محمد دادكان از سمت رياست فدراسيون فوتبال استعفا كرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
دكتر محمد دادكان، از سمت رياست فدراسيون فوتبال استعفا كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر امروز محمد دادكان، رييس پيشين فدراسيون فوتبال رسما از سمت خود كنارهگيري كرد.
به دنبال پايان مهلت فيفا به فدراسيون فوتبال كشورمان براي رسيدگي به وضعيت اين رشته در ايران، امروز اعضاي سابق هيات رييسه فدراسيون، محمد دادكان و محمد پهلوان رييس و دبير پيشين فدراسيون فوتبال رسما از سمت خود كنار كشيدند.
دادكان امروز در نشست با خبرنگاران با اعلام استعفاي خود گفت: من سدي براي ورزش مملكتم نيستم و خودم و خانواده ام را ميشكنم تا ورزش كشور رو به جلو حركت كند.
به دنبال كنار گذاشتن دكتر محمد دادكان از رياست فدراسيون فوتبال پس از ديدار تيمهاي ملي ايران و آنگولا در چارچوب رقابت هاي جام جهاني 2006 آلمان، فدراسيون بينالمللي فوتبال - فيفا - در هشداري به ايران خواستار رسيدگي به وضعيت فوتبال و اساسنامهي فدراسيون تا 24 آبان ماه (چهارشنبه) شده بود.
دادكان پس از كنارهگيري از رياست فدراسيون فوتبال
تعليق فوتبال ايران به سازمان تربيت بدني مربوط است
كساني كه به من ناسزا گفتند را به خدا واگذار ميكنم
محمد دادكان به همراه هيات رييسه و دبير كل پيشين فدراسيون فوتبال از سمت خود استعفا كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، محمد دادكان عصر امروز در جمع خبرنگاران با اعلام اين مطلب گفت: در پنج ماهي كه از رفتنم از فدراسيون فوتبال ميگذرد تنها يكي دو بار با رسانههاي نوشتاري و يك دفعه هم با راديو صحبت كردم كه البته در ميان صحبتهايم برنامه قطع شد.
وي افزود: كارهايي كه در دوسال اخير در فوتبال ايران انجام شد، تمام بضاعت من و همكارانم بود، اگر كوتاهي شده و آنچه مدنظر مردم بوده را نتوانستيم انجام دهيم به بضاعتمان بر ميگردد. ما موفق شديم، تيم ملي را به جام جهاني ببريم، اما نتوانستيم رابطهاي را با بخش رسانهاي كشور به ويژه نوشتاري ايجاد كنيم. هر چند اين به دليل رفتار ما بوده اما، ما به خاطر فوتبال موظف هستيم اين گونه رفتار كنيم، شايد رفتار من در دانشگاه به گونهاي ديگر باشد.
رييس مستعفي فدراسيون فوتبال گفت: پيش از اعزام تيم به جام جهاني، مسوولان سازمان تربيت بدني از من و همكارانم اطلاعات فني تيم ملي را خواستار شدند. من اين اطلاعات را از كميته فني گرفتم و پس از تصحيح نوشتاري آن، آن را به مسوولان سازمان ارايه دادم. كميتهي فني فدراسيون پيش بيني كرده بود، كه تيم ملي به مكزيك و پرتغال ميبازد، اما ما بازنده سربلند خواهيم بود، همچنين اين كميته پيش بيني كرده بود كه ايران آنگولا را ميبرد، ما اين پيش بيني را به سازمان تربيت بدني داديم، كه آنها اين اطلاعات را به دولت محترم تقديم كنند. چند روز بعد رييس سازمان تربيت بدني در جلسهاي كه برخي از اعضاي انجمن ورزشي نويسان حضور داشتند اعلام كرد كه ايران با پيروزي برابر مكزيك و آنگولا و تساوي مقابل پرتغال به دور بعدي جام جهاني صعود ميكند.
وي ادامه داد: اين، چنين ذهنيتي بود كه پيش از حضور تيم ايران در آلمان ايجاد شده بود، اين گونه، شاخهي ديگري از اختلافات به وجود آمد. ما از آنها دليل تغيير در آنچه كه پيش بيني كرده بوديم را پرسيديم، كه مسوولان سازمان گفتند، اجازه بدهيد مردم خوشحال شوند. اما ما ميدانستيم آنها ميخواهند جوي را ايجاد كنند، تا پس از بازيهاي تيم ملي در جام جهاني، گناهكار را به مردم اعلام كنند. اين كار درستي براي فوتبال ما نبود، از من خواسته بودند كه تمام كادر فني را تغيير دهم اما، من به آنها ايمان داشتم.
