با سلام به انجمن بزرگ سنترال کلابز خوش آمدیدreyhanez نوشته شده: دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۸, ۱۱:۴۶ ق.ظ وقتی لب تاپ رو روشن میکنم بالا میاد ولی صفحه سیاهه و علامت فلش روشه فقط و بعد از چند دقیقه صفحه باز میشه و ویندوز بالا میاد بعد یهو میپره و ری استارت میشه-_-باتریشم در اوردم ولی درست نشد.چند بارم که ری استارت میکنم یه صفحه ابی میاد که نوشته برای جلوگیری از خرابی لب تاپ دستگاه خاموش شد و از این چیزا : |الان مشکل کجاست
متوجه نشدم منظور شما از اون فلش و صفحه ایی که باز میشه چیه! اما اون صفحه آبی که میگید به "صفحه آبی مرگ" یا " Blue Screen of Death " معروف هست. این صفحه زمانی نمایش داده میشه که یک مشکل نرم افزاری یا گاها سخت افزاری پیش میاد که منجر به کرش شدن یا هنگ کردن ویندوز میشه و با پیغام مبنی بر جلوگیری از آسیب رسیدن سیستم ریستارت میشه. اما این صفحه آبی دارای یک کد خطا هست که علت این مشکل در اون نوشته شده و برای عیب های مختلف این کد فرق داره. به طور مثال:

Please Login or Register to see this code مثلا این کد زمانی نمایش داده میشه که درایور کارت گرافیک به درستی نصب نشده یا درایور گرافیک آپدیت نیست و یا ممکن است در قسمت تنظیمات ویندوز گرافیک بروی هیچکدام تنظیم شده باشد.
این توضیحات رو دادم که با فلسفه صفحه آبی مرگ آشنا بشید. پیشنهاد من به شما اینکه شما ابتدا کد خطا لب تاپ یا کامپیوتر خود رو بردارید و در گوگل سرچ کنید تا ببینید مشکل شما ممکنه از کجا باشه
موفق باشید