اميرحسام,
شما اومدي حرف منو به خودم تحويل دادي ولي بصورت منفي!
خدا را شکر ما در ايران افرادي مانند پيشوا خيلي زياد داريم و فقط بايد کمي بهشان فرصت و امکانات داد.
افرادي مثل هيتلر كه هم شجاع باشن و هم با قدرت تفكر بالا كم هستن
منظور از اينکه افرادي مانند هيتلر در ايران زياد هستند اين نيست که يه چند ميليون نفري هيتلر داريم!
من مطمئن هستم که در ايران حداقل يک درصد مردم حتي از هيتلر هم بهتر و متفکرتر و بادرايتتر هستند که ميشود تقريبا 700000 نفر که حتي اگر به يک هزارم اين افراد فرصت داده شود ايران را بهترين خواهند کرد.
فراموش نشود که هيتلر به تنهايي آلمان را قوي نکرد بلکه يک تيم داشت که بعضي افرادش حتي آنچنان باهوش و زيرک بودند که هيتلر يا آنها را کنار زد مانند ژنرال ماننشتاين که طرح اصلي حمله به فرانسه را اين فرد طراحي کرد.
در مورد ساخت بمب اتمي در آلمان بايد بگم که در سال 1944 آلمان به آخر راه رسيده بود و تنها کافي بود که قطعات بمب را به هم وصل کنند و بعدا يک انفجار بزرگ! اما به دليل بمباران کارخانجات هسته اي آلمان در تلمارک نروژ عملا ساخت بمب اتمي توسط آلمان چند سال به تاخير افتاد که فرصت نشد دوياره بمب بسازيم!
آمريکا هم هميشه سعي کرده که بگه آلمان به تکنولوژي بمب اتمي دست نيافت و فقط آمريکا به اين فناوري رسيد و اولين بود!
آمريکا در سال فکر کنم 1941 با همکاري انيشتين خائن وطن فروش به برخي اصول علمي براي ساخت سلاحي مخوف دست يافت که بعد از چند سال کار شبانه روزي توسط بيش از 200000 نفر آمريکا موفق به توليد چند کيلوگرم اورانيوم 238 و چند کيلو پلوتونيوم شد که نتيجه اش هم نابودي دو شهر و کشته و زخمي شدن صدهها هزار نفر بود!