sardar,
کپي رايت که دارد ولو به زور!
اميرحسام,
عيب نداره علم پيشرفت کرده است و يک پاي مصنوعي بهشون پيوند ميزنيم.
gigi64,
دوست من ، من فکر ميکنم بحثهايي اين چنيني با شما بي فايده است! دليلش هم اين هست که (ببخشيد) شما از اصول اوليه مسايل نظامي و جنگ و ... بي اطلاع هستيد.
هيچ وقت براي يک نيروگاه اتمي نميان 100 تا موشک کروز يک ميليون دلاري بفرستند! مگر آمريکا ميخواهد پايگاههاي TOPOL-M روسيه را نابود کند که براي هر پايگاه سه تا موشک بفرستد تا شايد يکيش به هدف بخورد؟!
آمريکا ميخواهد با چند فروند جنگنده و چند موشک کروز به نيروگاه بوشهر آسيب جدي برساند که خوب اين عمل غير ممکن است.
باز هم به نوشته هاي من با دقت توجه نکردي! عراق با پدافندهاي ZU-23-2 توانست تقريبا 30 فروند موشک کروز را ساقط کند. از اين نوع پدافند که در ايران خيلي داريم و عکسش را ميزارم تا ببيني.
با وجود سيستمهايي مثل S-300PMU1 و SA-6 و MIM-23 و SA-15 هيچ نقطه امني براي عبور موشکهاي کروز وجود ندارد.
در مورد تعداد سيستمهاي اس-300 ايران هم حرف و حديث فراوان وجود دارد ولي به احتمال قريب به يقين ايران 2 گردان با 24 لانچر و چند فروند موشک در اختيار دارد.
iranian_marine,
بله گفته هاي شما کاملا درست است ولي نيروگاه بوشهر هم در خط مقدم هست و هم اينکه يه جورايي قضيش براي ايران و روسيه حيثيتي شده است و ايران حاضر نيست حتي يک خراش بر يکي از ديوارهاي اين نيروگاه بيفتد. البته بنا به دلايلي يک گردان اس-300 در منطقه بوشهر مستقر شده است که بيشتر دليل نظامي و استراتژيک دارد تا فقط نيروگاه بوشهر که يک هدف غير نظامي است.
اميرحسام,
با گفته شما هم موافق هستم.