ویندوزم بالا نمیاد.

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

ویندوزم بالا نمیاد.

پست توسط Ma3ouD »

سلامدوستان.2 روزی هستش که وقتی ویندوزم به صفحه ی welcome میرسه دیگه بالا نمیاد وباید یک بار کنترل آلت دیلت را بزنم تا بره توو ویندوز.
از وقتی که اینجوری شده یاهو مسنجرم هم دیر لوگین می کنه همش میگه دوبار سعی کنید.
ویندوزم اکس پی سرویس پک 2
تاحالا 3 بار ویندوز عوض کردم اما درست نشده.
لطفا من را راهنمایی کنید
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

اولا هميشه automatic updates رو روي آف بذار چون ويندوزت اصل نيست مايروسافت ويندوزتو از کار ميندازه، بعد يا بايد ويندوزو دوباره بريزي يا repair کني .( البته فکر کنم خودت بدوني اينارو )

ببينم با safe mode ميتوني بياي بالا ؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DjBoMBoX جان
اولين چيزي كه به نظرم مي‌رسه ويروس جديد ياهو هست كه سرعت در حال پيشرفت هست
BitDefender رو نصب كنيد و سيستم رو اسكن كنيد، آخرين برنامه‌اي كه طي 3 روز گذشته نصب كرديد چيه؟ :-(
لطفا بيشتر توضيح بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail »

DjBoMBoX, درايو c رو فرمت ميکنيد؟
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

manijafari, akhmail,
من تا الان 3 بار ویندوز عوض کردم..میگم ویندوز توو صفحه خوش آمد گویی قفل میکنه.یکبار که توو همون صفحه کنترل آلت دیلتو میزنم مثل روال عادی میره توو ویندوز
Mahdi1944,
Linux_Transformation_Pack_3.0 رو از وقتی نصب کردم این جور شد.از سایت پی سی دانلود.
درضمن وقتی یک فیل رو اپن وین میکنم و تیک میزنم که همیشه با این برنامه اجرا بشه کار نمی کنه و دفعه های بعدم بازم اپن وین میاد بالا.
BitDefender نصبش کنم یک وقت فایلهایی رو که از اینترنت دانلود کردم پاک نکنه؟
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

راستی یک چیزی یادم افتاد.وقتی که ویندوز نصب میکردم برای اولین دفعه یک ویندوز تازه میومد بالا یک اروری میداد در باره ساعت و زمان و یک چیزی توو همین مایه ها منم زیاد توجه نکردم.الان که اومدم توو اپرا تا رفتم توو سایت یاهو وقتی که خواست بره تو ایمیلم یک ارور داد گفته بود:
- The certificate for "*.bc.yahoo.com" is not valid before Jan 26 23:48:12 2006 GMT. Is the clock on your computer correct?
- The certificate for "Equifax" is not valid before Aug 22 16:41:51 1998 GMT. Is the clock on your computer correct?
اینهم در مورد همون ساعت و تاریخ. اکسبت کردم رفت توو ایمیلم.
مشکل از کجاست؟ :?
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

DjBoMBoX نوشته شده:راستی یک چیزی یادم افتاد.وقتی که ویندوز نصب میکردم برای اولین دفعه یک ویندوز تازه میومد بالا یک اروری میداد در باره ساعت و زمان و یک چیزی توو همین مایه ها منم زیاد توجه نکردم.الان که اومدم توو اپرا تا رفتم توو سایت یاهو وقتی که خواست بره تو ایمیلم یک ارور داد گفته بود:
- The certificate for "*.bc.yahoo.com" is not valid before Jan 26 23:48:12 2006 GMT. Is the clock on your computer correct?
- The certificate for "Equifax" is not valid before Aug 22 16:41:51 1998 GMT. Is the clock on your computer correct?
اینهم در مورد همون ساعت و تاریخ. اکسبت کردم رفت توو ایمیلم.
مشکل از کجاست؟ :?

اون windows restore ، باید بری توش تاریخشو ببری عقب، اونجایی که کاپیوترت سالم بوده ..
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

manijafari,
دوست من .گفتم که:ویندوزمو عوض کردم.اونم 3 بار
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DjBoMBoX جان
اگر برنامه‌هاي مرتبط با لينوكس رو نصب كرديد اين مشكلات عادي هست؟ فايل سيستم درايوي كه ويندوز روي اون نصب مي كنيد چيه؟ (FAT32,NTFS)
اگر FAT هست يك بار اون رو فرمت كامل كنيد مشكل رفع مي‌شه (يعني فرمت بدون استفاده از هيچ پارامتري، مثلا format c:)
اگر هم NTFS هست با استفاده از CD نصب XP اون رو فرمت كامل كنيد (در گزينه‌هاي فرمت وجود داره)
مشكل تاريخ هم به ساعت و تاريخ سيستم شما مربوط هست، بايد اون رو تنظيم كنيد
2006/10/19
امتحان كنيد و نتيحه رو اعلام كنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944,
FAT32 هستش.تاریخ که درست کردم یاهم مسنجرم درست شد :(
بقیرو هم خبرت می کنم.
ممنون
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944,
با درست کردن تاریخ سیتمم مثل روز اول شد.ممنون از شما :razz: .اما مگه این تاریخ چه تاثیری بر روی سیتم داره که اینجوری قات زده بود؟
manijafari, akhmail,
از شما دوستان هم کمال تشکر را دارم.ممنون :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DjBoMBoX جان
تمام برنامه‌ها به نوعي وابسه به توابع زمان بايوس هستند و تغيير به ميزان زياد در اونها (مثلا تنظيم تاريخ به قبل از تاريخ ساخت ويندوز مورد استفاده و يا برنامه‌ي خاص و همينطور بردن مثلا به 50 سال بعد باعث فعال و يا غير فعال شدن توابعي كه از پيش براي اين موارد تعبيه شدند مي‌شه و اين موضوع اختلالاتي رو ايجاد مي‌كنه :-) )
به هر حال خوشحالم كه مشكل رفع شد :D

ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”