[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
عجب كيكهاي جالبي بود ... با ابن عكسها ... تصور كردم زامبي بودن و آدمخوار بودن چه جوريه ؟؟؟!!!
اما من چشمامو ميبندم .... ولي جرات خوردن اين كيكها رو با چشم باز هم دارم ....... 8)
راستش من يه تيكه فيلم ديدم از نيكولاس كيج كه يه سوسك حموم رو خورد ... زنده زنده .... كلكي هم تو كار نبود ......
اينا كه چيزي نيست پيش اون سوسكه !!!!
شاد باشيد .
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
به به ولي اگه واقعي بود بهتر بود كريم جان شما چي فكر مي كني
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر