میز تیتر: اینترنت پرسرعت، خجالت خجالت!

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

میز تیتر: اینترنت پرسرعت، خجالت خجالت!

پست توسط Mr.Amirhessam »

30 مهر 1385 - بزرگراه فناوری - آرتور از اول هفته پیداش نبود و از اول هفته هم اینترنت مرتب قطع و وصل می‌شد. ما که نفهمیدیم تقصیر ISP بود، تقصیر مخابرات بود، کابل‌برگردان بود یا لنگر زده بود به فیبر.

حتی همین الان که دارم این‌ها را می‌نویسم اینترنت را داریم با بدبختی از سیم می‌کشیم بیرون، انگاری برگشتیم به دوران ماقبل اینترنت با همان کیبردها و کیس‌های عهد قجر و مانیتورهای دوران مزوزویید. جلسه شورای تیتر با سرعت یک کیلوبیت بر ثانیه آغاز شد:

زرگنده: این سرعت اینترنت هم شده دردسر. یک بار کمش می‌کنن یک بار زیادش می‌کنن. یک بار می‌گن باید کاربران پهنای باند بیشتری داشته باشن، یک بار می‌گن یک میلیون کافیه. ما نفهمیدیم این‌جا چی خوبه؟

تجریشی: سرعت مثل فرزند می‌مونه، هرچه کمتر بهتر.

باغستان: اگر به قوانین راهنمایی و رانندگی هم رجوع کنیم می‌بینیم که همیشه سرعت پایین توصیه شده. اگر آروم بری خیلی بهتر از اینه که مثل من وسط اتوبان ماشینت را بفرستن پارکینگ.

زرگنده: پس چرا یک‌دفعه پا رو گذاشته بودن روی گاز و می‌خواستن پهنای باند رو برسونن به فضا؟

تجریشی: سیاستگذاری یعنی همین، یعنی یک روز باید اینترنت بره بالای دو مگابیت، یک روز بیاد زیر 128، اینه معنی و مفهوم رگولاتوری دیگه.

باغستان: این کاربرها هم دیگر شورش را درآورده‌اند. اصلا چه معنی داره همه اینترنت پرسرعت داشته باشن، این DIAL UP عالی کار می‌کنه هیچ مشکل غیر اخلاقی هم نداره.

زرگنده: من اتفاقا می‌خواستم از این اینترنت بی‌سیم‌ها بگیرم، پشیمون شدم.

باغستان: از موقعی که با این اینترنت سروکار داریم، جز قطع، وصل، کاهش، کنترل و... چیز دیگری نمی‌شنویم. این دندان لق را بکنیم بندازیم دور راحت شیم.

تجریشی: اعتیادآوره، آخر و عاقبت هم نداره.

باغستان: مشکل اینترنت و پورت پرسرعت نیست، مشکل این برنامه چهارمه که باید یک میلیون و نیم کاربر اینترنت پرسرعت داشته باشیم.

زرگنده: برنامه کدومه؟ کاربر کجاست؟ SLA چیه؟

تجریشی: فعلا خود سازمان برنامه‌اش هم روی هواست، کی پی‌گیری می‌کنه، الان چند تا کاربر داریم، شما می‌دانستید واحد سنجش سرعت اینترنت کیلوست. خب همینه که کیلویی شده اینترنت ما.

باغستان: بسیار خوب، به آرتور بگید همه این کامپیوترها را خاموش کنه همه بروند خانه. بروید استراحت کنید. بروید.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

اتفاقا دیشب سرعت واقعی اینترنت ما از 10 یلو هم پایین تر رفته بود
اول خیال کردم مشکل از رایانه خودمه ولی بعد که برق هم قطع شد مطمئن شدم اشکال از این نامرداست 8-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

ساعت نزدیک دو نصفه شبه
در مدتی حدود یک ساعته وارد اینترنت شدم تنها موفق به بازکردن فقط ده صفحه شدم که به ازای هر صفحه رقم 6 دقیقه رو در فایر فاکس به طور میانگین میبینم
همون صفحه ای که با موزیلا در 30 ثانیه دوهفته پیش باز میشد الان حدود 7 دقیقه طول کشید تا کاملا بالا بیاد
من خدا رو شکر میکنم که هم من و هم اکثر جوانان معنی پیشرفت رو فهمیدن

