگي نيست.
در جنگ ادوات جنگي بخشي از وقايع رو رقم ميزنن .اگه با اف 16 و 18 و 15 ميشد كار زيادي كرد الان در عراق و افغانستان امريكا به اين وضع نبود .سعي كنيد بزرگ فكر كنيد.
شما كه دم از علم ميزني لطف كن و چندتا علمي شو بزن و در ضمن كسي شما رو مجبور نكرده در اين تايپك هاي بيخودي پست بزنيد.زوري نيست اقا اختياريه دوست نداري نيا.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 101 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

پست توسط saied2020 »

به نظر من هر اقدامی در جهت هرگونه خریدی باید در جهت استراتژی نظامی کشور باشد. حال استراتژی ایران چیست.
فرض کنید در سال 2020 هستیم در این سال ایران از نظر قدرت هوایی در چه وضعیتی باید باشد. اگر میخواهیم نیروی هوایمان قدرت اول منطقه باشد مطمئن باشید با خرید هایی که بحث می شود به این نتیجه نمی رسیم چرا چون اعراب با آن مخارج نظامی هنگفت برروی تجهیزات خود، در مقابل اسراییل به این امر نرسیده اند و حتی این اجازه را ندارندو نخواهند رسید.
حال اگر این هدف را نداریم بله می توانیم هزینه هنگفت خریدهای نظامی (چرا هنگفت چون مطمئنا در این سال تقریبا تمام هواپیماهای موجود در حال بازنشستگی هستند و ما حداقل بین 500 تا 1000 هواپیما نیاز خواهیم داشت بعلاوه هواپیماهای دیگر مورد نیاز)را متقیل شویم .اما چنداشکال عمده در این استرتژی وجود دارد: پس از اینکه این هواپیماها فرسوده شدند چه کار کنیم باز هم باید هزینه زیادی صرف خرید وسایل پرنده کنیم؟ یک اشکال دیگر قضایای چند سال اخیر ثابت کرده در مواقع حساس ما نمی توانیم برروی وسایل خریداری شده از خارج زیاد حساب کنیم چون دشمنانمان حتی قبل از دریافت وسیله خریداری شده به اسرار آن دسترسی دارند .پس در مواقع حساس که باید وسیله مورد نیاز کارایی خود را نشان دهد تقریبا بدون استفاده خواهد شد و سرمایه گذاری ما هم بر باد خواهد رفت.

به نظر من ما می توانیم از این فرصت به دست آمده استفاده کنیم وخودمان را به یک کشور هواپیما ساز تبدیل کنیم(یادتان باشد ما اگر بتوانیم حتی نصف هواپیماهای مورد نیازمان یعنی 250-500 فروند را خودمان بسازیم (حتی مونتاژ)به چه تجربه و دانش می رسیم ) البته در این راه لازم نیست تمام تکنولوژی هواپیما را کسب کنیم آن مقداری که برای رسیدن به هدفمان لازم است.
نکته ای را هم باید در نظر داشت که در حال حاضر نیروی هوایمان نیاز شدیدی به هواپیمای جدید دارد(ماتقریبا 15 سال است هواپیما جدید آنچنانی نخریده ایم).پس باید نوع خریدمان طوری باشد که هم نیاز فعلیمان را جوابگو باشد وهم آینده مان را.

چند نقطه در مورد خرید:
ما باید سراغ کشورهایی برویم که برترین تکنولوژی هوایی (منظور بیشتر درمورد اویونیک و موتور و سازه )را دارند و از برترین کشور شروع کنیم:
1- آمریکا : فکر نکنم حتی بتوانیم چند درصد شانس داشته باشیم.
2- فرانسه : در مورد این کشور باید سعی زیادی کنیم چون اگر موفق شویم با توجه به تجربیات کشورهای دیگر، از کشورهای دیگر این لیست در اولویت است.
در مورد فرانسه میتوانیم جنگنده رافال را در نظر بگیریم چون اولا جنگنده بسیارخوبی است دوما هنوز فروش خارجی نداشته و راحتر در مورد انتقال تکنولوژی می شود به نتیجه رسید.
3- سوئد: جنگنده ساب گریپن مد نظر است فروش خارجی آنچنانی نداشته و در ضمن میتوان برروی روابط خاصمان با آن کشور تکیه داشت.
4- روسیه: جنگنده مورد نظرمی تواند سوخو 27 و خانواده های بر گرفته از آن باشد. همانطور که میدانید هنوز هم وضع صنایع نظامی روسیه بهبود نیافته است و می توان از این قضیه استفاده کرد ولی باید در نظر داشت تکنولوژی الکترونیک هواپیمایی روسیه ضعیفتر ازموارد بالایی است.
5- چین: همانطور که میدانید تکنولوژی چین در تمام موارد از آنچنان برتری نسبت به موارد بالایی برخوردار است و فقط در صورتی که چاره ای نداشته باشیم باید به سراغ آن رفت.

نکته: می توان در بدست آوردن تکنولوژیهای مورد نیاز از چند کشور مورد اشاره استفاده کرد.
و حالا راه حل پیشنهادی:
کوتاه مدت:
خرید حداقل 50 فروند هواپیمای روز (سوخو37-رافال –گریپن-میگ29)
نوسازی و بهینه سازی چنگنده های موجود ( مثلا ارتقا میگ 29 ها تا سطح اس ام تی )
کار برروی جنگنده های طراحی شده در داخل و در صورت قابل قبول بودن سطح تکنولوژی تولید انبوه آنها مثل صاعقه
بلند مدت:
انجام موارداشاره شده در کوتاه مدت
خرید تعداد زیادی جنگنده از یک نوع(مثلا 200-300) ازمیان جنگنده های مورد اشاره با شرایط زیرانجام شود:
اولاحداقل نصف جنگنده های خریداری شده تحت امتیاز درداخل کشور تولید شود ثانیا انتقال تکنولوژی صورت پذیرد(بخصوص درمورد اویونیک) ثالثا آن کشور در بهینه سازی جنگنده های موجود کمک رساند.(مثل اجازه نصب موتور مورد نیاز) رابعا در ساخت و تولید جنگنده های طراحی شده در داخل مثل صاعقه؛شفق وهر جنگنده ی مورد نظر کمک و همکاری کند.
تولید انبوه جنگنده های طراحی شده در داخل مطابق با آخرین فناوری بدست امده و در دسترس
بهینه سازی دوباره جنگنده های موجود با استفاده از آخرین فناوری بدست امده و در دسترس

تکنولوژیهای پیشنهادی:
موتورهای با قابلیت بالا که به پرنده امکان پرواز سوپر کروز میدهد
سیستم تغیر دهنده بردار رانش
مواد وآلیاژهای پیشرفته
اویونیک پیشرفته

تاکید: خلاصه ما باید به هر طریقی پرنده های مورد نیازمان را تهیه کنیم چه از خارج و چه از داخل . چه بهتر که در صورت توان این نیاز(که بسیارهم عظیم است) از داخل کشور تامین شود. این یک فرصت است.
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”