من شخصا اسراييل رو بزرگترين دشمن مي دونم ... دشمني با اسراييل به عقايد ديني و مذهبي مسلمانان بر مي گرده و به همين دليل افرادي که چندان مذهبي نيستند اسراييل رو دشمن نمي دونند و عقيده دارن که " اسراييل با ما کاري نداره بنابراين دشمن نيست و ما از اون دشمن ساختيم "
مسلما اگه از اين ديد حساب کنيم چون اسراييل با ايراني ها جنگ و درگيري نظامي نداشته پس دشمن ما نيست !!!!
در مورد اعراب هم بايد بگم براي من همه مسلمانان چه عرب چه غير عرب دوست و برادر به حساب ميان مگر اينکه خلاف اينو ثابت کنند مثل شيخ نشين هاي پست و ترسوي خليج فارس که منافع مالي رو به هر چيزي حتي شرافتشون ترجيح مي دن ...
اما مگر همه اعراب مثل هم هستند ؟؟؟؟ سيد حسن نصرالله در سخنراني خود پس از جنگ گفت اگر آمريکا به ايران حمله کند حزب الله تا آخرين قطره خون خود از تهران دفاع خواهد کرد ...
کاري با راست و دروغ يا سياسي بودن حرف ايشون ندارم اما گفتن همين حرف هم خيلي ارزش داره ( حداقل براي من )
در مورد آمريکا هم بايد بگم بعد از اسراييل بزرگترين دشمن ماست ...مي خوام بپرسم آقايوني که آمريکا رو دوست مي دونند ، اگر خداي نکرده پدر مادر يا يکي از بستگان آنها در هواپيماي مسافربري ايرباس که سال 67 توسط آمريکايي هاي جنايتکار منهدم شد ، قرار داشت باز هم آمريکا رو دوست مي دونستند ؟؟؟
اگر پدرشون يکي از ملوانان شجاع ناوچه جوشن يا سهند بود که توسط آمريکايي ها و کاملا نابرابر به شهادت رسيدند باز هم آمريکا رو دوست مي دونستند ؟؟؟
به نظر من تک تک سرنشينان هواپيماهايي که به خاطر فرسودگي سقوط مي کنند توسط آمريکا به قتل رسيده اند ... اگر آمريکا دلسوز ماست چرا به خاطر دشمني با حکومت مردم ما را مجازات مي کند ؟؟؟
چرا اجازه فروش هواپيما هاي جديد را به ما نميدهد ؟؟؟ مردم چه گناهي کرده اند که بايد قرباني بازي هاي سياسي شوند ؟
نمونه آزادي هاي اهدايي آمريکا به مردم عراق را ديده ايد ... اگه خيلي مايليد سربازاي آمريکايي با يک عينک دودي تو خيابوناي شهرتون رژه برن و سر هر چهار راه براي مبارزه با تروريسم

يه تانک بزارن و هزار تا بلاي ديگه سر ناموسمون بيارن، بسم الله . بازم ازش بت بسازين و به پاش بيفتين تا بياد يه روز نجاتتون بده

اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)