چند تا تعریف ساده از پیشرفت از نگاه د و ل ت ن ه م
پیشرفت یعنی سرعت اینتر نت زیر 5 کیلو بایت بر ثانیه تا کسی نتونه تو اینتر نت بگرده و حوصلش سر بره و بشینه و به برنامه های بسیار بسیار بسیار (تاکید میکنم باز هم بسیار ) عالی تلوزیون ملی نگاه کنه و هی از شدت هیجان کف کنه و صدای پق پق ناشی از کفهای فرد تا تهران به گوش ری ی س ج م ه و ر برسه تا ایشون با گوشهاشون نوای پیشرفت ایران رو ببینن

پیشرفت یعنی اینکه تمام سایتهای آموزشی خارجی ف ی ل ت ر بشه تا کسی نتونه بره و یاد بگیره و به جای اون بشینه و به فیلم های سینمایی کپی رایت شده واقعا واقعا واقعا اسکاری ایران نگاه کنه و از شدت تعجب شاخ گوزن در بیاره
از اونجاییکه کسی تا کنون شاخ بزرگتر از شاخ گاو ناشی از تعجب بر سر کسی ندیده این امر هم پیشرفت بزرگیه

پیشرفت یعنی پورت دریافت ایمیلها توسط آی اس پی ها مسدود بشه تا کسی نتونه به دیگری ایمیل بزنه و در عوض از پست بسیار بسیار و بسیار سریع پیشتاز ایران استفاده کنه که و قتی بفرسته دیگه خیالش راحت باشه که اصلا گیرنده پست رو نمیتونه دریافت کنه . الان بیش از دو ماهه که نمیتونم حتی یک ایمیل در برنامه های دریافت ایمیل خودم ببینم
مرگ بر مسدودیون

پیشرفت یعنی اینکه ارائه اینترنت پرسرعت جمع بشه و اگر آی اس پی شهری پهنای باند کافی برای ارائه داشت خط 64 کیلو رو به چهل برابر قیمت خارجی به مردم قالب کنه در حالی که سرعت واقعیش 40 کیلو بایت هم نمیشه . نوع قالب کردن همین خط یک پیشرفت اساسی در علوم شیره مالی بر سر مردمه

در این چند هفته ای که گذشته یک سلسله برنامه ها و کنگره هایی برگزار شده که به آسیب شناسی ماهواره و اینترنت پرداخته . من هرگز از این نوع مراسم خوشم نیومده
چون اولا فقط عیب ابزارهای نوین ارتباطی رو مطرح میکنن
ثانیا دو سه هفته بعدش نیروهای ا ن ت ظ ا م ی می ریزن تو خونه های مردم و ...................
این هم از نظر بدبینی موجود در جامعه ایران نوعی پیشرفته

واقعا باید نشست و گریه کرد که چرا نمیخواهیم از تاریخ عبرت بگیریم
مرتبا در حال شکستن رکورد هستیم

بالاترین امار تصادفت جاده ای جهان بنابه اعلام سازمان جهانی مبارزه با بلایای طبیعی و غیر طبیعی
بالاترین امار اعتیاد و قاچاق مواد مخدر در جهان بنابه گزارش سازمان ملل
اولین کشور جستجو کننده کلمات م س ت ه ج ن در جهان از نظر آمار که توسط گوگل ارائه شد
سومین کشور محدود کننده اینترنت برای مردم بنابه گزارش خبرنگاران بدون مرز (که در آینده نزدیک به اولین رتبه خواهیم رسید )
بالاترین کشور دارای ف س ا د ا د ا ر ی در جهان بنابه اعلام سازمان جهانی اقتصاد
بالاترین آمار زندانیان در خاورمیانه
و بسیاری رکوردهای دیگر که خودتان از من بهتر می دانید

و متاسفانه گویا چشم انداز بیست سال آینده ایران را به جای ایران به تگزاس دوران غرب وحشی بیشتر شبیه خواهد کرد
من هم به خدا و پیغمبر اعتقاد دارم ولی هرچه قدر خودم را تحت فشار قرار دهم نمیتوانم برای کسی محدودیت ایجاد کنم و مانده ام که اینها چگونه این قدر نسبت به اعمالشان بامردمشان بی تفاوتند .

