اخبار رزمایش پیامبر اعظم (ص) 2 - ایران - خلیج فارس و دریای عمان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

snipercab,
منظور من اهداف مستقر در خشکي هست. مثلا يک گردان تانک که آنقدر با ارزش نيستند که با موشک شهاب-3 بخواهيم نابودش کنيم چون با چند تا موشک ضد زره ميشه منهدمشون کرد.
اما در مورد اهداف دريايي بايد گفت که ارزش استفاده از موشک شهاب-3 عليه آنها را دارد ولي مشکل اصلي دقت موشک هست که براي شهاب-3هاي جديد 2 در 10000 هست و اين در حالي است که براي زدن کشيتهاي دشمن بايد از موشکهايي استفاده شود که خطايي حداکثر 10 20 متري دارند. :D
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Saeid12345 نوشته شده:snipercab,
منظور من اهداف مستقر در خشکي هست. مثلا يک گردان تانک که آنقدر با ارزش نيستند که با موشک شهاب-3 بخواهيم نابودش کنيم چون با چند تا موشک ضد زره ميشه منهدمشون کرد.
اما در مورد اهداف دريايي بايد گفت که ارزش استفاده از موشک شهاب-3 عليه آنها را دارد ولي مشکل اصلي دقت موشک هست که براي شهاب-3هاي جديد 2 در 10000 هست و اين در حالي است که براي زدن کشيتهاي دشمن بايد از موشکهايي استفاده شود که خطايي حداکثر 10 20 متري دارند. :D
در مورد اهداف خشکی حق با شماست

ولی ایا از میزان دقت موشک شهاب شما مطمئنید که عددی رو که دادید درسته ؟
من در یک سایت آمریکایی گزارشی از آخرین آزمایش شهاب مربوط به چند سال پیش رو خونده بودم که محدوده خطای اون
50 متر در حالت شلیک با روش اول که در صفحه قبل توضیح دادم
البته هنوز گزارشی از آزمایشات امسال منتشر نشده
خوشبختانه با تلاش پیگیر تونستم حدود بیست گزارش منتشر شده از یک جاسوس امریکایی رو در مورد موشک های شهاب در سایت ها پیدا کنم در آینده نزدیک ّا استخراج اطلاعات بدرد بخور اونهها رو برای افزایش دانش دوستان در سایت ارائه خواهم کرد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

snipercab,
يکي دو سال قبل که ايران اعلام کرد دقت نسل جديد شهاب-3 برابر است با 2 در 10000 که خودت ضرب و تقسيم کن و ببين در حداکثر برد که ميگن تا 3000 کيلومتر هست چقدر خطا دارد؟! براي هدايت دقيق يک موشک بالستيک علاوه بر سيستم هدايتي خود موشک بايد از تکولوژِي GPS هم استفاده کرد که در اينصورت خطاي موشک شهاب-3 حداکثر 30 متر خواهد شد و با توجه به کلاهک خوشه اي با 1400 بمب ديگه اين 30 متر خطا هم مهم نيست. حتي اگر گفته شما درباره دقت 50 متري موشک شهاب-3 درست باشد باز هم براي موشکي با کلاهک خوشه اي بسيار مناسب است چون يک کلاهک خوشه اي يک تني ميتواند دايره اي فرضي به شعاع حداقل 100 متر را نابود کند.
منتظر مطالب جديدتان هم هستم و اگر امکان دارد لينک مطالب را در بدهيد تا به اصل منابع دسترسي داشته باشم. :D
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط احمدوند »

احتمالا موشکهاي جديد سري شهاب از چنان دقتي برخوردار است که در اخبار رزمايش و از قول فرماندهان مکرر اعلام شد که توانايي هدف قرار دادن ناوها در درياراهم دارد اين رابنده چندين بار در بخشهاي مختلف خبري شنيدم
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط MAX »

احمدوند نوشته شده:احتمالا موشکهاي جديد سري شهاب از چنان دقتي برخوردار است که در اخبار رزمايش و از قول فرماندهان مکرر اعلام شد که توانايي هدف قرار دادن ناوها در درياراهم دارد اين رابنده چندين بار در بخشهاي مختلف خبري شنيدم

دوست من موشک های بالستیک توان هدف قرار دادن ناوهای شناور در دریا را ندارند

نوع به خصوصی از موشک های کروز چنین توانی را دارند

:)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

MAX مباحث مطرح شده در تاپيک رو خونديد؟ :eek:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط MAX »

بله مهدی جان

دوست من این غیر ممکن است که با سیستم مکان یابی جی پی اس :shock:

وبا ابزاری مانند موشک بالستیک ناوهای متحرک در دریا رو زد :shock:

:)
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

البته ناوهاي هواپيمابر با سرعت کمي که دارند ( حدود 30 نات در ساعت ) چندان هدف ها متحرکي هم به شمار نميروندتصویر

وقتي که موشک به سمت ناو شليک ميشه تا ناو بياد موشک رو تشخيص بده يا ضد موشکهاش رو بطرفش شليک کنه با قصد حرکت پيدا کنه منهدم شده :shock:
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

MAX, عزيز دل
موشكي كه در فاصله 300 متري از زمين به 500 تا 100 تكه ميشه و ميتونه يك دايره فرضي به قطر 1 كيلومتر رو مورد هجوم قرار بده ميتونه بالاي سر يك ناو هواپيما بر كه مختصات اونو بهش دادن منفجر بشه و انگار كه يك بمب افكن 500 تا بمب رو از روي هوا ريخته بر سر اون ناو پس امكان پذيره.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط احمدوند »

اقای مکس مطلب نقل شده در مورد امکان هدف قراردادن اهداف متحرک به وسیله موشک شهاب عنوان شده توسط فرمانده نیروی هوایی سپاه بوده وقطعا اطلاعاتش از من وشما بیشتر ودر ضمن الکی که چیزی رانمیگوید

ناوچه های تندر سپاه دررزمایش پیامبر اعظم 2

تصویر[img][%20img]][%20img[/img]تصویر[img [/img]تصویر تصویر[img[/img]تصویر[img[/img]تصویر[/img]
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

تصاويری از مانور پيامبر اعظم ( ص ) ۲

[External Link Removed for Guests]
Major
Major