دادكان، با بيان اين كه بركناري من توسط سازمان تربيت بدني فعلي يكي از افتخارات دوران كاري من است، گفت: هنگاميكه در آلمان بوديم حكم بركناري ما صادر شد، اين يكي از افتخارات من است اما، نميدانم چه شده كه آنها هم اكنون ميگويند بركناري نبوده است؟ هم اكنون چهار ماه و نيم است كه به دور از فوتبال هستم، اما در اين مدت نه به مالزي رفتم نه به آلمان. يك روز روزنامهها نوشتند كه من به آلمان رفته ام و يك روز ديگر نوشتند كه براي جلسه با بن همام به مالزي رفتم. ميتوانيد گذرنامهي من را چك كنيد، در اين مدت من تنها در يكي از جلسات دورهي فيفا كه عضو كميتهي فدراسيونهاي ملي آن هستم رفتم. من تا سال 2007 عضو اين كميته هستم. من تمام كساني را كه نوشتند، با مقامات فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا جلسه داشتم را به خدا واگذار ميكنم.
وي افزود: در طول مدت حضورم در فدراسيون تنها يك بازي به تعويق افتاد، ولي ميتوانيد شرايط كنوني را با گذشته مقايسه كنيد.
دادكان ادامه داد: به ياد داريد كه بارها اعلام كردند كه مسائل فيفا حل شده و نيازي به دادكان و همكارانش نيست. آنها به ما تهمت جاسوسي زدند و به ما لقب بيگانه دادند.
اگر توانستيد كه پروندهاي از دادكان بياوريد، آن را در صفحهي اول روزنامهها چاپ كنيد. نوشتند كه دادكان پنج ميليون تومان پاداش گرفته است، ولي اين مساله صحت نداشت. مهرعليزاده (رييس پيشين سازمان تربيت بدني) به اعضاي تيم ملي و من پاداش داد، آيا نبايد اين پاداش را دريافت ميكردم؟
وي اضافه كرد: هر كس كه دربارهي رابطه من با بيگانه صحبت كند به خدا خود در دامن بيگانه است. من فرزند اين مملكت و انقلابم و سرم را براي حفظ نظام و مملكت و دينم ميدهم. من و همكارانم در فدراسيون براي نظام مان جان ميدهيم. غير واقعي با مردم حرف نزنيد. در اين مدت تهمت و ناسزاهايي را از كساني شنيده ام كه اين حرفها لايق خود و خانوادههايشان است اما، به خاطر مردم و مملكتم هيچ چيز نگفتم.
دادكان ادامه داد: اگر استعفاي من و همكارانم راهگشاست، من خودم اين استعفا را تقديم ميكنم اما، از ياد نبريد كه تا به حال ميگفتند دليلي براي استعفا وجود ندارد.
وي تصريح كرد: كشور ما خود را به عنوان كشوري مستقل نشان داده و من جزء كوچكي از اين كشور هستم، اگر نيازي به استعفاي من و همكاران است ما هم اكنون مستعفي هستيم. من هيچ موقع سدي براي ورزش كشورم نيستم. خود و خانواده ام را ميشكنم كه ورزش كشورم به پيش رود، افكار عموميميتواند قضاوت كند كه در اين يك سال گذشته، چه اتفاقات مثبتي در ورزش كشور افتاده است.
به گزارش ايسنا، خبرنگاري از دادكان پرسيد: آيا با توجه به ايراداتي كه فيفا به اساسنامهي فوتبال ايران وارد كرده است، استعفاي شما مانع از تعليق فوتبال ايران خواهد شد؟ كه دادكان در پاسخ گفت: اين مساله به هيات دولت و سازمان تربيت بدني مربوط است.
دادكان در پاسخ به اين سوال كه آيا حاضريد با اين شرايط به همكاريتان در فوتبال ادامه دهيد، گفت: به خدا اگر همهي ايران را به من بدهند حاضر نيستم كه با اين سازمان كار كنم.
