نظرسنجي انتخاب برترين موشک دور برد هوا به هوا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با تسليحات هوايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, SAMAN, شوراي نظارت, مديران هوافضا

برترين موشک هوا به هواي جهان؟

AIM-54
41
55%
R-33
6
8%
R-37
28
37%

مجموع رای گیری: 75

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

من که ميگم هيچ کدوم just فونيکس :) :) :) :)
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
 [External Link Removed for Guests] 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

Reza6662,

شما به يک منبع غير متخصص مثل ويکي پديا که افراد معمولي در آن مطلب پست ميکنند بيشتر از سايتي مثل فاس اعتماد داريد؟
به سايت آئروناتيک هم سري بزني بدک نيست.
:-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Reza 313 نوشته شده:
فونیکس در زمان خود بهترین بود و در حال حاضر ورژن های جدید آن جزء عالی ترین موشکها هستند

فينيكس در زمان خود بهترين بود چون رقيبي نداشت :eek:
در حال حاضر هم هيچ نمونه جددي از موشك فينيكس وجود نداره چون همه سال 2004 بازنشست شدند :-o

خیلی دوست دارم بدونم آمریکایی ها برای چه این قدر روی آمرام که برد مفیدش به حدود 30 کیلومتر می رسه سرمایه گذاری کردن؟ همین موشک MiM-23 که به نام سجیل تغییر ماهیت داده، من شنیدم موفق شده یک Dron رو در فاصلهء 60 کیلومتری منهدم کنه!
من در مورد نبردهای هوایی سال 1991 عملیات طوفان صحرا هم خوندم که شلیک چند آمرام به سوی میگهای25 عراقی، همگی ناموفق بوده.
ظاهرن مافیای بوئینگ - لاکهید مارتین هرکاری می کنه حتا کارهایی در جهت خلاف منافع ملی. :shock:
AIM-54C یک موشک بسیار مدرن هست که می تونست به راحتی تا سال 2010 یا حتا 2015 در خدمت
باقی بمونه. ولی AIM-120C به این موشک، ترجیح داده شده!!؟
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

Reza6662
خیلی دوست دارم بدونم آمریکایی ها برای چه این قدر روی آمرام که برد مفیدش به حدود 30 کیلومتر می رسه سرمایه گذاری کردن؟

برد آمرام در نمونه هاي A/B برابر با 75 كيلومتر و در نمونه AIM-120C-5 بيش از 110 كيلومتر هست :-o

من در مورد نبردهای هوایی سال 1991 عملیات طوفان صحرا هم خوندم که شلیک چند آمرام به سوی میگهای25 عراقی، همگی ناموفق بوده.

شما مي بايست كتابي تخيلي خوانده باشيد :grin:
چون عمليات طوفان صحرا از 2 آگوست 1990 تا 28 فوريه 1991 به طول انجاميد اما تحويل آمرام به نيروهاي مسلح آمريكا از سپتامبر سال 1991 يعني 7 ماه بعد از پايان عمليات طوفان صحرا آغاز شد :shock:

ظاهرن مافیای بوئینگ - لاکهید مارتین هرکاری می کنه حتا کارهایی در جهت خلاف منافع ملی.
AIM-54C یک موشک بسیار مدرن هست که می تونست به راحتی تا سال 2010 یا حتا 2015 در خدمت
باقی بمونه. ولی AIM-120C به این موشک، ترجیح داده شده!!؟

شما نگران مافياي شركت هاي هواپيمايي نباش ! آمريكاييها جايي نمي خوابند كه آب زيرشون بره :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

Reza 313,

کي سخن زير را گفته است؟

برد آمرام در نمونه هاي A/B برابر با 75 كيلومتر و در نمونه AIM-120C-5 بيش از 110 كيلومتر هست

دوست من برد موشک آمرام در مدلهاي A/B برابر 30 کيلومتر و در مدل C برابر 50 کيلومتر است.
اصلا موشکهاي متوسط الوزني مثل آمرام و آدر سوخت کافي براي بردهاي بيش از 100 کيلومتر ندارند.
در ضمن در جنگ يوگسلاوي يک فاجعه بزرگ براي موشک آمرام بوجود آمد!
جنگنده هاي آمريکايي قادر نبودند اين موشک را از بردي بيش از 18 کيلومتر شليک کنند وگرنه اصلا به هدف نميخورد!
پرسنل آواکسهاي آمريکايي هم اين موضوع را تاييد کردند.
هم اکنون بعد از کلي ارتقاي مدلهاي اوليه آمرام ، مدل C اين موشک داراي برد مفيدي در حدود 30 کيلومتر.

تنها برد مفيد مهم است و نه برد حداکثر که موشک عين يک تيکه سنگ حرکت کند.

