نظرسنجي انتخاب برترين موشک دور برد هوا به هوا
مدیران انجمن: abdolmahdi, SAMAN, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
Reza6662,
دوست من اصلا هيچ وظيفه اي بر موشک AIM-120C بجز زدن هواپيما و هليکوپتر تعريف نشده است.
اين موشک براي زدن موشکهاي مهاجم نيست و چنين حرفي را من چند بار هم از شما شنيده ام.
آمريکا قصد دارد تا از برخي توپهاي الکترومغناطيسي براي زدن موشکهاي مهاجم استفاده کند که چنين پروژه اي فکر نکنم تا 10 20 سال آينده عملياتي گردد.
دوست من اصلا هيچ وظيفه اي بر موشک AIM-120C بجز زدن هواپيما و هليکوپتر تعريف نشده است.
اين موشک براي زدن موشکهاي مهاجم نيست و چنين حرفي را من چند بار هم از شما شنيده ام.
آمريکا قصد دارد تا از برخي توپهاي الکترومغناطيسي براي زدن موشکهاي مهاجم استفاده کند که چنين پروژه اي فکر نکنم تا 10 20 سال آينده عملياتي گردد.

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Saeid12345 نوشته شده:Reza6662,
درست به همین دلیل هست که من به AIM-54 اعتقاد دارم. سالها پیش، افتخار این رو داشتم که با یکی از سرهنگهای خلبان تامکت، سر یک میز غذا بخوریم. ایشون در یک ماموریت CAP، دو فروند اگزوسهء عراقی رو به وسیلهء AIM-54A روی هوا شکار کرده بودن.
حالا آمرام که چنین کاری ازش برنمیاد. زدن چند تا هواپیما و هلیکوپتر هم از پس AIM-7 هم بر میومد.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
Reza6662, Saeid12345, جان
همه ميدونيم فونيكس موشكي افسانه اي بوده و تنها موشكي كه در مقابل قدرت ان به وجود امده r-37 بوده كه از نظر قدرت و تكنولوژي برتره.بالاخره دست روي دست بسياره.
موفق باشيد.
همه ميدونيم فونيكس موشكي افسانه اي بوده و تنها موشكي كه در مقابل قدرت ان به وجود امده r-37 بوده كه از نظر قدرت و تكنولوژي برتره.بالاخره دست روي دست بسياره.
موفق باشيد.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
"

Reza6662,
سوالي که براي من پيش آمده اين هست که چرا موشک فونيکس فقط در نيروي هوايي ايران موفق بود و در نيروي دريايي آمريکا اصلا کار مهمي نکرد؟!
در جنگ تحميلي گاها خلبانان اف-14 با موشکهاي فونيکس موشکهايي مثل اسکاد و فراگ و اگزوست و ... را رهگيري ميکردند ولي در نبرد سال 91و97و98 با عراق موشک فونيکس هيچ کاري نتوانست بکند! آن هم مدل C که حتي به ميگ-25هاي عراقي هم اصابت نکرد!
سوالي که براي من پيش آمده اين هست که چرا موشک فونيکس فقط در نيروي هوايي ايران موفق بود و در نيروي دريايي آمريکا اصلا کار مهمي نکرد؟!
در جنگ تحميلي گاها خلبانان اف-14 با موشکهاي فونيکس موشکهايي مثل اسکاد و فراگ و اگزوست و ... را رهگيري ميکردند ولي در نبرد سال 91و97و98 با عراق موشک فونيکس هيچ کاري نتوانست بکند! آن هم مدل C که حتي به ميگ-25هاي عراقي هم اصابت نکرد!

- تماس:
Saeid12345, جان
فكر كنم فرق در قدرت خلبانان ما با اونهاست.
اونها هم خلبانان شجاعي دارن ولي به پاي دليرمردان اهنين ما نميرسن.
فكر كنم فرق در قدرت خلبانان ما با اونهاست.
اونها هم خلبانان شجاعي دارن ولي به پاي دليرمردان اهنين ما نميرسن.

زنده باد بهار...
"
"

اميرحسام,
بله ايمان به خدا و در نتيجه شجاعت معنوي خلبانان (شجاعت مادي نه چون وقت خطر تبديل به تبل تو خالي ميشود) خيلي مهم هست ولي در نبردهاي دور شجاعت چندان نقش تعيين کننده اي ندارد.
وقتي در زمان حملات موشکي و هوايي به عراق در سال 1997 و 1998 اف-14هاي آمريکا با شليک 6 7 موشک فونيکس از نوع C نتوانستند ميگ-25هاي عراقي را سرنگون کنند اين يعني چه؟
من که فقط ميتوانم بگويم امدادهاي غيبي نقش بسيار مهمي در اصابت موشکهاي فونيکس ايراني به اهداف خودشان داشتند.
بله ايمان به خدا و در نتيجه شجاعت معنوي خلبانان (شجاعت مادي نه چون وقت خطر تبديل به تبل تو خالي ميشود) خيلي مهم هست ولي در نبردهاي دور شجاعت چندان نقش تعيين کننده اي ندارد.
وقتي در زمان حملات موشکي و هوايي به عراق در سال 1997 و 1998 اف-14هاي آمريکا با شليک 6 7 موشک فونيکس از نوع C نتوانستند ميگ-25هاي عراقي را سرنگون کنند اين يعني چه؟
من که فقط ميتوانم بگويم امدادهاي غيبي نقش بسيار مهمي در اصابت موشکهاي فونيکس ايراني به اهداف خودشان داشتند.

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
وقتي در زمان حملات موشکي و هوايي به عراق در سال 1997 و 1998 اف-14هاي آمريکا با شليک 6 7 موشک فونيکس از نوع C نتوانستند ميگ-25هاي عراقي را سرنگون کنند اين يعني چه ؟
سعيد جان باز که شما حرف خودت رو ميزني ؟
تو اون ماجرا فقط دو تير فينيکس شليک شد نه 6 يا 7 عدد

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

-
- محل اقامت: زیر آسمون خدا
- سپاسهای دریافتی: 407 بار
- تماس:
Saeid12345, دوست عزيز، فينيکس در نيروي هوايي ايران موفق بوده چون به مقياس زياد شليک شده و تعداد زيادي از اين موشک ها حالا به هر دليلي که به هدف برخورد نکردند هم به چشم نميان. در حالي که در نيروي دريايي آمريکا موشک فينيکس در عمل بسيار کم به کار گرفته شده و همون تعداد کم باعث شده فکر کنيم در نيروي دريايي آمريکا موفق نبوده. در ضمن لطفاً با پايه علمي صحبت کنيد نه امداد غيبي و ... 

آرمان,
دوست من در جنگ تحميلي طبق منابع مختلف که بعضيهاشون تاييد نشدن ايران با موشک فونيکس 75 فروند هواگرد عراقي را سرنگون ساخت و کمي بيش از اين تعداد کل موشکهاي فونيکس شليک شده بود. يعني دقت بيش از 70 درصد.
اما آمريکا حتي با موشک فونيکس مدل C حتي به دقت 10 درصد هم نرسيد.
تعداد زياد يا کم هم اصلا ربطي به کارايي يک اسلحه ندارد و وقتي کمپاني سازنده دقت 84 درصد براي موشکي تعيين ميکند يعني چي که هيچي به هدف نخورد؟
در مورد اينکه من علمي بحث ميکنم يا نه فکر کنم شما اشتباه ميکنيد چون امدادهاي غيبي همون علمي است که يه قطرش در اختيار انسان است. اگر امدادهاي غيبي نبود ما در جنگ تحميلي هرگز موفق نميشديم.

دوست من در جنگ تحميلي طبق منابع مختلف که بعضيهاشون تاييد نشدن ايران با موشک فونيکس 75 فروند هواگرد عراقي را سرنگون ساخت و کمي بيش از اين تعداد کل موشکهاي فونيکس شليک شده بود. يعني دقت بيش از 70 درصد.
اما آمريکا حتي با موشک فونيکس مدل C حتي به دقت 10 درصد هم نرسيد.
تعداد زياد يا کم هم اصلا ربطي به کارايي يک اسلحه ندارد و وقتي کمپاني سازنده دقت 84 درصد براي موشکي تعيين ميکند يعني چي که هيچي به هدف نخورد؟
در مورد اينکه من علمي بحث ميکنم يا نه فکر کنم شما اشتباه ميکنيد چون امدادهاي غيبي همون علمي است که يه قطرش در اختيار انسان است. اگر امدادهاي غيبي نبود ما در جنگ تحميلي هرگز موفق نميشديم.

- تماس:
آرمان, خان
شما اگه به نيروهاي ماوراء طبيعه اعتقاد نداري خيلي ها دارن.
مگه ممكنه موشك هاي ما به هدف اصابت كنه و موشك هاي امريكايي نه؟
اونم در چه شرايطي به قول خود امريكايي ها بيشتر فونيكس هاي ما مورد خرابكاري قرار گرفته بودند.و در ديگر موارد تكنولوژي و توان فني لازم براي تعمير انها نبود(به همت تكنسين هاي ايراني امكان پذير شد).
چطور ممكن است موشكهاي امريكايي كه در بهترين شرايط نگه داري ميشدند و خود امريكا سازنده ان بوده براي انان خوب عمل نكند زير 10% موفقيت .بعد موشك هاي ايراني 70% موفقيت داشته باشند.
جلل الخالق
با تشكر
شما اگه به نيروهاي ماوراء طبيعه اعتقاد نداري خيلي ها دارن.
مگه ممكنه موشك هاي ما به هدف اصابت كنه و موشك هاي امريكايي نه؟
اونم در چه شرايطي به قول خود امريكايي ها بيشتر فونيكس هاي ما مورد خرابكاري قرار گرفته بودند.و در ديگر موارد تكنولوژي و توان فني لازم براي تعمير انها نبود(به همت تكنسين هاي ايراني امكان پذير شد).
چطور ممكن است موشكهاي امريكايي كه در بهترين شرايط نگه داري ميشدند و خود امريكا سازنده ان بوده براي انان خوب عمل نكند زير 10% موفقيت .بعد موشك هاي ايراني 70% موفقيت داشته باشند.
جلل الخالق
با تشكر

زنده باد بهار...
"
"