وي افزود: من چه كسي هستم كه بخواهم جلوي ورزش كشور و وطنم بايستم، ما هيچ چيز از فوتبال نميخواهيم.
دادكان دربارهي نامههاي ارسالي فيفا گفت: نامههاي فيفا به اسم من ميآيد، ولي به فدراسيون فوتبال اهدا ميشود. من به خاطر فوتبال كشورم هر كاري كه بتوانم انجام ميدهم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا حكم ديوان عدالت اداري مبني بر بازگشت صنعت نفت به ليگ برتر يكي ديگر از نمونههاي دخالت دولت در امور فدراسيون نيست؟ گفت: زماني كه ما در فدراسيون بوديم آن حكم را درباره صنعت نفت صادر كرديم. هم اكنون نيز كساني كه در فدراسيون هستند بايد در بارهي آن تصميم گيري كنند.
دادكان در پايان گفت: جواب تمام ناسزاهايي را كه در اين مدت شنيده ام را ندادم و كساني كه به من تهمت زدند، پاسخ آن را در قيامت پس خواهند داد.
دادكان در جمع خبرنگاران:
خودم را ميشكنم تا ورزش كشورم به پيش برود
هيچ مذاكرهاي با فيفا و AFC نداشتم
همهي ايران را بدهند حاضر نيستم در اين شرايط كار كنم
محمد دادكان به همراه هيات رييسه و دبير كل پيشين فدراسيون فوتبال استعفا كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، محمد دادكان در جمع خبرنگاران گفت: در پنج ماهي كه از رفتنم از فدراسيون فوتبال ميگذرد تنها يكي دو بار با رسانههاي نوشتاري و يك دفعه هم با راديو صحبت كردم كه البته در ميان صحبتهايم برنامه قطع شد.
وي افزود: كارهايي كه در دوسال اخير در فوتبال ايران انجام شد، تمام بضاعت من و همكارانم بود، اگر كوتاهي شده و آنچه مدنظر مردم بوده را نتوانستيم انجام دهيم به بضاعتمان بر ميگردد. ما موفق شديم، تيم ملي را به جام جهاني ببريم، اما نتوانستيم رابطهاي را با بخش رسانهاي كشور به ويژه نوشتاري ايجاد كنيم. هر چند اين به دليل رفتار ما بوده اما، ما به خاطر فوتبال موظف هستيم اين گونه رفتار كنيم، شايد رفتار من در دانشگاه به گونهاي ديگر باشد.
رييس مستعفي فدراسيون فوتبال گفت: پيش از اعزام تيم به جام جهاني، مسوولان سازمان تربيت بدني از من و همكارانم اطلاعات فني تيم ملي را خواستار شدند.
من اين اطلاعات را از كميته فني گرفتم و پس از تصحيح نوشتاري آن، آن را به مسوولان سازمان ارايه دادم. كميتهي فني فدراسيون پيش بيني كرده بود، كه تيم ملي به مكزيك و پرتغال ميبازد، اما ما بازنده سربلند خواهيم بود، همچنين اين كميته پيش بيني كرده بود كه ايران آنگولا را ميبرد، ما اين پيش بيني را به سازمان تربيت بدني داديم، كه آنها اين اطلاعات را به دولت محترم تقديم كنند. چند روز بعد رييس سازمان تربيت بدني در جلسهاي كه برخي از اعضاي انجمن ورزشي نويسان حضور داشتند اعلام كرد كه ايران با پيروزي برابر مكزيك و آنگولا و تساوي مقابل پرتغال به دور بعدي جام جهاني صعود ميكند.
وي ادامه داد: اين، چنين ذهنيتي بود كه پيش از حضور تيم ايران در آلمان ايجاد شده بود، اين گونه، شاخهي ديگري از اختلافات به وجود آمد. ما از آنها دليل تغيير در آنچه كه پيش بيني كرده بوديم را پرسيديم، كه مسوولان سازمان گفتند، اجازه بدهيد مردم خوشحال شوند. اما ما ميدانستيم آنها ميخواهند جوي را ايجاد كنند، تا پس از بازيهاي تيم ملي در جام جهاني، گناهكار را به مردم اعلام كنند. اين كار درستي براي فوتبال ما نبود، از من خواسته بودند كه تمام كادر فني را تغيير دهم اما، من به آنها ايمان داشتم.
