روسیه از اینترنت جهانی خارج می شود

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

روسیه از اینترنت جهانی خارج می شود

پست توسط sinaset »

به گزارش [External Link Removed for Guests] به نقل از مسکو تایمز، ولادیمیر پوتین روز گذشته لایحه «حاکمیت اینترنت» را امضا کرد. طبق قانون جدید تهیه کنندگان خدمات اینترنت در روسیه نباید به سرورهای خارجی متصل باشند. علاوه بر آن باید یک سیستم DNS ملی توسعه یابد تا در صورت قطعی اینترنت جهانی، روسیه بتواند از خدمات آنلاین استفاده کند.
تصویر

در همین راستا سی ان ان می‌نویسد: در فرضیه چنین قانونی با ایجاد یک شبکه اینترنت محلی پایدار، ایمن و کاملاً کارآمد روسیه را از محدودیت‌های آنلاین خارجی رها می‌کند.
 طبق خبرگزاری ریانووستی تحت این قانون یک مرکز نظارت و مدیریت اینترنت تحت نظارت سازمان نظارت بر مخابرات و رسانه‌های روسیه (Roskomnadzor) نیز ایجاد می‌شود. این سازمان مسئولیت فراهم کردن سرویس‌های ارتباطی هنگام شرایط اضطراری را در روسیه برعهده دارد. این سازمان می‌تواند در چنین شرایطی ترافیک اینترنت خارجی را قطع و یک شبکه مختص روسیه ایجاد کند. از سوی دیگر از رمزگذاری برای محافظت از سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی در اینترنت استفاده می‌شود.
 این در حالی است که به نوشته نشریه فوربس سازمان نظارت بر مخابرات و رسانه‌های روسیه و همچنین شرکت‌های برتر حوزه فناوری اطلاعات این کشور از این اقدام پشتیبانی کرده‌اند. با چنین اقدامی نیاز به ارسال و دریافت اطلاعات از سرورهای خارجی از بین می‌رود.
 به نوشته مسکو تایمز روسیه در اواسط ٢٠١۴ میلادی آزمایشی برای سنجش واکنش مردم نسبت به احتمال قطع اینترنت جهانی را انجام داد. این آزمایش مخفیانه نشان داد ایزوله کردن اینترنت روسیه امکانپذیر است.
 جالب آنکه به نوشته این نشریه اینترنت روسی Runet نام گرفته است. این قانون از یکم ماه نوامبر اجرایی می‌شود.
 مقامات روسیه نخست در ماه دسامبر و در واکنش به استراتژی سایبری آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، این لایحه را اعلام کردند.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15899
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۷:۵۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: روسیه از اینترنت جهانی خارج می شود

پست توسط Mahdi1944 »

بهترین تصمیم ممکن، باید به سلطه امریکا و بلوک غرب خاتمه داد، سلطه‌ی شبکه جهانی و ارز که به عنوان سلاح‌های عصر جدید مورد سو استفاده قرار میگیرند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1788
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5881 بار

Re: روسیه از اینترنت جهانی خارج می شود

پست توسط shafagh »

بنظر من هم تصميم بجايي است چرا كه امريكا توسط فرهنگ خود سعي زيادي در نفوذ در جامعه ي روسيه و غربي كردن مردم ان دارد و فكر كنم آقاي پوتين بيشتر هم نگران اين بعد از قضيه است. علاوه بر اين احتمال خطر حملات سايبري به شبكه ها و سازمان هاي كشور روسيه نيز تا حد زيادي تقليل يافته و بودجه و نيرويي كه دولت روسيه صرف اقدامات حفاظتي در مقابل اين حملات مي كند كاهش خواهد داشت. در كل اين اقدام مي تواند ضريب امنيت اجتماعي و سازماني در روسيه را افزايش دهد. البته اين كار اقدام موثري نيز در برابر خروج زير پوستي و غير اصولي ارز روسيه با انتقال پول به بانك هاي غربي خواهد شد.

بنظر من چين هم بايست دست به چنين اقدامي بزند تا تير توطئه هاي اجتماعي و سياسي و حتي اقتصادي كاخ سفيد در جامعه و سيستم هاي چيني به ديوار چين بخورد!

البته كشور بيچاره ژاپن در حقيقت مستعمره امريكاست و اختيار و انگيزه اي براي چنين اقداماتي ندارد و بواقع نه تنها اين كشور اماج شديد فرهنگ مفسده اميز امريكا واقع شده بلكه تبديل شده به حياط خلوت امريكايي هايي كه غالبا يا نظامي هستند و يا وابسته به سيستم هاي سياسي و فرهنگي امريكا.

سفر معنا دار فوج فوج امريكايي ها به ژاپن از دهه هاي قبل شروع شد كه ما نمونه تبليغاتي ان را در فيلم "سفر به ژاپن" (شايد اسم ديگري داشته باشد و دوستان اگر ميدانند بنويسند) به بازيگري كمدين لوس و مشهور امريكايي جري لوييس مي بينيم. 
انها تعداد بسياري از جوانان مومشكي ژاپني را تبديل كرده اند به جواناني هيپي مسلك و بي هويت با موهاي رنگ شده طلايي و نوع ارايش عجيب و غريب غربي كه رقص و اواز و بزن بكوب هاي امريكايي شده بزرگترين سرگرمي و اوقات فراغت انها.
تازه انكه اين جوانان بيچاره ها ژاپني براي انكه در نظر امريكايي ها مردانه و خشن بنظر نرسند رفتارهاي دخترانه پيدا كرده اند يعني فرهنگ امريكا انها را به چنين سمتي سوق داده است. براي همين است كه ميگويند امريكا نبايد به كشوري دست پيدا كند. شايد از بعدي، روسيه هم نگران چنين استحاله هويتي و فرهنگي و مليتي توسط امريكا در جامعه خود از طريق اينترنت باشد.


[External Link Removed for Guests]



[External Link Removed for Guests]


 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3684
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4801 بار
سپاس‌های دریافتی: 7111 بار

Re: روسیه از اینترنت جهانی خارج می شود

پست توسط bamn »

با سلام .

این مورد آخری که گفتید در خیلی از کشورهای آسیای شرقی مشاهده شده . حتی در کره جنوبی از ژاپن هم شدیدتر است!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات


Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4681
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۴۴ ب.ظ
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4743 بار
سپاس‌های دریافتی: 8769 بار

Re: روسیه از اینترنت جهانی خارج می شود

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
.
امریکا همینجورش هم بدنام و منفور بود در بین خیلی از ملتها .
.
از وقتی ترامپ نژادپرستِ پول پرست اومد دیگه گند زد به همون یه ذره آبرویی هم که آمریکا داشت
.


===================================
.
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.
http://www.centralclubs.com/topic-t107118-1008.html
.
http://www.centralclubs.com/topic-t106890-96.html

.
جسارتاً و با عرض معذرت, آموزش توبه :

http://www.centralclubs.com/topic-t71295.html
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”