فرار از نويز

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster

فرار از نويز

پست توسط g »

سلام چه جوری منیشه از نویزهایی که توی ساختمان دانشگاهها میفرستن فرار کرد آخه اصلا توی کلاسها 3جی میشه 6630 بعضی موقع ها هم 2تا خط میده ولی میگه در دسترس نیست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

"نویزهایی که توی ساختمان دانشگاهها میفرستن " يعني چي؟ منظورت چيه؟!!! :shock:
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

g جان منظورتون واضح نيست، لطفا سوال رو کامل مطرح کنيد :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

سلام رفقا
ما وقتی توی کلاسهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان میشینیم توی دانشکده فنیش و ادبیات جدیدش توی دیگر ساختمان ها امتحان نکردم اینو گفتم که اگه کسی از بروبچ کرمانی دانشگاه هست هم تایید کنه
موبایل ها اصلا آنتن نمیدن 6630 من که اصلا سه جی میشه یا اگر آنتن بده 2 تا خط میده که بچه ها میگن میگه در دسترس نیست
نگین 6630 مشکل آنتن دهی داره خداشاهده تمام طول کرمان مشهد روآنتن میداد در ضمن برنامه تقویت آنتن دهی هم نصبه کاری ازش ساخته نیست کوشیهایی مثل آی میت جس جار یا موتورولا ال 6 رو همین جورین ازهر کس میپرسی همین رو میگه میگه پارازیت میندازن یا نویز چه میدونم یکی از همین ها
راهحححححححححل چیست :grin: :::P :-D :grin:
قند ترش
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

g جان
سيستم شبکه اون رو در حالت GSM قرار داديد يا Dual؟ اگر Dual هست اون رو به GSM تغيير بديد
مشکل آنتن‌دهي به فاصله آنتن‌هاي BTS از محل مربوط هست و فکر نمي‌کنم هيچ دانشگاهي چنين کاري انجام بده، چون منطقي نيست و .... :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

من بازم کارهايي روکه شما گفتين کردم بازم کاري ازش ساخته نيست
يازن آنتن نميده
قند ترش
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

g اين کار را در دانشگاه آزاد کرمان در زمان امتحانات انجام ميدهند . بله دستگاهي هست که فرکانسي را توليد ميکنه که باعث اختلال در آنتن دهي ميشود و ربطي به گوشي نداره . :-)
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

پس چنين چيزي وجود داره
قند ترش
New Member

پست توسط nekooee »

دوست عزيز من دانشگاه رفسنجان درس مي خونم اين دستگاه در سالنهاي ما نيز قرار داده شده و با ارسال نويز باعث نقطه کور مي شود البته نه موقع امتحانات بلکه هميشه روشن است.!!!

قبلا مشابه اين دستگاه را در اتاقهاي کنفرانس ادارات زياد ديده بودم

متاسفانه راه حلي وجود ندارد!!
New Member
نمایه کاربر
تماس:

cell-phone jammer

پست توسط رسول دادخواه »

سلام دوستان . نام این دستگاه که بر روی موبایل شما نویز میندازه مختل کننده تلفن همراه هستش که نام اختصاری اون cell-phone jammer که بر روی باند فرکانسی 900 کار میکنه که کارش هم ایجاد پارازیت بر روی تلفن های همراه هتش که نوع های مختلفی داره که میتونه کلا پارازیت ایجاد کنه که تلفن همراه خط نده ویا نوع پیشرفتش اینه که دستگاه هر فرکانسی که دریافت میکنه بر روی اون فرکانس(فرکانس موبایل) پیغام میده تا تلفنش را خاموش کنه

نوع پیشرفته

تصویر

نوع ساده

تصویر
سعی کن دوستی انتخاب کنی که اون قدر دلش بزرگ باشه که برای جا شدن تو دلش نخوای خودت را کوچیک کنی...

همیشه بگو یا علی...
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”