لطفا کمک کنید گوشی 6630درخواست کمک در مورد کابل usb
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت
درخواست کمک در مورد کابل usb
سلام دوستان من گوشی رو که به کابل وصل میکنم ارتباط بر قرار میشه و pc گوشی رو میشناسه اما از pc نمیتونم وارد درایوهای گوشی بشم و eror میده opreasion not complet وبرنامه ها رو هم از pc نمیتونم نصب کنم همون eror رو میده قبلا اینجوری نبود برنامه pc suite رو remove و دوباره نصب کردم باز هم نشد
لطفا کمک کنید گوشی 6630
لطفا کمک کنید گوشی 6630نوبت باران هميشه محفوظ است...
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
عزیز
ابتدا باید برنامه Nokia PC Suite را روی رایانه ات نصب کنی تا فایلهای sis و ...برای رایانه شناخته شوند و امکان وارد شدن به موبایلت را داشته باشی
وقتی نصب کردی در صفحه my copmuterزیر درایوها پوشه به نام نوکیا ایجاد میشود که بعد از اتصال رایانه به موبال
در ان پوشه اسم موبایلت و درایوهای موبایلت را میبینی
این هم لینک صفحه نوکیا که برناه nokia pc را میتوانی دانلود کنی:
موفق باشی
ابتدا باید برنامه Nokia PC Suite را روی رایانه ات نصب کنی تا فایلهای sis و ...برای رایانه شناخته شوند و امکان وارد شدن به موبایلت را داشته باشی
وقتی نصب کردی در صفحه my copmuterزیر درایوها پوشه به نام نوکیا ایجاد میشود که بعد از اتصال رایانه به موبال
در ان پوشه اسم موبایلت و درایوهای موبایلت را میبینی
این هم لینک صفحه نوکیا که برناه nokia pc را میتوانی دانلود کنی:
موفق باشی

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
با سلام من کابل را جدا و به مسافرت رفتم و پس از برگشتن کابل را از يک ورودي usb ديگر وصل کردم و کار کرد برنامه sms reader که 2 تا فايله و (patch) داره را بدون مشکل نصب کردم و چند ساعت بعد اين مشکل پيش اومد توي اين فاصله برنامه clone cd و nero7 را remove و مجدد نصب کردم 

نوبت باران هميشه محفوظ است...

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
sandbad,
اتصالات USB رو هم مجددا چک کنيد
ممکنه جاي خودشون خوب قرار نگرفته باشه
اتصالات USB رو هم مجددا چک کنيد
ممکنه جاي خودشون خوب قرار نگرفته باشه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد