سلام حتما پایه رو درست اتصال نمیدهد،معمولا در بارهای اول چنین اشکالت پیش می اید. و همچنین پتانسیو رو زیاد و کم کنید،تا اعداد و ارقام دیده شوند با دقت و حوصله کارها را انجام بدهید،اگر بازهم جواب نگرفتید،یک عکس از نمایی بالا از طرحتون بگیرید(جوری که پایه دیده شوند،کدام به کدام در ارتباط است) و در اینجا قرار دهید. باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
سلام یه سوال دارم میخوام برنامه اندرودی بنویسم که بتونه تصاویر ارسال شده توسط این دوربین رو بخونه یه به وسیله ماژول wifi یه توضیح راجب برنامه که نوشتی برای pc و این که چظور ارتباط برقرار کردی میدی لطفا
فکر میکنم نرم افزار اندروید برای این دروبین در اینترنت موجود می باشد! در اینترنت کمی جستجو کنید احتمالا بتوانید پیدا کنید
ضمن اینکه برای ارتباط با ایسی باید از دو پایه SIOC و SIOD دستورات لازمه ارسال شود. و ایسی براساس دستوراتی که توسط این دو پایه ارسال میشود تنظیمات لازمه را هماهنگ می کند.
باقی توضیحات را نیز می توانید در ابتدا تاپیک مطالعه فرمایید
اگر سوالی جزء تریی دارید بفرمایید در حد توانم شما را راهنمایی خواهم کرد. باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
سلام من مدارو روی بردبرد وصل کردم اما جواب نگرفتم کد هگز شمارو روی atmega32a پروگرم کردم نرم افزار ماژول usb منو میشناسه ولی دیتایی ردوبدل نمیشه وماژول یوزارت فقط یک چراغ قرمزاش روشن است فکر میکنم مشکل از میکرو وبرنامه باشه
ذوفیوزبیت رو هم غیرفعال کردم. بنظر شما مشکل کجاست؟