خدا حافظ پرشین بلاگ...

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

خدا حافظ پرشین بلاگ...

پست توسط Mr.Amirhessam »

یکی دیگر از مدیران پرشین بلاگ نیز با استعفا از کار در این سرویس وبلاگ استعفا کرد.

"رضا هاشمی" یکی از سه بنیانگذار اصلی این سرویس وبلاگ فارسی بود که در اعتراض به خط مشی این سرویس وبلاگ از کار خود کناره گیری کرده است. پیش از وی دو بنیانگذاری اصلی دیگر این سرویس وبلاگ از همکاری با این سرویس دهنده انصراف داده بودند.

در متنی که رضا هاشمی روی وبلاگ آي تی ایران قرار داده با اشاره به این موضوع نوشته است:

مایلم به اطلاع عموم و همه کاربران پرشین بلاگ و فعالان عرصه فناوری اطلاعات برسانم که از همکاری با گروه سایتهای پرشین بلاگ استعفا داده ام و هیچگونه تمایلی به ادامه همکاری با این گروه ندارم.

نزدیک به دو ماه است که اقدام به لغو تمام قرار دادهای همکاری فنی با این مجموعه کرده ام و از 23 شهریور درخواست جلسه فوری هیات مدیره و استعفای من به اطلاع مدیر آن مجموعه رسیده است و مکررا چندین بار درخواست تسریع امور کرده ام.

ناگزیر در اینجا به اطلاع می رسانم که با وجود ماندن در کنار پرشین بلاگ و پشت سر گذاشتن و تحمل فراز و نشیب ها و اختلافات مختلف در طول سالهای گذشته به هیچ وجه تمایل به همکاری با این گروه ندارم و اعلام مینمایم که نقشی در تعیین خط مشی گروه سایتهای پرشین بلاگ و شیوه راهبری آن ندارم.

شرایط و نحوه راهبری این مجموعه با آنچه که من به عنوان یکی از مدیران اولیه پرشین بلاگ و یکی از موسسین شرکت آریا گستر و کارشناسان ارشد فنی آن در نظر دارم فاصله بسیار دارد و اعتقادی به ادامه این همکاری ندارم.

این بهترین هدیه ای بود که برای روز تولدم می توانستم به خودم بدهم و امیدوارم کاربران پرشین بلاگ نیز من را از دعای خیر خودشان بهره مند نمایند.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

گل بود به سبزه نيز اراسته شد :::P
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

پرشین بلاگ یکی از سرویسهایی است که از نظر امنیتی در سطح فوق زیر صفر است همان بهتر که کلا تعطیل شود :-)

فقط میهن بلاگ
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

فقط بلاگفا

البته فکر کنم چشمش زدن چون چند وقته بدجوري آب روغن قاطي کرده

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

sir.mohammad, جان

سرور میهن بلاگ را اگه تونستی بهش نفوذ کنی به شما میگن هکر و در سایت ثبت هکرها نام شما رو ثبت می کنند :-o :-)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Major
Major
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

من چون وبلاگم بلاگفاست از روي تعصب گفتم
وگرنه فرمايش شما در مورده امنيت ميهن بلاگ کاملا متين است

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

پرشين بلاگ به عنوان پيشكسوت وبلاگ هاي فارسي احترامش واجبه.درسته دچار كمبود هاي شديدي شده و امكانات و امنيت اون در حد صفر هستش.اما به عنوان اولين بلاگ فارسي بايد به نيكي از اون ياد بشه.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”