باز ه صد رحمت به دولت قبلی که تا توان داشت در ارتباطات سرمایه گذاری کرد و مردم را با کام پیوتر بیشتر آشنا ساخت

متاسفانه کاریه که شده ولی شما را به خدا بیایید عبرت بگیریم . کسی که آن بالا نشسته و برای اینتر نت شما تعیین تکلیف میکند با رای من و شما و خانوراده هایمان آنجا تکیه کرده . به مرگ Snipercab دفعه بعد طرفی رو که میخوایین بهش رای بدین اول بشناسین . به حرف رای ندین . بلکه به عمل نگاه کنین . هر چند میدونم که دارم وقتمو با حرفام تلف میکنم

همین الان که دارم این متن رو مینویسم برنامه ( اینجا آفریقاست ) رو در تلوزیون ایران نشون میده . اصلا احساس قربت نمیکنم . درست مثله اینه که توی افریقا هستم . در د اونها رو بخوبی میفهمم

موفق باشید
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani »

این وزیر فناوری اطلاعات فقط به درد این میخوره که بره الاغ سوار شه.نامه برسونه 8-)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

دوستان جاتون خالي اينجا من اينترنت 1 مگابيت دارم :grin: :-D :grin:
هیهات منا الذلة
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط totia »

روز جمعه نوزدهم اشتراك اي دي اس ال من تمام ميشد نامردا يه روز اعتماد نكردن ساعت يك ظهر جمعه قطعش كردن، شنبه رفتم تمديد كنم يه نامه نشونم دادن كه 128 بيشتر به مصارف خانگي نميدن ما هم نامردي نكرديم از اونجا كه از قديم خودمون رو خيلي تحويل ميگرفتيم و يه شركت ثبت كرده بوديم از اون استفاده كرديم و به 256 خود ادامه داديم فقط بهشون گفتم ميدوني اين مثل چي ميمنه مثل اينكه بگن كسي بالاي ديپلم نميتونه ادامه تحصيل بده (حالا كه فكرش رو ميكنم ميبنم واقعا الان هر كسي نميتونه..)
خلاصه كلياتي براي خودمون دلم سوخت ، اينا علمشون ماشالا زياده مثلا من تا چند وقت پيش اصلا نميدونستم كه تا چند بند انگشت بايد بره داخل تا آدم پاك محسوب بشه ، خدايا شكرت از اينكه تو اين كشور زندگي ميكنيم ،خدايا صد هزار مرتبه شكرت ،خدايا اگه من ناشكري كردم سوسكم كن خدايا خدايا كمك كن خدايا ... :lol:
هرودوت: در زیر نور خورشید سرزمینی به ثروتمندی پرسپولیس و پادشاهی به قدرتمندی کوروش ندیده ام
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

قسمت جالب قضیه اینه که همین آقای وزیر مخابرات در زمان دولت سابق جزو بزرگترین منتقدین به سیاست های مخابراتی دولت قبل بودند ، مخصوصا در بخش موبایل و IT. حالا چه طور شده که تشخیص دادند که کاربر خانگی به این حد نیاز نداره معلوم نیست.
یکی نیست بگه آخه اگه کاربر خانگی نیاز نداشته باشه که نمیگیره. مثل اینه که بگن کسی حق نداره به فاصله اونورتر از 128متری خودش نگاه کنه یا حق نداره هیچ کتابی رو تا صفحه 128 بیشتر بخونه یا به قول توتیا حق نداره بیشتر از دیپلم درس بخونه.
البته تو دنیای امروز باید به 128 گفت دوم دبستان. :-(

این سردار هم که دلمونو سوزوند. :eek:
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

سلام
با همه تعصبي كه نسبت به كشورم دارم واقعا تاسف ميخورم به خودمون كه ادمهايي اينچنين نفهم رفتن و مسئول اينترنت ايران شدند
عوض اينكه پيشرفت كنند دارن روز به روز پسرفت ميكنند

اين از سرويسهاي افتضاح اينترنتي كه دائم قطع و وصل ميشه
اينم از اين تصميم اينها
من الان براي كافي نتم تو تبريز اكانت 1024kb گرفتم ولي به خدا سرعتش فكر ميكنم 512 نباشه
ماهي 450 تومن پول ميگيرند ولي تو سرويس دهي افتضاح هستند
من فكر ميكنم اگه به عقب برگرديم و از خطوط dial up استفاده كنيم بهتره
حدااقلش اينه كه ميدونيم از اينترنت كم سرعت استفاده ميكنيم و به كم راضي ميشيم

به نظر من مسئولاني اينچنيني خائن به مملكت و مردم ايران هستند
:sad:
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

دوستان من مي خواهم سرعت اينترنتم را به 2 مگابيت افزايش بدهم ولي نمي دونم با صرفا است يا نه:grin: :grin:

1مگابيت 21 يورو
2 مگا بيت 27 يورو

يه پيشنهاد به دوستان درون ايران
از اينترنت ماهواره اي استفاده کنند.
هیهات منا الذلة
قفل شده

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”