بله ببینید این سیستم مال من نیست مال یکی دیگه ست
معلوم نیست چه بلایی سرش آورده پاور بدبخت منفجر شد بردش سیاه و داغون شد
پاور خودم گرین با Real 370 حتی اونم وصل کردم فایده ای نداشت.
CPU 1.8G HRTZ e2160
کارنکردن پاور
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: کارنکردن پاور
سلام دوست من.
پیشنهاد میکنم ، برای مشخص شدن مشکل ، شما یک مادربرد دیگه (سوکت 775) پیدا کنید و همه قطعاتش روش سوار کنید ، اینطوری میشه فهمید اشکال از مادربرد هست یا که خیر.
باتشکر.
پیشنهاد میکنم ، برای مشخص شدن مشکل ، شما یک مادربرد دیگه (سوکت 775) پیدا کنید و همه قطعاتش روش سوار کنید ، اینطوری میشه فهمید اشکال از مادربرد هست یا که خیر.
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
-
ببخشید من کابل برق را به کامپیوتر وصل میکنم ولی هیچی نمیشه رفتم تعمیرگاه با دستگاه تست کرد گفت سالمه بعدش کابل رو ی کم خمش کرد روشن شد ولی الان اوردمش خونه هر کاری میکنم کار نمیکنه لطفا سریع جواب بدید

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام بر شما
همون کابل اصلی که به پاور وصل میشود را خم کنید،روشن میشود؟!
پس باید اشکال از کابل پاور باشد! در صورتی که میدانید سیم از کجا شکسته شده،از همان قسمت ان را قطع کنید و از دوباره پوسته ها را بکنید و به درستی بهم وصل کنید و با تایپ به صورت تک تک عایق بندی کنید.
در صورتی هم که برایتان دشوار است! یک کابل پاور جدید خریداری کنید. فکر میکنم به وفور در بازار و در مراکز کامپیوتری پیدا شود.
باتشکر.
همون کابل اصلی که به پاور وصل میشود را خم کنید،روشن میشود؟!
پس باید اشکال از کابل پاور باشد! در صورتی که میدانید سیم از کجا شکسته شده،از همان قسمت ان را قطع کنید و از دوباره پوسته ها را بکنید و به درستی بهم وصل کنید و با تایپ به صورت تک تک عایق بندی کنید.
در صورتی هم که برایتان دشوار است! یک کابل پاور جدید خریداری کنید. فکر میکنم به وفور در بازار و در مراکز کامپیوتری پیدا شود.
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.