سلام.
مودم من اکسس پوینت مدل DWL-2100AP است .چند نفر هستیم که ازش استفاده میکنیم میخوام واسش پسورد بزارم که فقط چند نفری که عضو هستیم ازش استفاده کنیم . لطفا کمکم کنید.آموزش گام به گامشو بگید. در ضمن آدرس ip رو میزنم وارد تنظیماتش نمیشه. مرسی از لطفتون
سوال در خصوص تنظیمات مودم DWL-2100AP
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: سوال در خصوص تنظیمات مودم DWL-2100AP
سلام بر شما، 
قسمت وایرلس، بعد از اختصاص یک SSID (شناسه کلی شبکه وایرلستون) قسمتی هست با عنوان "Authentication" که به صورت پیش فرض Open است. یعنی دسترسی عمومی است. شما کافیست اون را روی یکی از حالت های دیگر قرار بدهید که بستگی به سطح امنیت و نوع کاربرد شبکه وایرلستون دارد. مثلا میتونید بزاریدش روی Shared Key و چند رمز بزارید. که البته بسته به انتخاب اینکه کدومش فعال باشد با اون رمز امکان اتصال دارید.
اگر در مورد Authentication اطلاعات بیشتر خواستید با مطالعه فایل زیر اطلاعات کاملی به دست خواهید آورد:
[External Link Removed for Guests]
اگر راهنمایی بیشتر خواستید، بگید تا مراحل را براتون تصویری بزارم.
- - آدرس Ip را چه می زنید؟

قسمت وایرلس، بعد از اختصاص یک SSID (شناسه کلی شبکه وایرلستون) قسمتی هست با عنوان "Authentication" که به صورت پیش فرض Open است. یعنی دسترسی عمومی است. شما کافیست اون را روی یکی از حالت های دیگر قرار بدهید که بستگی به سطح امنیت و نوع کاربرد شبکه وایرلستون دارد. مثلا میتونید بزاریدش روی Shared Key و چند رمز بزارید. که البته بسته به انتخاب اینکه کدومش فعال باشد با اون رمز امکان اتصال دارید.
اگر در مورد Authentication اطلاعات بیشتر خواستید با مطالعه فایل زیر اطلاعات کاملی به دست خواهید آورد:
[External Link Removed for Guests]
اگر راهنمایی بیشتر خواستید، بگید تا مراحل را براتون تصویری بزارم.
- - آدرس Ip را چه می زنید؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
مرسی از راهنمایتون
IP آدرس 192.168.0.50 هستش
بازم تشکر میکنم
IP آدرس 192.168.0.50 هستش
بازم تشکر میکنم

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
آدرس 192.168.0.50 صحیح است، مگر این که شما تنظمات متفاوتی در سیستم عامل خود داشته باشید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-