ارور سنسور dht11 در اردوینو

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با سایر میکروکنترلرها به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

ارور سنسور dht11 در اردوینو

پست توسط martav »

سلام
من الان با اردوینو کار میکنم و مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی dht11 رو با سیم بلند به اردوینو متصل میکنم رطوبت و دما رو صفر نشون میده. با سیم کوتاه این مشکل وجود نداره . در ضمن با سیم بلند هم وقتی از کابل سه سیمه استفاده میکنم این مشکل دیده میشه یعنی وقتی دیتا رو با سیم دیگه ای و جدا از تغذیه وصل میکنم مقدارها رو درست نمایش میده.
سیم هم حدود 5 متره. درصورتیکه در دیتا شیت گفته تا 20 متر جواب میده. خازن 100 نانو هم به تغذیه ش وصل کردم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: ارور سنسور dht11 در اردوینو

پست توسط sinaset »

سلام بر شما
بله در دیتاشیت قید شده. اما شما باید جستجو کنید،ببینید دقیقا چه اصولی را باید در سیم 20 متری مد نظر بگیرید.
شاید یکی از مسائل مهم،خود ولتاژ باشد،شما از چه ولتاژ برای چنین کار استفاده کردید؟!برای ازمایش،بهتر است،از یک منبع تغذیه متغییر استفاده کنید و سعی کنید دائم ولتاژ را (برای سنسوراز طریق مدار اصلی) افزایش دهید،ببینید برخره در چه ولتاژی شروع به فعالیت می کند(همانطور که احتمالا باید بدانید،ولتاژ در سیم افت می کند،به دلیل مقاومتی که در خود سیم ها وجود دارد،برای همین برای مسافت ها دور،مقداری ولتاژ را بیشتر می کنند..)
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “سایر میکروکنترلرها”