زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "
اعضاي انجمن آزاد به بيان نظرات و عقايد خود هستند ولي به شرطي که مانع کار ديگر اعضا نشوند.
تاکنون چندين تاپيک بسيار جالب و مهم و آموزنده با وجود عده اي که شايد مامور باشند تبديل به محل جنگ و نزاع عقايد و نظرات و تحميل نظر يکي بر ديگري شده است.
دوستان لطفا در انجمنهاي نظامي بحثها را منحرف نکنيد وگرنه بحثهاي اضافي پاک خواهد شد.
اگر مايل به بحث در زمينه هاي ديگر از جمله سياست هستيد لطفا به يک انجمن ديگر يا يک سايت ديگر مراجعه کنيد.
خوب من نمی دونم از کجا باز شروع کنم ؟گاهی وقتا اینجوری میشه دیگه نه شما حرف من رو قبول می کنی نه من حرف شمارو خوب درست هم هست ما هرکدوم رو منطق و گفته های خودمون پافشاری می کنیم پس در نتیجه نه شما می تونی من رو قانع کنی نه من.
اقا پرچم هاي سفيد رو بالا ببريد.
هر كي موافقه اعلام امادگي كنه.
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
اقا كيارش كارت درسته.
دوستان به نظر من ازادي بيان و دمكراسي حرف اول رو در بحث ميزنه.
من هنوز هم ميگم به عنوان يك وطن پرست واقعي جلوي توهين به وطن و ضعيف نشون دادن اون ايستادگي ميكنم.
اما از بحث هاي بيهوده با بعضي از كاربران سايت كه خيلي دوستشون دارم پرهيز ميكنم.
به نظر من :
ايراني بايد ايراني باشه و ايراني فكر كنه زندگي كنه ايراني نفس بكشه ايراني بميره و ........
ايران وطن من تا اخرين نفس در خاكت ايستادگي ميكنم.
Saeid12345, سعيد جان مي شه بگي اسم منو واسه چي ذكر كردي
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر