این عکس ها در جشنواره سینمایی سن سباستین2006 در اسپانیا گرفته شده است. منبع عکس های سایت: آسوشیتدپرس و gettyimages
من خودم عاشق هدیه تهرانی هستم و از این عکس هاش خیلی خوشم اومد امیدوارم شما هم خوشتون بیاد......
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
چند روز قبل يکي ، يک ايميل به من فرستاده بود با عنوان عکس جنجالي هديه تهراني که عکس سومي بود.
ولي پسوند فايل exe بود و اين يعني فايل آلوده به ويروس بود.
ولي ما بيدي نيستيم که با اين بادها بلرزيم.
هم فايل رو دانلود کردم و هم بازش کردم و ويروس را پاک کردم و هم عکس رو سيو نکردم!
Saeid12345, حالا مي تونين با اطمينان کامل اين عکس ها رو سيو کنين اونم نه يکي 8 تا
Saeid12345, نا محرم 8) 8) 8)
شما هزارتا فيلم وعکس خارجي نگاه ميکنين که نامحرم نيستن.... ولي سيو نمي کنين چون نامحرمن