چگونه فايل ويديويي رو براي اين که دوستان دانلود کنند در سايت بذارم؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
چگونه فايل ويديويي رو براي اين که دوستان دانلود کنند در سايت بذارم؟
من خیلی توی این سایت دنبال جواب سوالم گشتم ولی هیچ اطلاعاتی در این باره نبود. 

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای دریافتی: 31 بار
سایت [External Link Removed for Guests] فکر کنم بهتر از همه باشه . پرشین گیگ که مفتش گرونه . چند مگ که ازش دانلود بشه پهنای باندش تموم میشه و باید کلی صبر کرد تا دوباره بشه دانلود کرد . رپیدشیر هم که فقط به درد سرعت بالاها میخوره نه ما دایال آپیا !
فورشیرد هم همینطور . مگاآپلود واسه من مشکلی پیش نیاورده . ضمن اینکه رسیوم ساپورت هم هست ( اگه دانلود قطع شد ادامشو دانلود کنه نه از اول ! ). اما بعضیا مشکل دارن باهاش . البته توی آپلود !
در کل همین توربو آپلود ( [External Link Removed for Guests] ) به نظرم از همه بهتره . سرعت دانلود مناسب . پشتیبانی از دانلود ادامه دار و دانلود منیجرها .
فورشیرد هم همینطور . مگاآپلود واسه من مشکلی پیش نیاورده . ضمن اینکه رسیوم ساپورت هم هست ( اگه دانلود قطع شد ادامشو دانلود کنه نه از اول ! ). اما بعضیا مشکل دارن باهاش . البته توی آپلود !
در کل همین توربو آپلود ( [External Link Removed for Guests] ) به نظرم از همه بهتره . سرعت دانلود مناسب . پشتیبانی از دانلود ادامه دار و دانلود منیجرها .
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
Re: چگونه فايل ويديويي رو براي اين که دوستان دانلود کنند در سايت بذارم؟
asd نوشته شده:من خیلی توی این سایت دنبال جواب سوالم گشتم ولی هیچ اطلاعاتی در این باره نبود.
دوست عزیز قبلا قرار داه شده است میگشتی پیدا میکردی به هر حال بهترینش این است
[External Link Removed for Guests]
موفق باشید

در صورتی که به مشکل خوردم درهمین جا مطرح میکنم .