راهنمایی برای خرید تلفن همراه
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
راهنمایی برای خرید تلفن همراه
سلام دوستان، چند وقتی میشه که میخوام موبایل بخرم ولی واقعا گیج شدم موندم چی بخرم یک عده میگن ios بخر و یک عده دیگه میگن اندروید بهتره. خودم در حال حاظر اندروید دارم ولی میخوام تجربه استفاده از ios هم داشته باشم باز از یک جهت میترسم سخت باشه کار کردن باهاش. خلاصه زیاد سرتونو به درد نیارم میخوام یکم از تجربه هاتون استفاده کنم که شاید این دو به شکی از بین بره.

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Re: راهنمایی برای خرید تلفن همراه
قطعا اندروید
اگه می خواید حس لاکچری بودن داشته باشید (البته از نوع پوچش) حتما ios بگیرید
خیلی خلاصه گفتم اذیت نشید
خیلی خلاصه گفتم اذیت نشید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- محل اقامت: داهات
- سپاسهای ارسالی: 6318 بار
- سپاسهای دریافتی: 841 بار
- تماس:
SMH نوشته شده: جمعه ۲ آذر ۱۳۹۷, ۱:۲۶ ب.ظ اندروید
خیلی خلاصه گفتم اذیت نشید![]()
این یکی از زیباترین راهنماییهایی بود که تا حالا دیدم
دقیقا همینه دوست گرامی
بنظر بنده اگر از گوشی تلفن در حد تماس تلفنی و یه کوچولو بیشتر استفاده داری و میخوای تجربه ای نو و مثلا لاکچری داشته باشی ios بردار!
ولی اگر از گوشی واقعا استفاده های زیادی داری و گاها در حد یه سیستم از نرم افزارهاش بهره میبری برو سراغ open source که اندروید شاخه
موفق باشی
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم

راحت جان طلبم وز پی جانان بروم

راحت جان طلبم وز پی جانان بروم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
من هم دقیقا نظر دوستان رو تایید میکنم، ایفون یک فاجعه در دنیای فناوری هست. دوستانی که من رو از نزدیک میشناسن میدونن چه نفرتی از این اشغال دارم و اگر کسی iphone داشته باشه معمولا جلو من سعی میکنه نشون نده و ...
البته این موضوع ناشی از تعصب نیست، بلکه دلایل دقیق فنی داره
اما در مورد پیشنهاد گوشی، شما باید رنج مورد نظرتون رو بفرمایید و اینکه چه مواردی براتون اهمیت داره، البته من در حال حاضر برای افرادی که یک گوشی با قدرت خوب، امکانات مناسب، کیفیت عالی و هزینه منطقی مد نظرشون هست گوشی Xiaomi Redmi 6 Pro رو پیشنها میکنم که بسته به نسخهی 32 و 64 گیگابایتی، قیمتی بین 2100 تا 2700 تومن داره. به طور کلی هم فقط xiaomi رو در حال حاضر توصیه میکنم، با تجربهی بیش از 13 سال در حوزهی موبایل، شیائومی کاملترین سخت افزار و نرم افزار و اکوسیستم رو داره
البته این موضوع ناشی از تعصب نیست، بلکه دلایل دقیق فنی داره
اما در مورد پیشنهاد گوشی، شما باید رنج مورد نظرتون رو بفرمایید و اینکه چه مواردی براتون اهمیت داره، البته من در حال حاضر برای افرادی که یک گوشی با قدرت خوب، امکانات مناسب، کیفیت عالی و هزینه منطقی مد نظرشون هست گوشی Xiaomi Redmi 6 Pro رو پیشنها میکنم که بسته به نسخهی 32 و 64 گیگابایتی، قیمتی بین 2100 تا 2700 تومن داره. به طور کلی هم فقط xiaomi رو در حال حاضر توصیه میکنم، با تجربهی بیش از 13 سال در حوزهی موبایل، شیائومی کاملترین سخت افزار و نرم افزار و اکوسیستم رو داره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد