هک شدن حساب بانکی بعد از نصب اپلیکیشن
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
هک شدن حساب بانکی بعد از نصب اپلیکیشن
سلام دوستان
چند وقت پیش یه پیامکی برای من اومده بود که توش نوشته بود این پیامک از طرف راهنمایی و رانندگی هست و گفته بود من 100،000 تومن جریمه راهنمایی رانندگی دارم و نوشته بود برای پرداخت قبض جریمه باید یک اپلیکیشنی رو که توی پیامک لینک داده بود نصب کنم تا بتونم جریمه رو پرداخت کنم و گفته بود اگر جریمه از طریق این اپلیکیشن پرداخت بشه شامل 90 درصد تخفیف میشه و یک مهلت 24 ساعته هم برای پرداخت جریمه تعیین کرده بود.
من اپلیکیشن رو دانلود و نصب کردم و جریمه رو پرداخت کردم اما بلافاصله حسابم هک شد و از حسابم پول برداشت شد. لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم تا حسابم بیشتر از این خالی نشه؟
چند وقت پیش یه پیامکی برای من اومده بود که توش نوشته بود این پیامک از طرف راهنمایی و رانندگی هست و گفته بود من 100،000 تومن جریمه راهنمایی رانندگی دارم و نوشته بود برای پرداخت قبض جریمه باید یک اپلیکیشنی رو که توی پیامک لینک داده بود نصب کنم تا بتونم جریمه رو پرداخت کنم و گفته بود اگر جریمه از طریق این اپلیکیشن پرداخت بشه شامل 90 درصد تخفیف میشه و یک مهلت 24 ساعته هم برای پرداخت جریمه تعیین کرده بود.
من اپلیکیشن رو دانلود و نصب کردم و جریمه رو پرداخت کردم اما بلافاصله حسابم هک شد و از حسابم پول برداشت شد. لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم تا حسابم بیشتر از این خالی نشه؟
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
Re: هک شدن حساب بانکی بعد از نصب اپلیکیشن
سلام دوست عزیز
کارهای زیر رو هر چه سریعتر انجام بدید:
کارهای زیر رو هر چه سریعتر انجام بدید:
- حتما موضوع رو با پلیس فتا در میون بزارید.
- اپلیکیشنی که نصب کردید رو از روی گوشی uninstall کنید.
- گوشی رو فلش و یا ریست فکتوری کنید.
اورجینال کی مرکز خرید لایسنس آنتی ویروس
original-key.com
original-key.com
-
ممنون از شما
اپلیکیشن رو Uninstall کردم اما امکان فلش یا ریست فکتوری گوشی در حال حاضر برام وجود نداره. راه دیگه ای نیست بهم بگید؟
اپلیکیشن رو Uninstall کردم اما امکان فلش یا ریست فکتوری گوشی در حال حاضر برام وجود نداره. راه دیگه ای نیست بهم بگید؟
-
اگر امکان فلش کردن گوشی براتون وجود نداره یه آنتی ویروس قوی نصب کنید و کل گوشی رو باهاش اسکن کنید و هر بدافزاری پیدا کرد حذفش کنید.
original-key.com
original-key.com
-
ممنون
اینکه گفتید آنتی ویروس قوی من خیلی آشنا نیستم بهترین آنتی ویروسی که میشه نصب کرد چی هست و از کجا میشه نصبش کرد؟
اینکه گفتید آنتی ویروس قوی من خیلی آشنا نیستم بهترین آنتی ویروسی که میشه نصب کرد چی هست و از کجا میشه نصبش کرد؟
-
قویترین آنتی ویروس کسپرسکی هست و میتونید از سایت [External Link Removed for Guests] دانلود و نصب کنید. اگر میخواید ویژگی اسکن اتومات هم درش فعال بشه باید[External Link Removed for Guests] رو هم تهیه کنید که موقع دانلود و نصب اپلیکیشن ها اونها رو به طور اتوماتیک اسکن کنه و اگر حاوی بدافزار بودن اجازه دانلود و نصب بهشون نده اصلا.
original-key.com
original-key.com
-
ممنون از راهنمایی شما
آقا 2 تا آنتی ویروس کسپرسکی پیدا کردم. نمیدونم کدوم رو نصب کنم. یکی [External Link Removed for Guests] هست و یکی دیگه [External Link Removed for Guests] کدوم رو نصب کنم؟
آقا 2 تا آنتی ویروس کسپرسکی پیدا کردم. نمیدونم کدوم رو نصب کنم. یکی [External Link Removed for Guests] هست و یکی دیگه [External Link Removed for Guests] کدوم رو نصب کنم؟
-
من Kaspersky Internet Security رو نصب کردم و کل گوشی رو باهاش اسکن کردم.
ویروس هم پیدا کرد و گفتم پاکش کنه و پاکش کرد.
الان دیگه همه چیز OK هست؟ دیگه هکر نمیتونه حسابم رو خالی کنه؟
ویروس هم پیدا کرد و گفتم پاکش کنه و پاکش کرد.
الان دیگه همه چیز OK هست؟ دیگه هکر نمیتونه حسابم رو خالی کنه؟
-
-
برای اطمینان بیشتر یکبار دیگه هم کل گوشی رو اسکن کنید (Full Scan). ترجیحا گوشی رو فلش هم بکنید.
original-key.com
original-key.com
-
چشم حتما
فقط برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاقی چه کار کنم؟
فقط برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاقی چه کار کنم؟