دادكان، با بيان اين كه بركناري من توسط سازمان تربيت بدني فعلي يكي از افتخارات دوران كاري من است، گفت: هنگاميكه در آلمان بوديم حكم بركناري ما صادر شد، اين يكي از افتخارات من است اما، نميدانم چه شده كه آنها هم اكنون ميگويند بركناري نبوده است؟ هم اكنون چهار ماه و نيم است كه به دور از فوتبال هستم، اما در اين مدت من نه به مالزي رفتم نه به آلمان. يك روز روزنامهها نوشتند كه من به آلمان رفته ام و يك روز ديگر نوشتند كه براي جلسه با بن همام به مالزي رفتم. ميتوانيد گذرنامهي من را چك كنيد، در اين مدت من تنها در يكي از جلسات دورهي فيفا كه عضو كميتهي فدراسيونهاي ملي آن هستم رفتم. من تا سال 2007 عضو اين كميته هستم. من تمام كساني را كه نوشتند، من با مقامات فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا جلسه داشتم را به خدا واگذار ميكنم.
وي افزود: در طول مدت حضورم در فدراسيون تنها يك بازي به تعويق افتاد، ولي ميتوانيد شرايط كنوني را با گذشته مقايسه كنيد.
دادكان ادامه داد: به ياد داريد كه بارها اعلام كردند كه مسائل فيفا حل شده و نيازي به دادكان و همكارانش نيست. آنها به ما تهمت جاسوسي زدند و به ما لقب بيگانه دادند.
اگر توانستيد كه پروندهاي از دادكان بياوريد آن را در صفحهي اول روزنامهها چاپ كنيد. نوشتند كه دادكان پنج ميليون تومان پاداش گرفته است، ولي اين مساله صحت نداشت. مهرعليزاده (رييس پيشين سازمان تربيت بدني) به اعضاي تيم ملي و من پاداش داد، آيا نبايد اين پاداش را دريافت ميكردم؟
وي اضافه كرد: هر كس كه دربارهي رابطه من با بيگانه صحبت كند به خدا خود در دامن بيگانه است. من فرزند اين مملكت و انقلابم و سرم را براي حفظ نظام و مملكت و دينم ميدهم. من و همكارانم در فدراسيون براي نظام مان جان ميدهيم. غير واقعي با مردم حرف نزنيد. در اين مدت تهمت و ناسزاهايي را از كساني شنيده ام كه اين حرفها لايق خود و خانوادههايشان است اما، به خاطر مردم و مملكتم هيچ چيز نگفتم.
دادكان ادامه داد: اگر استعفاي من و همكارانم راهگشاست، من خودم اين استعفا را تقديم ميكنم اما، از ياد نبريد كه تا به حال ميگفتند دليلي براي استعفا وجود ندارد.
وي تصريح كرد: كشور ما خود را به عنوان كشوري مستقل نشان داده و من جزء كوچكي از اين كشور هستم، اگر نيازي به استعفاي من و همكاران است ما هم اكنون مستعفي هستيم. من هيچ موقع سدي براي ورزش كشورم نيستم. خود و خانواده ام را ميشكنم كه ورزش كشورم به پيش رود، افكار عموميميتواند قضاوت كند كه در اين يك سال گذشته، چه اتفاقات مثبتي در ورزش كشور افتاده است.
به گزارش ايسنا، خبرنگاري از دادكان پرسيد: آيا با توجه به ايراداتي كه فيفا به اساسنامهي فوتبال ايران وارد كرده است، استعفاي شما مانع از تعليق فوتبال ايران خواهد شد، كه دادكان در پاسخ گفت: اين مساله به هيات دولت و سازمان تربيت بدني مربوط است.
دادكان در پاسخ به اين سوال كه آيا حاضريد با اين شرايط به همكاريتان در فوتبال ادامه دهيد، گفت: به خدا اگر همهي ايران را به من بدهند حاضر نيستم كه با اين سازمان كار كنم
متن کامل مصاحبه مطبوعاتی دادکان (دادکان استعفا کرد)
در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
پرش به
- بخشهاي داخلي
- ↲ اخبار و قوانين سايت
- ↲ سوالات، پيشنهادات و انتقادات
- ↲ مرکز جوامع مجازي - CentralClubs Network
- ↲ سرويس ميزباني وب - CentralClubs Hosting
- ↲ مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
- بخش تلفن همراه