در زمان حال، نيروي هوايي به چه نوع هواپيمايي نياز دارد؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

به کدام هواپيما بيشتر نياز داريم؟

MiG-29 SMT
13
11%
MiG-31 BM
56
49%
Su-30 MK
37
32%
Su-27 SKM
8
7%
FC-1
1
1%

مجموع رای گیری: 115

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

آرمان جان
دوستان كمي در اين رابطه دچار احساسات شدند، اما مطمئنا صاعقه و شفق جنگنده‌هاي ضعيفي نيستند :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: آسمان بي نهايت
سپاس‌های دریافتی: 122 بار
تماس:

پست توسط Colonel Chazan »

Mahdi1944,
مهدي جان سخنان شما در شرايطي درست است که ما در جهان سوم باقي بمانيم دوست عزيز.آن وقت بله در ميان کشورهاي جهان سوم صنعت هاي اين چنيني برترين مقام را دارند.
اما... مهدي جان امروز بسيار مي شنويم که در صنعت هواپيماسازي رقابت به حدي رسيده که قبل از عملياتي شدن يک جنگنده چند جنگنده مدعي به عرصه اين مدار وارد مي شوند....
[font=Verdana]May they rest in peace, those graceful masters of the sky

Happiness is Tomcat-Shaped

I love the smell of jet fuel in the morning

تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Colonel Chazan عزيز
مطمئنا كسي جنگنده صاعقه رو اوج تكنولوژي نمي‌دونه، اما با توجه به شرايط و وضعيت جنگنده‌هاي فعلي يكي از بهترين هواپيماها براي ايرام محسوب مي‌شه، در ضمن اين هم اولين نسل صاعقه هست، و قطعا نسلهاي آينده قدرتمند تر خواهند بود، چيزي كه مسلم هست اينه كه پله‌ةاي اوليه كه دشوارترين اونها هم هست با موفقيت طي شده و پله‌هاي بعدي به مراتب سريعتر خواهد بود
شفق هم بهتره نظر دادن در مورد اون رو به زمان ورود به خدمت واگذار كنيم :D
موفق باشيد :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: آسمان بي نهايت
سپاس‌های دریافتی: 122 بار
تماس:

پست توسط Colonel Chazan »

Mahdi1944,
(در زمان حال نيروي هوايي به چه نوع هواپيمايي نياز دارد؟)
نيروي هوايي ايراني در دوره خاصي از تکامل خود به سر مي برد.در حاليکه خبر ورود به خدمت جنگنده هايي چون صاعقه را مي شنويم بايد در نظر گرفت که در دنياي سياست هر امکاني وجود دارد و ما مطمئناً در وضعيتي بهتر از وضع کنوني نخواهيم بود.امروزه بايد برنامه ريزي هاي علي الخصوص طولاني مدت را در راهي جهات دهي کرد که بهترين بازده را به زير شاخه هاي خود دهد.نيروي هوايي ايران چنانکه مي دانيم نيرويي خسته است نيرويي که به شدت نياز به تقويت دارد و در اين بحثي نيست حال مي توان در تقويت اين نيرو با توجه به اوضاع خاص سياسي و اقتصادي از چندين راه بهره گرفت.

1-خريد هواپيما از تنها کشورهايي که حق وتو دارند و از بعدي به ايران وابسته اند (روسيه و چين)

در اين مورد بحثي که هست ريسکي نسبي است.مطمئناً قرار و مدارهاي روسها را در بعد نظامي به ياد داريم؟!خريدهاي
چون:MiG-29 SMT ,MiG-31 BM، Su-30 MK,Su-27 SKM بسته به نيازهاي مختلف مي تواند از دو نظر نيروي هوايي ايران را Up to Date کند.-1-خود اين جنگنده ها در شرايط فعلي و تنها در بخش هواپيماهاي نظامي جنگنده هاي کارامدي هستند(درصد خالص تواني که صرفاً به تعداد اين جنگنده ها به قدرت نيروي هوايي مي افزايد)
-2-کار بر روي اين جنگنده ها به روش مهندسي معکوس و به قول سعيد کسب تجربه منتها ميانبري و ضربتي
(درصد ناخالص تواني که مي تواند در خدمت به ساير ابعاد اين مقوله گامي بلند باشد)

2-توليد داخلي به کمک متخصصان مطمئناً توانمند ايراني -تربيت دانشجوهاي فعال و نخبه-ايجاد بورس هاي تحصيلي-يادگيري و سپس آموزش در شاخه هاي مربوطه (اين بعد به زمان بسيار بيشتري نياز دارد)ضمناً در اين نقطه ما از صفر نيز شروع نمي کنيم.
آخرین ويرايش توسط 1 on Colonel Chazan, ويرايش شده در 0.
[font=Verdana]May they rest in peace, those graceful masters of the sky

Happiness is Tomcat-Shaped

I love the smell of jet fuel in the morning

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

Colonel Chazan,

من با بخشي از گفته هاي شما موافق هستم و با بخشي مخالف.
به نظر من بايد کارهاي زير را انجام داد :
الف) استفاده از حداکثر توان داخلي به عنوان يک پروژه درازمدت مثلا 10 20 ساله ، که بايد با اختصاص بودجه تحقيقاتي و توليداتي هر سال 30 فروند صاعقه و 20 فروند شفق توليد شود که 20% آنها بايد پروتوتايپ باشد و براي آزمايش و ساخت مدلهاي جديدتر ، همچنين تلاش براي طراحي و ساخت جنگنده اي چند منظوره و نيم سنگين تا 15 سال آينده ، بايد برنامه ريزي کرد که با استفاده از تجربه ديگر کشورها راههاي پيشرفت سريعتر طي شود مثلا استفاده از تنها اف-16 موجود در کشور براي ساخت جنگنده اي شبيه اف-16 و ...
ب) استفاده از روش ميانبر که بايد تعدادي جنگنده مدرن با کيفيت زياد و قيمت مناسب از روسيه خريداري شود. فعلا بهترين گزينه ها براي ايران Su-30MKI و MiG-31BM و MiG-29SMT ميباشد.
ج) خريد از چين به عنوان يک روش ميانبر ديگر براي بالا بردن ظرفيت اسمي نيروي هوايي که ميتواند شامل 300 فروند F-8 باشد.
د) خريدهاي انبوه جنگنده هاي دست دوم ارزان قيمت از روسيه که ميتواند شامل 300 فروند MiG-23 شود که بر روي آنها رادار ژوک نصب شده است.
و راههاي بسيار ديگر ... :D
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

دوستان چرا اينقدر روي خريد جنگنده حساسيت نشون ميديد ؟ :-(

اوناييكه بايد حساس باشند و وظيفشون هم هست كه به فكر خريد جنگنده باشند از دو حالت خارج نيستند :shock:
حالت اول اينكه به فكر تقويت ناوگان هواپيماهاي نظامي نيستند :x و حالت دوم هم اينكه ممكنه دارند يه كارهايي ميكنند و به دلايلي ( مثلا براي اينكه ريا نشه :grin: ) چيزي اعلام نمي كنند :?

اگر اين بنگان خدا دچار حالت اول شده باشند و نخواهند كاري در راستاي خريد جنگنده هاي جديد يا ارتقاي جنگنده هاي قبلي انجام بدهند نشون دهنده اينه كه يا علاقه اي به ثبات وضعيت امنيتي مملكت ندارند كه اين صد در صد غير ممكنه
يا دارند كارهاي ديگري صورت مي دهند كه اعتقاد دارند اون كارها تاثير به مراتب بيشتري از نيروي هوايي قوي خواهد داشت . مثلا تقويت پدافند موشكي ، توسعه و توليد موشك هاي بالستيك دوربرد ( حتي تلاش زير سبيلي براي توليد نوع خاصي از كلاهك هاي سوار شونده بر روي اين موشك ها -- اصلا منظورم بمب ... نيست --- ) ، توسعه نيروهاي چريكي و آماده كردن اين نيروها براي به هم ريختن دنيا و ... :-)
به نظر من يك نيروي هواي خوب تنها قابليت آفندي و پدافندي رو ميتونه ايجاد كنه ، اما عوامل بالا همگي ابزار بازدارنده هستند و تاثيرشون از ميگ 31 و سوخو 30 بيشتر هست . :-o

اگر هم اين عزيزان به حالت دوم دچار شده باشند و در صدد خريد هواپيماهاي جديد باشند كه چشمتون روشن :o
بهتون تبريك ميگم كه انشالله ميگ 31 نديده از دنيا نخواهيد رفت ( البته انشاالله بعد از 120 سال عمر با بركت )
اما از اونجايي كه همه ما ايراني هستيم و در طول تاريخ نشون داديم كه هميشه حرف حرف خودمونه ، نبايد انتظار داشته باشيم كه عزيزان مسئول خريد نيروي هوايي به صفحات اين تاپيك سر بزنند و مطابق آمار دوستان دست به خريد بزنند :x
مي بخشيد كه رك گفتم :eek:

اما حالت سومي هم وجود داره و اون مخلوطي از دو حالت بالا هست . يعني اين بندگان خدا هم در حال توسعه ابزار بازدارندگي هستند و هم دارند به تقويت نيروي هوايي دست مي زنند . به نظر من اين حالت هست كه داره مملكت رو پيش مي بره :shock:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

آيا نميشود سيستمي ساخت که از امواج رادار هواپيما را شناسايي کند
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

