ايراني ؟ خارجي ؟شما بگو چهار چوب رو . ما ريم بسازيم بگي خوب نيست
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
شرمنده اسم اون اهنگ كه مي گه نماز سرخ ياران را چه كردين چي:-x من برم رو اون كار كنم
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
جوابم رو ندادين نوشتم ...... سعيد جان بگو اين اهنگه خوبه يانه
کار بسيار جالبي دارين انجام مي دين. راستش رو بخواين اگر اين کليپ همانطوري که در ابتداي بحث
گفته شد يک کليپ طولاني هم باشه منتها شامل بيشتر فرازهاي تاريخ ايران باشه با يک موسيقي
زيبا و متغير در هر بخش و نهايتاً يک نتيجه گيري کلي از موسيقي در انتها مي تونه بسيار در نوع خودش
تک باشه. اگه کمکي از من بر مياد هستم.
كيارش, جان دوست عزيز
قسمت نظامي از جاي فتح بابل و اولين ناوگان دريايي ايران(هخامنش) شروع مي شود و با فتح قدس در زمان صلاح والدين و بيرون راندن بيگانگان توسط نادر افشار ادامه مي يابد و با فتح جهان توسط پرشيا پايان مي پذيرد که همه اين ها نياز به ويديو خود دارند. آيا اين همه صحنه نظامي کمه
منتظر هستيم که ساير دوستان ويديو مورد نياز سناريو رو تدارک کنند. من و شما و آقا سعید هم بايد ويديو مورد نياز رو پيدا کنيم.