چند مدت پیش یه سوال در همین مورد کردم ولی کسی جواب نداد ...بعد از کلی جستجو روی مموری بالاخره تونستم به جواب خودم برسم ...لازم دونستم شما رو هم بی اطلاع نذارم
دوستانی که قبلا گوشی با سیمبیان 7 و...داشتند اگه الان یه گوشی با سیمبیان 9 خریده باشند حتما در جریان هستند که روی این گوشی به راحتی گوشی قبلی نمیشه مسیج ها رو منتقل کرد (انتقال ساده پوشه Mail....
) خوب شما بایستی واسه اینکار :
ابتدا یه کپی کامل از پوشه Mail گوشی قبلیتون (سیمبیان 7 )بگیرید بعد از روی گوشی جدید محل ذخیره مسیجهاتون رو Phone Memory انتخاب کنید بعد گوشی رو خاموش کرده و مموری جدیدتون (سیمبیان 9) داخل کارت ریدر بذارین ( چون این تنها راه دیدن پوشه های مخفی در سیمبیان 9 می باشد و شما از هیچ طریق دیگه ای نمی تونین به این پوشه ها دسترسی پیدا کنید
) خوب حالا شاخه Private رو پیدا کنید ودر داخل این شاخه پوشه Mail2 رو جستجو کنید (از طریق Search کامپیوتر ...مثلا مال من داخل پوشه 1000484b نشسته بود ...) حالا می تونید شاخه ها و زیر شاخه های پوشه Mail (گوشی قبلیتون ) رو به داخل این شاخه کپی کنید و بعد مموریتون رو روی گوشی جدید گذاشته و دوباره محل ذخیره مسیج هاتون رو مموری کارت انتخاب کنید و... حالشو ببرین ....
البته قبل از اون موارد زیر حتما رعایت بشه :
1- حتما از پوشه Mail2 مموری جدیدتون (قبلا) یه بک آپ بگیرید
2- با این کار دیگه شما به مسیج هایی که قبلا داخل گوشی جدیدتون داشتین دسترسی نخواهید داشت ...بنابراین قبل از این کار از اونها (به هر روشی که می دونید ) بک آپ بگیرید
3 بهتره که اگه داخل مموری قبلیتون فایلهایی که از طریق Blutooth انتقال پیدا کرده و داخل اینباکستون نشسته دارید پاک کنید بعد عملیات فوق الذکر رو انجام بدین
4 - هدر تمام مسیج هاتون داخل فایل index توی پوشه Mail یا mail2 نشسته ...بنابراین در انتقال این فایل دقت لازم بعمل آید ....
5- اگه بعد از عملیات فوق دیدید گوشیتون پوشه Messag رو باز نمی کنه یا در باز کردن اون مشکل داره ...اصلا نگران نباشید یه مسیج به خودتون بفرستین ....درست میشه
قبل از خداحافظی و نظرات شما دوستان عزیز لازم می دونم این رو هم اضافه کنم که تمام مراحل فوق رو بنده روی گوشی خودم (3250 ) انجام دادم و جواب هم گرفتم ....و فقط این یه راه حل آزمایشیه که با نظرات و تست های دوستان شاید در آینده به یه راه حل قطعی تبدیل بشه