باسلام.
چه کانالی رو من متوجه نمیشم.ولی اگر پست های قبلیم رو دیده باشید متوجه میشید. (حالا چه مذهبی نامشخص (!)باشه،یا چه کسانی که کلا میگن خدا یه طرف،زندگی بشر روی زمین هم یه طرف(!!!) ) من گفته های خدا را ترجیح میدم،تا به راه های که سرانجام همه اشون رو دیدم .. حالا هرچقدر هم امروز شیک و پیکش کرده باشن.ماهیت همون،جهل و در نهایت نابودی..
نکته بعدی.بازم فلسفه و منطق عید رو مشخص نکردید...! اگر به سود باشه! پس کسی که اختلاص و دزدی و قتل و .. میکنه،هم سود حاصل میکنه از این راه! تقریبا هیچ چیز در این جهان،نیست که سود نداشته باشه!حتا بدترین انسان ها روی زمین هم که اومدن،کارهای خوبی هم کردن..! (ولی خوب چون اندیشه و نیت و عملکردشون فساد و در راس اونا نیت اخرتی و خدایی نداشتن نابود شدن.)
پس چه در بعد عمل انسانی! چه در بعد مراسم ها و چه در هر بعدی،دیگه مهم اینکه،فلسفه دقیق اون عمل برای چیست؟! منطق اون چیست؟!
نکته بعدی. مسئله بعد کشوری هم هست! این نیروهای کارمند(دولتی)،زیر دست ما(80 میلیون) هستن! ما انها را استخدام کردیم،که برای ما کار کنند! نباید به ما ضربه اقتصادی یا معنوی بزنند! اگر قصد دارند ازاد باشند،خوب بروند سراغ شغل ازاد،چون اینطورهم اه و نفرین مردم کمتر بهشون اثابت میکنه و محاسبه اعمالشون هم در روز قیامت کمتر خواهد بود!(پول،قدرت،مزایا، و... همه بدطور روز قیامت محاسبه اعمال می اورد،و در صورت عملکرد ناصحیح تویه همین دنیا هم سیاهی روی زندگشون میاید!،که البته اینطور اینا با عشق علاقه به دنبالش میروند..!!)
نکته بعدی،اشاره کردید که تمام ایام روز داره کار میکنه؟! واقعا چرا؟!

اگر مثلا بجایی ملاک های مثل زیبایی!(و باقی شرک ها ! اتشی!) کسی را برای ازدواج انتخاب میکرد.ایا به چنین گرفتاری دچار میشد؟! حالا هم باید بار مهره سنگین و شروط سنگین!پول برای لوازم ارایشی! پول برای خرید بهترین خانه،لباس،تفریح و هر چیزی که ان "زیبا" بالاتر از خدا!(از نظر او!) میخواهد تامین کند! و 24 ساعت شبانه روز مشغول به فعالیت بشود..! چون خاصیت شرک همین است! که شخص را در اسارات ها گرفتار میکند و در نهایت نیز شخص را به زمین میزنند! و چه خاری بدتر از این؟! ..
در حالی که می توانست خودش را اسیر خواسته ها نفسانی خود نمی کرد.. و خدا را بالاتر از همه میدانست.. چه انسان ها با شا و شخصیت که مال و ثروتی نداشتن و اما قلبی و وجود مهربان داشتن،و فرزندان و عزیزان را به همان مهربان و سادگی بزرگ و راهنمایی کردن .. و انها بعدها چه کارها نکردن... مال و ثروت هم کم کم بدست اوردن..
یک دروغ ساده می تواند انسان را نابود کند و ریشه ان را برای همیشه از بین ببرد! و یک انسان صالح از بچه +2 تا بالاترین سن را بهترین نحوه خطاب میکند،همانطور که امامان کودکان را بهترین شیوه نه تنها صدا میزدن! بلکه بشدت به شعورشون و همه دنیاشون احترام میگذاشتن! ..(داستان های معروف پیامبر و داستان معروف یکی از مذاکره های امام حسین که در حین مذاکره با دشمن با کودک همراه خود بازی میکرد..!چون اسارات دنیا نداشت! به معنایی واقعی زندگی میکرد ولی تن به خاری و به هر قیمتی نفس کشیدن نمیداد!)دین براساس ظریف ترین مسائل احساسی و معنوی ساخته شده و شدت این ظرافت ها،دقیقا در درک احساسات خوب و پاکی هاست. حدیث معروف پیامبر(ص) که میگه اگر به من خار هم بدهند به عنوان کادو! ان را دریافت میکنم..!
و در راس همه اینها،خود خدایی،که دنیا اش رو به اندازه یک مورچه کوچیک میکنه! و احساستش رو درک میکنه! و براش روزی میرسونه! و از اون طرف هم انسان رو دوست داره! (کافی انسان فقط بخواد! اگه شیطان بزاره!)و دنیااشون رو به اندازه اون میرسونه و در درد و مشکلاتش کنارشه . و همین خدا می تونه در ابعاد بزرگ تر باشه و کل هستی و کهکشان ها رو به چرخش در بیاره! با نظم بدون کوچیکترین اختلال..!
خوب این قسمت رو ادامه نمی دم! ولی قطعا یک دروغ ساده که توبه(واقعی و محکم) پشتش نباشه،باعث نابودی شخص،میشه،حالا هرکسی میخواد باشه! .. و خدا به اون شخص هم فرصت میده،فوری از بین نمیبرش!
نکته بعدی،یک سری از ادم های روی زمین!چه خوششون بیاید و چه نیاد،بخشی از بهترین انسان های روی زمین،دقیقا همان کسانی هستن،که خدا در قران نامشان رو برده! و یا شاخصه ها اصلیشون رو در قران ذکر کرده! (شاخصه ها انسان خوب )بخشی از مسیحی ها و یهودیان، در کتاب های خودشون دست بردن،و داستان ها دروغین در باب این پیامبران گفتن! خدا هم در قران بازهم شاخصه و شخصیت اصلی این انسان ها و نام خوبشان را بیان کرد! و اجازه نداد،کسی این بنده های خوبش را بدنام کند! اگر در قران هم دست میبردن!(که امکانش نیست!) بازهم نام نیک این پیامبران و انسان ها خوب و صالح را می اورد...!
این ها هستن،که تاریخ زمین رو می نویسن! در نهایت زمین رو به ارث می ببرن...باقی فقط وقتشون رو تلف میکن و نسبت به بغض و کینه هاشون نسبت به خدا و منحرف کردن دیگران،اتیش جهنمشون رو زیاد تر میکنند.
نکته بعدی،من جسارت به شما نکردم و خدای نکرده نگفتم شما نژاد... هستید! شما گفتید،عرب و دین ایام و .. من در باب اون جمله شما(که در سطح اینترنت بعضا دیده میشه!)،اون جمله رو گفتم .
نکته بعدی،در رابطه با اون حرف بدی که گفتید... اگر علاقه ندارید وارد انجمن نشید ولی بهتر بود اینطور توهین هم نمی کردید..
نکته بعدی،بشخصه با جوء چند سال اخر راحتر و موافق تر هستم،بنظرم سنترال وضعیتش بهتر از گذشته هاست.. و تاپیک هاش بیشتر کاربردی و مفید و مشکل حل کن بوده.نسل جدید کاربرش هم بهتره شدن، و اعتقادشون بالاتره..
در پایان ،بنظرم خودم زبان فارسی باید خیلی معادل سازی بشه..و اگر یک نفری پیدا بشه و این ساده سازی و معادل سازی ها رو بیشتر کنه قطعا بهتره.. این ربطی به نژاد پرستی هم نداره. همانطور که خدا در قران گفته من خودم،شما را در دسته ها مختلف قرار دادم .ما در ایران به دنیا اومدیم،چون زبان مادرمون می باشد،و باهش بزرگ شدیم،قدرت درک و تحلیلمون براساس واژه های که می تونه درکشون کنیم هستش.پس هر واژه که نزدیک به کلمه و واژه خودمون باشه،می تونیم راحتر درکش کنیم، ضمن اینکه سود حاصل از فارسی و پیشرفت علم بشدت بالا .. مثلا واژه مثل "پیام رسان" برای یک نفر که با زبان فارسی بزرگ شده بسیار قابل درک تره، تا "مسنجر" ! و واژه مثل "برنامه نویسی" قابل درک تر از "پروگرامر" واژه نمایشگر قابل درک تر از "مانیتور" می باشد.
گفتن اسم و مسائل انگلیسی و اصطلاح انگلیسی بیشتر وقت ها در ایران عامل و بانی فخر فروشی! تا پیشرفت! ..
از اون طرف زیاد اصطلاحات عربی نداریم،بعضا اگر باشه،از گذشته که به نوعی زبان روز و زنده تر دنیا بوده،به سمت ما اومده .. و امروز بیشتر واژه های که سمت ما اومده بخاطره بعد معنویی و دینی ماست . چون از بچه گی باهشون بزرگ شدیم،و نزدیک به زبان ماست، درک نسبتا خوب(نه خوب!) ازشون داریم..
به هر حال هر تمدنی در هر نقطه از جهان،روی هم دیگه تاثیر داشتن،مثل رسم خط چینی ژاپنی، کره ای و .. که نزدیک هم هستن، یا منطقه ا! که هند و دور اطرافیاش هستن...روسیه و کشورهای شوروی سابق .
به هر حال من با شما دشمنی ندارم. من فقط اعمال و رفتار بد رو تذکر میدم. و تصور میکنم،زیادی مسئله رو به خودتون گرفتید...
موفق باشید.
باتشکر.