از پس نيروي دريايي استراليا چطوري ميخواهيد در بياييد با سنسور هاي حرارت ياب بدن که 37 درجه رو اندازه گيري مي کنند
] چیزی به نام سنسور های حرارتی در زیر آب عملا و جود نداره لطفا اگر شما اطلاعاتی در این مورد دارین با منابع ذکر کنید حتی اگر انگلیسی هم باشه برای من قابل قبوله
دلیل حرفم هم علمیه . چون در زیر آب حرارت پوشش غواصی با حرارت آب یکی میشه و امکان شناسایی قواص وجود ندارد . مگر به وسیله یک نوع موج صوتی پیشرفته که تا زمان ساخت رادار اون حداقل 8 سال داریم
دوستان كسي مي دونه گاردهاي اين ناو چندتا كشتي و زير دريايي
هر ناو هواپیمابر با شش الی هشت رزم ناو که آرایش شش و جهی و یا هشتوجهی در اطراف ناو درست میکنن همراهی میشه . البته بنابه ماموریت در برخی موارد تعدادی آواکس و نیز چندین جنگنده در موقع حرکت در اطراف ناو گشت زنی میکنن .
ضمنا فکر ميکنم براي به نتيجه رسيدن يک بحث 14 صفحه ×20 پست کافي باشه ، نيست؟؟
دوست عزیز محسن . نگرانی های شما در مورد بحث تاپیک قابل درکه ولی اینگونه بحث ها هرچند هم از مسیرش منحرف بشن که من فعلا چیز مشخصی ندیدم ولی برای ارتقای سطح دانش کسانی که در سایت عضوا مفیده . خواهشا کمی کوتاه بیایید . اگر قرار به بحث در این گونه مسائل باشه همه ما میدونیم که نوشتن یک کتاب چند ضلعی لازمه . ولی متاسفانه گران بودن کتاب قابل حل نیست . پس بهترین مکان از نظر من برای کسب اطلاعات در این زمینه ها فروم ها هستند که هم هزینه کمتری دارن و هم اینکه در اونها نظر یک مولف مطرح نیست بلکه چندین نفر با هم در بحث شرکت میکنند . آیا این از نظر شما ایرادی داره
در زمانی که شبکه های خارجی در مورد یک خبر بارها و بارها با اساتید و کارشناسان میزگرد میگذارن و اون رو اجرا میکنن شما از ما میخوایین که به بحث تاپیک خاتمه بدیم . این کار از لحاظ اطلاع رسانی نوعی خودسانسوری تلقی میشه . امیدوارم در آینده با دوستان بیشتر همراه باشید .چون هرچه باشه اون ها هم نگران کشورشون هستند