دوست عزيز آپلود سنتري که عکس ها توش بوده خرابه يا صبر کنيد تا درست بشه يا اگر کسي داره دوباره آپلود کني ولي چند روز ديگه که از فضا بياد عکس هاي جديد هم مياد
موفق باشيد
تصاويري از اولين فضانورد زن ايراني
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
متاسفانه کم نیستن آدمای مصیبتی که با حرفاشون بلایی سر آدم میارن که از زمین و زمون خسته میشه
این بار بدبختی یقه انوشه انصاری رو هم گرفت
متاسفانه این ایرانی اعلام کرده که بزودی نوشتنه وبلاگ خودش رو تعطیل میکنه البته برای همیشه
تنها راه جلوگیری از این مساله اینه که دوستان عضو در سایت بیایید مثل مرد همین الان حمله کنیم به وبلاگ انوشه انصاری و چه با زبان فارسی و چه بازبان انگلیسی ازش بخواهیم که به نوشتن ادامه بده . مطمئنم کفه مثبتا که بالا بیاد خانم انصاری هم ادامه خواهند داد
دوستان زمان عمل ما هم رسیده . من یکی که کامنت خودمو گذاشتم امیدوارم شما هم با مراجعه به وبلاگ ایشون
با نوشتن کامنت سعی در پایین آوردن خانوم انصاری از خر شیطون بفرمایید .
من روی با معرفتا و با مرامای سایت واقعا حساب میکنم
آدرس وبلاگ انوشه انصاری
[External Link Removed for Guests]
دوستان لطفا روی داداش کوچیک خودتونو زمین نندازین
موفق باشین
این بار بدبختی یقه انوشه انصاری رو هم گرفت
متاسفانه این ایرانی اعلام کرده که بزودی نوشتنه وبلاگ خودش رو تعطیل میکنه البته برای همیشه
تنها راه جلوگیری از این مساله اینه که دوستان عضو در سایت بیایید مثل مرد همین الان حمله کنیم به وبلاگ انوشه انصاری و چه با زبان فارسی و چه بازبان انگلیسی ازش بخواهیم که به نوشتن ادامه بده . مطمئنم کفه مثبتا که بالا بیاد خانم انصاری هم ادامه خواهند داد
دوستان زمان عمل ما هم رسیده . من یکی که کامنت خودمو گذاشتم امیدوارم شما هم با مراجعه به وبلاگ ایشون
با نوشتن کامنت سعی در پایین آوردن خانوم انصاری از خر شیطون بفرمایید .
من روی با معرفتا و با مرامای سایت واقعا حساب میکنم
آدرس وبلاگ انوشه انصاری
[External Link Removed for Guests]
دوستان لطفا روی داداش کوچیک خودتونو زمین نندازین
موفق باشین

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
Kingman_62, دوست عزيز واسه ي چي كريم حرف بدي نزد
snipercab, ميشه بيشتر توضيح بدين
لابد خوب وقت نداره به سايت برسه
عكس ها واسه من باز مي شه

snipercab, ميشه بيشتر توضيح بدين
لابد خوب وقت نداره به سايت برسه
عكس ها واسه من باز مي شه

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس: