..
یک سوال،چرا،با المنت هیتر،چنین کار نمی کنید، ؟! المنت هیتر حرارت بالا و مداوم تولید می کند،ضمن اینکه نیازی به مدار بخصوصی نیز ندارد و فقط یک ترانس(اهنی) یا باتری نسبتا پرقدرت دارد،تا روشن شود.
بنظرم اگر با المنت هیتر روشن شود،کار شما خیلی راحتر خواهد شد . (اگر ولتاژ 12 باشد ،امپر حدود 2، سایز سیم نیز حدود 10 سانت باشد،کمتر از 2 تا 4 ثانیه داغ داغ میشود، گرچه اگر امپر بیشتر باشد،این زمان کمتر خواهد شد) دمایی تولید سیم هیتر (کروم) فکر میکنم نزدیک 1000 باشد..
باتشکر.
کمک فوری: ساخت مدار جرقه ساده
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 19 بار
- سپاسهای دریافتی: 12 بار
Re: کمک فوری: ساخت مدار جرقه ساده
sinaset نوشته شده:..
یک سوال،چرا،با المنت هیتر،چنین کار نمی کنید، ؟! المنت هیتر حرارت بالا و مداوم تولید می کند،ضمن اینکه نیازی به مدار بخصوصی نیز ندارد و فقط یک ترانس(اهنی) یا باتری نسبتا پرقدرت دارد،تا روشن شود.
بنظرم اگر با المنت هیتر روشن شود،کار شما خیلی راحتر خواهد شد . (اگر ولتاژ 12 باشد ،امپر حدود 2، سایز سیم نیز حدود 10 سانت باشد،کمتر از 2 تا 4 ثانیه داغ داغ میشود، گرچه اگر امپر بیشتر باشد،این زمان کمتر خواهد شد) دمایی تولید سیم هیتر (کروم) فکر میکنم نزدیک 1000 باشد..
باتشکر.
خیلی ممنون آره حتما امتحان میکنم
ممنون

- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
پاشش تو هواست؟
یا سیلندر؟
ایده هیتر هوشمنداست.لطفا نتایج رو بگین
یا سیلندر؟
ایده هیتر هوشمنداست.لطفا نتایج رو بگین
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
-
سلام مهندس من یه سیستمی میخوام طراحی کنم که امپر ان ۱۸ باشه واین اسیستم دائم کار هست یه سیستم که با امپر دی سی که داره یک فلز رو برام سوراخ کنه اگه شماره واتساپ بدید عکس هایی رو به شما ارسال کنم