من میخوام ببینم توی فرانسه که جلیقه زردها یک ساله کف خیابانهای پاریس دارن با دولت میجنگن، توی این یک سال اینترنتشون مثل ایران قطع بوده؟! یا فقط توی ایرانه که آقایون از سایه خودشون هم میترسن؟
خب شما که میگید اون اغتشاشگرها از مردم نبودن و بعدش هم راهپیمایی خودجوش میلیونی! راه انداختید، خب حالا دیگه از چی میترسید؟ اینترنت رو وصل کنید دیگه اگر واقعاً فکر میکنید مردم پشت تصمیمات شما ایستادن!
فاز نخست شبکه ملی اطلاعات بزودی به بهره برداری میرسد
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
Re: فاز نخست شبکه ملی اطلاعات بزودی به بهره برداری میرسد
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
دوستان سلام
در حال حاظر اینترنت موبایل ایرانسل برای من وصل نشده
بنظرم خیلی طول دادن این قطع بودن نت رو
در حال حاظر اینترنت موبایل ایرانسل برای من وصل نشده
بنظرم خیلی طول دادن این قطع بودن نت رو
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
کدوم شهر ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
خب از نظر آقایون مرگ خوبه منتها برای همسایه ! پلیس وحشی فرانسه هم جلیقه زردها رو درو کرده تا الان و ملت ستمدیده فرانسه به شدت ناراضی هستن ! ( البته صدا و سیما هم چند وقتیه در مورد جلیقه زردها لال مونی گرفته ! خخخخخ )KH.I.A.2500 نوشته شده: سهشنبه ۵ آذر ۱۳۹۸, ۳:۴۴ ب.ظ من میخوام ببینم توی فرانسه که جلیقه زردها یک ساله کف خیابانهای پاریس دارن با دولت میجنگن، توی این یک سال اینترنتشون مثل ایران قطع بوده؟! یا فقط توی ایرانه که آقایون از سایه خودشون هم میترسن؟
خب شما که میگید اون اغتشاشگرها از مردم نبودن و بعدش هم راهپیمایی خودجوش میلیونی! راه انداختید، خب حالا دیگه از چی میترسید؟ اینترنت رو وصل کنید دیگه اگر واقعاً فکر میکنید مردم پشت تصمیمات شما ایستادن!
چیزی که کاملا در بین مردم خیلی واضح میبینم اعتماد عمومی مردم نسبت به مسئولین از بین رفته و کسی حرفهاشون رو باور نداره حتی اگر راست بگن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
چقدر خوب شد که من به این تاپیک مجددا سر زدم
نقل قول های من رو که کاربر جنگال به صورت مقطع بعد از ویرایش پست های من انجام دادند رو دیدم!
حواستون باشه تو این انجمن با کیا دارید صحبت میکنید؟
یا سگ زرد و برادر شغال یا روباه و دمش یا کسی که کارتای بانکیش به صورت مستقیم توسط کسانی که ازشون حمایت میکنه تو فضای مجازی - پر میشه!
من برای مدیر انجمن پیام ارسال میکنم تا نقل قولهای من که کاملا دستکاری شده از پستهای شخص مذکور حذف بشه!
انشالله خدا رسوای عالم میکنه کسایی که به هر شکل در بدبخت کردن مردم دخیل بودند
نقل قول های من رو که کاربر جنگال به صورت مقطع بعد از ویرایش پست های من انجام دادند رو دیدم!
یا سگ زرد و برادر شغال یا روباه و دمش یا کسی که کارتای بانکیش به صورت مستقیم توسط کسانی که ازشون حمایت میکنه تو فضای مجازی - پر میشه!
من برای مدیر انجمن پیام ارسال میکنم تا نقل قولهای من که کاملا دستکاری شده از پستهای شخص مذکور حذف بشه!

-
- سپاسهای ارسالی: 296 بار
- سپاسهای دریافتی: 203 بار
به احترام جناب ho3ein2000 که خواهان تعقییر بحث هستند پاسخم را حذف میکنم.خدا را شکر دشمنان ارامش ملت ایران توسط نهادهای قانونی در حال تعقیب هستند حیف وقت با ارزش من و کاربران این انجمن هست صرف اینها شود.چشم جناب ho3ein2000 پاسخم را حذف کردم تا موضوع بحث تعقییر کنه.Erratic نوشته شده: پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۸, ۳:۱۶ ب.ظ چقدر خوب شد که من به این تاپیک مجددا سر زدم
آخرین ويرايش توسط 13 on جنگال, ويرايش شده در 0.

- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
سلام
موضوع بحث رو عوض کنید
موضوع بحث رو عوض کنید
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه