نيکبختواحدى هم توپ را به زمين همبازى سابق خود انداخته است. بهتر است حرفهاى او را بخوانيد و بعد از آن در مورد مواضع او ابراز عقيده کنيد.
* بر روى گل اول پرسپوليس همه مقصر بودند. مدافعان آماده نبودند و در ضمن توپ اصلاً کرنر نشده بود بلکه اوت شد اما داور آن را نديد.
* اميدوارم آنهايى که از من انتقاد مىکنند بازىهايم مقابل مس، ذوبآهن و ملوان را فراموش نکرده باشند.
* برخلاف اظهارات نيکبختواحدي، بايد بگويم که من هرگز به وى فحاشى نکردم بلکه خود او بود که به من فحش داد اما ترجيح دادم جوابش را ندهم.
* من با خانواده وحيد طالبلو نان و نمک خوردهام و هرگز جواب پدر او را نمىدهم اما مصاحبه با پدر يک بازيکن و تفسير مسائل فنى از اين طريق در فوتبال ايران بىنظير بوده و براى اولينبار اتفاق افتاده است. ظاهراً قرار است پدر ميشائيل بالاک هم در مورد باخت چلسى در دربى لندن مصاحبه کند و باباى سياوش اکبرپور هم در مورد سبک بازى پسرش اظهارنظر کند.
* فردوسىپور اصلاً صلاحيت ندارد در مورد من حرف بزند. عادل با هرکس خصومت دارد چنين کارى را در حقش مىکند. او در حالى از بازى من مقابل 100هزار نفر انتقاد مىکند که خودش حتى هنگام بازى در سالن هم رنگش مىپرد.