Erratic نوشته شده: یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷, ۸:۰۵ ب.ظشما داری تمامی حرف های من رو تفسیر شخصی میکنی!
و برای خودت تفسیر میسازی
من خارجی برای شما صحبت نمیکنم:
" در روايات است كه فاطمۀ زهرا عليها السّلام از پدر بزرگوارش، حضرت محمّد صلّى اللّه عليه و آله، پرسيد:
كسى كه نمازش را سبك بشمرد چيست ؟ فرمود: اى فاطمه، يا كه نمازش را سبك بشمرد، او را به پانزده بلا گرفتار مى : شش بلا در دنيا، سه بلا به هنگام مرگ، سه بلا در قبر و سه بلا در قيامت، هنگامى كه از قبر خارج مىشود.
بلاهاى دنيا اين است كه خدا بركت را از عمر و روزى او برمىدارد، سيماى نيكوكاران را از صورتش محو مىكند، پاداشى به اعمالش تعلّق نمى ، دعايش به آسمان راه نمىيابد، و از دعاى نيكوكاران بىبهره مىماند.
بلاهاى وقت مرگ آن است كه با خوارى مىميرد، گرسنه از دنيا مىرود و تشنه جان مىدهد، چنانكه اگر تمام رودهاى دنيا را بنوشد، سيراب نمىشود.
بلاهاى قبر اين است كه خداوند فرشتهاى را مأمور مىكند او را در قبرش عذاب كند، قبرش را تنگ مىكند و قبرش تاريك مىشود.
بلاهاى قيامت اين است كه خداوند فرشتهاى را مأمور مىكند كه او را در حضور همۀ خلايق با صورت بر زمين بكشد، در حساب به او سختگيرى مىشود و خداوند متعال به او توجه نمىكند و او را تزكيه نمىكند و براى او عذابى دردناك خواهد بود. "
چیزهایی که نوشتم و نقل قول کردم نیاز به تفسیرهای فیثاغورثی نداره
نیازی نیست مقاومت کنی اینها درباره نماز هست
خداوند در دین اسلام گفته به راحتی میتونید کسانی که کافر هستند و به اصطلاح دین ندارند رو بکشید و برید بهشت! شما فکر کردی داعش ایده هاش رو از کجاش درمیاره؟
دوست عزیز ، شما اول می پرسید با منطق کسانی که نماز نمی خوانند جهنمی هستند ، پس مردم فلان کشور و فلان آیین و فلان قدر جمعیت جهنمی هستند؟ بعد که بنده نظر خودم را می گویم ، شما از یک در دیگر وارد می شوید . بنده حرفم این است که وقتی یک نفر مسلمان نیست ، روز قیامت بخاطر نماز نخواندن قضاوت نمی شود بلکه بخاطر دینش قضاوت می شود!
مشکل گروه های افراطی تکفیری مثل داعش این است که قائل به تفسیر قرآن نیستند . در نتیجه وقتی در یک آیه قرآن توصیه به مقاتله با کفار شده اما در یک آیه دیگر خداوند گفته فقط علیه کسانی جهاد کنید که با شما و دین اسلام دشمنی و ستیز دارند ، نمی توانند فرق کافر حربی و کافر غیر حربی را مشخص کنند!
مشکل گروه های افراطی تکفیری مثل داعش این است که قائل به تفسیر قرآن نیستند . در نتیجه وقتی در یک آیه قرآن توصیه به مقاتله با کفار شده اما در یک آیه دیگر خداوند گفته فقط علیه کسانی جهاد کنید که با شما و دین اسلام دشمنی و ستیز دارند ، نمی توانند فرق کافر حربی و کافر غیر حربی را مشخص کنند!