در جنگ خليج فارس و در سال 1991 در يک نبرد هوايي بين F-15Cهاي آمريکايي با دو فروند MiG-25 عراقي ، اف-15ها با شليک بش از 10 فروند موشکهاي اسپارو و سايدوايندر موفق به سرنگوني دو ميگ شدند!

فکر کنم در سال 1997 هم چند F-14D آمريکايي 6 يا 7 موشک AIM-54C به سمت يک يا دو فروند MiG-25 عراقي شليک کردند که هيچ کدام به هدف نخورد! تصویر

اينکه موشک فونيکس فقط براي نيروي هوايي ايران کارايي داشته است چيز بديهي نيست وگرنه اين موشک اصلا به درد نيروي دريايي آمريکا نخورده است.

:-D
Super Moderator
Super Moderator

پست توسط Reza 313 »

اگر برد مفيد آمرام 30ك م بود هيچگاه با اسپارو عوض نميشد

فکر کنم در سال 1997 هم چند F-14D آمريکايي 6 يا 7 موشک AIM-54C به سمت يک يا دو فروند MiG-25 عراقي شليک کردند که هيچ کدام به هدف نخورد!

دو تير فينيكس
يك فروند ميگ 25
Super Moderator
Super Moderator

پست توسط Reza 313 »

راستي من فكر مي كنم بهتر باشه فينيكس از ليست حذف بشه
چون اگر قصد اننخاب برترين موشك فعلي دوربرد هوا به هوا را داشته باشيم ضرورتي نداره كه از موشكي كه 2 سال پيش بازنشست شده و اكثرشون هم يا نابود شدند يا در حال نابودي هستند صحبتي به ميان بياد .
در ضمن شما موشك در حال توليد Meteor را هم فراموش كرديد . اين موشك هم در زمره موشكهاي دوربرد هوا به هوا قرار داره
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

Reza 313,

دوست من برد مفيد آمرام تنها 30 کيلومتر هست و برد مفيد اسپارو هم تقريبا 20 الي 30 کيلومتر ميباشد.
در ضمن فرق اصلي اين دو موشک در سيستم هدايتي آنها هست نه بردشان.
در ضمن همانطور که گفتم با وجود شليک 6 7 تا موشک فونيکس هيچکدام به ميگهاي عراقي اصابت نکرد.
ميتوان گفت موشک فونيکس براي آمريکا بجز اتلاف هزينه اصلا فايده ديگري نداشته است.
همچنين چون هنوز نيروي هوايي کشورمان از تعدادي موشک فونيکس استفاده ميکند پس بايد اين موشک در ليست نظر سنجي باشد.
در مورد موشک Meteor هم هر وقت عملياتي شد به نظر سنجي اضافه ميشود.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Reza 313, جان

بودن یا نبودن موشک فونیکس چه مشگلی برای شما ایجاد می کنه...آیا شما کارشناس موشک هستی که اینجوری با قاطعیت در مورد این موشک صحبت می کنی :-o دوست عزیز رای خود را بده و این قدر جر و بحث نکن عزیزم :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

دوستان
اينجا يك نظر سنجي مطرح شده و نتيجه نظر سنجي از همه چيز مهترم تره پس از بحث هاي بيهوده پرهيز كنيد.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

هدف اصلي من از ايجاد اين تاپيک، تهديد و خطري بود که از بازنشسته شدن موشکهاي AIM-54C و F-14D ها نصب USN مي شد. موشکهايي نظير SUNBURN و AM39 EXOCET و MUSKIT به راحتي مي توانند در رادار پيشرفتهء F-14 رهگيري و به وسيلهء AIM-54 ساقط شوند که با از کنار گذاشتن مافيايي هواپيماهاي موفق و بي جانشين F-14 اکنون اين وظيف بر عهدهء موشکهاي AIM-120C است که من از 35 تا 110 کيلومتر براي آن برد خوانده ام ولي به نظر خود من، برد آن نبايد همانند موشکهايي نظير R-33 يا R-77 باشد و بايد چيزي در حدود 30 تا 60 کيلومتر باشد. تا فاصلهء 30 کيلومتر بر اساس AH و بعد از آن به وسيلهء SAH هدايت مي شوند. بسيار بسيار بعيد مي دانم که AIM-120 بتواند موشک MUSKIT يا ساير موشکهاي کروز ضدکشتي روسي را هدف قرار دهد.
مافيا چه ها که نمي کند!! :smile:
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

سلام
رضا جان ناوگان دريايي امريكا در برابر اگزوسه و موسكيت هيچ شانسي ندارن (اثبات شده است).
در ضمن دوست من SUNBURN و MUSKIT يك موشك هستند.نام سري جديد اين موشك YAKHONTS هست.
اطلاعات بيشتر:
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?p=50270#50270
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
ارسال پست

بازگشت به “تسليحات هوايي”