سلام
از حرف هاي اقا رضا و ارمان خان دچار تعجب شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم ممنون اقا مهدي از بي طرفيتون.
اقايون شفق و صاعقه جنگنده هاي ضعيفي نيستند و ما منكر پيشرفته بودن جنگنده هاي غربي و شرقي نميشوم.
ما در كنار توليد داخل نياز به خريد جنگنده هاي پيشرفته و به روز داريم.
ما نميتوناين حتي تحت يك پروسه 10 ساله به كشور سازنده جنگنده تبديل شويم اين كار يه پروسه اي 10-20 ساله نياز دارد كه ما در سالهاي 9-10 ان هستيم و در سالهاي اينده دچار پيشرفت هاي شگرفي خواهيم شد.
در ضمن استراتژي نظامي ما هوا پايه نيست.و ما بيشتر تفكر خود را در جبهه دريايي و زميني متمكز كرده ايم.
با سپاس
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

کفير,

چنين سيستمهايي خيلي وقت است که ساخته شده اند و در ارتشهاي مختلف جهان بکار ميروند.
نمونش همين رادارهاي غير فعال تامارا و کالچوگا که جزو بهترين رادارهاي غير فعال جهان هستند.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط jupiter4 »

:-( به نظر من تا 4 سال ديگه يه جنگنده مورد قبول ساخته ميشه
انشا الله که مثل شهاب 3 چشم همه رو در بیاره و خیاله من وهمه ی شما رو راحت کنه :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

jupiter4,

ان شاء الله تصویر تصویر

يک نکته مهم :
من به نتيجه راي گيري اين تاپيک با عنوان به کدام هواپيما بيشتر نياز داريم؟ نگاه کردم که متاسفانه اشکالات زيادي دارد.
اولا اين تاپيک را من ايجاد کرده بودم و اگر لازم بود خودم راي گيري برايش ميزاشتم حالا کي اومده راي گيري گذاشته؟ تصویر
ثانيا دوستان گويا از خيلي مسايل بي اطلاع هستند! ايران در زمان حال به جنگنده هاي سبک و نيم سنگين مانند MiG-29SMT و FC-1 و صاعقه بيشتر از بقيه جنگنده ها نياز دارد.
جنگنده Su-27 SKM هم که اصلا به درد ايران نميخورد!
تعداد جنگنده MiG-31BM نبايد بيشتر از نصف جنگنده Su-30MK باشد و دليلش هم واضح است. اگر لازمه توضيح بدهم؟
1) ايران در زمان کنوني ميتواند با خريد 200 فروند MiG-29SMT و 100 فروند MiG-31BM و 200 فروند Su-30MK و 300 فروند FC-1 يک نيروي هوايي قدرتمند و مدرن با حداکثر کيفيت و کارايي را ايجاد کند.
2) ايران در زمان کنوني و طي يک پروژه 10 ساله ميتواند با توليد 300 فروند صاعقه و 200 فروند شفق-2/3 و 100 فروند آذرخش (اف-5هاي کنوني ارتقا يابند) و خريد 200 فروند MiG-29SMT و 100 فروند MiG-31BM به يک قدرت بزرگ هوايي تبديل شود.

:D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
سعيد جان، زماني نه چندان دور، تنها کاربران بخش نظامي سايت، من، شما، آرمان، چازان و حسين بوديم.
اون زمان دليلي براي راي گيري نبود. اين راي گيري رو به دليل افزايش علاقمندان امور نظامي و هوافضا
اضافه کردم و گزينه هاي مطرح کردم که دور از ذهن نيستند وگرنه مي توانستم گزينه هايي مانند F-15E
يا F-16 Block 60 را نيز محض خنده و جوک اضافه نمايم.
اما نتايج نظرسنجي نيز جالب است و حاکي از هوش کاربران محترم دارد. کشور ما به بمب افکن نياز ندارد
و با همين Su-24 و F-4 ها مي تواند اموراتش را بگذراند اما ما نياز مبرمي به ايجاد سپر دفاع هوايي و
خريد شکاري رهگيرهاي دوربرد داريم که موشکهايي فراتر از R-77 را شليک نمايند.
انتخاب MiG-31 BM بسيار صحيح است و به نظر من سه اسکادران 15 فروند يعني جمعن 45 فروند از اين
ميگهاي31، به همراه موشکهاي R-37، توان بازدارندگي خوبي در برابر F-16 هاي ترکيه و F-15 هاي
عربستان مي توانند ايجاد کنند. وجود يک اسکادران MiG-31 BM در محدودهء خليج فارس، کافي است
تا هر کشور متخاصمي را سرجايش بنشاند و وقايعي مانند سرنگوني F-4 هاي ايران به دست وهابي هاي
کافر سعودي ديگر تکرار نشود.
با تشکر :D
ضمنن شما خودت مدير هستي و با توجه به اينکه از نظرسنجي رضايت نداري، اون رو حذف کني. :?
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”