تك تيراندازان غيرنظامي ايراني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

نه عزيز خشاب اونها 10 تيري هست

خشاب 20 تایی هم داره من خودم ازش استفاده کردم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

lolo_babo1 نوشته شده:hany, تو آواترت عکس ام 1 هست اسلحه ی باب دندان آمریکایی ها در جنگ جهانی دوم که هشت تیر رو به صورت نیمه اتوماتیک شلیک میکنه ! رقیبش برنو ی آلمانی بود که 5 تا گلوله میخورد و برای هر شلیک یه گلنگدن!
راستی رضای عزیز من فکر نکنم به تفنگ های گلوله زنی محوز بدن! چون میتونه ازش برای ترور استفاده بشه
لطفا اگه مجوز میدن نوع کالیبر رو بفرمایید!

نه دوست من، مجوز نمی دن. ما هم یواشکی و زیرصندلی ماشین حمل و نقلش می کنیم. :grin:
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

پست توسط hany »

chamran, عزيز
نكنه همون ژ3 دوربين دار رو مي گيد ژ2؟
در ضمن دراگانوفهاي ايران غنيمتي نيست توليد داخله

مسئول غرفه اون رو به من ژ2 معرفي کرد .و کمي از نظر ظاهر با ژ3 فرق مي کرد
دراگانوف به تازگي در داخل توليد مي شود .دراگانوفهايي که تا حالا در خدمت نيروهاي مسلح بوده غنيمتي هستند .
هر سلاح دراگانوفي وقتي خريداري يا ساخته مي شود يک جعبه حاوي ودربين ،وسايل تنظيف ، ميله سمبه ،و وسائل تنظيم دوربين با خود دارد ،ولی دراگانوف هایی که در ایران استفاده میشود هیچ وسایل جانبی با خود ندارند
گر به خود آیی به خدا رسی
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
hany این اسلحه منطورتون هستش؟؟؟
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

پست توسط hany »

mach1,
به قول بچه هاي امروزي (دمت گرم ) دستت درد نکنه. خود خودشه
گر به خود آیی به خدا رسی
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط chamran »

خشاب 20 تایی هم داره من خودم ازش استفاده کردم

شما اشتباه مي كني اون دراگانوف نيست بابا نا سامتي من خودم تك تيراندازم

مسئول غرفه اون رو به من ژ2 معرفي کرد .و کمي از نظر ظاهر با ژ3 فرق مي کرد
دراگانوف به تازگي در داخل توليد مي شود .دراگانوفهايي که تا حالا در خدمت نيروهاي مسلح بوده غنيمتي هستند .
هر سلاح دراگانوفي وقتي خريداري يا ساخته مي شود يک جعبه حاوي ودربين ،وسايل تنظيف ، ميله سمبه ،و وسائل تنظيم دوربين با خود دارد ،ولی دراگانوف هایی که در ایران استفاده میشود هیچ وسایل جانبی با خود ندارند

اگر عكسي كه mach1, گذاشته همون باشه خيلي قشنگه و من از نزديك نديدمش(نوع كائوچويي) ولي خوب وقتي مسئول غفه گفته لابد داريم ديگه شايد اسمش من درآورديه چون هكلر كخ كه همچين محصولي نداره
در مورد دراگانوف ساخت ايران شما اشتباه مي كنيد من خودم نوع ايراني اش رو دارم با تمام متعلقات
یا لثارات الحسین
ظهور نزدیک است
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

آقا اگه كسي از اين اسلحه جديده ايران كه تا 5000 متر برد داره و از 3000 متري از زره رد ميشه خبر يا اطلاعي داره لطفا متن كاملشو بزاره.ممنون
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

تو رو به خدا يکي جواب منو بده.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Steyr 50HS

پست توسط Reza6662 »

esijoon,
سلام دوست عزيز
سلاح مورد نظر شما، يک اسلحلهء بسيار پرقدرت و مهيب هست که توسط شرکت اشتير اطريش ساخته شده و نامش Steyr 50 HS هستش و اکنون با سرمايه گذاري و کمک فني طرف اطريشي، در سازمان صنايع دفاع به توليد انبوه رسيده.

تفنگ ضد زره براي نخستين بار در كشور ساخته شد

اطلاعات - صفحه : 2 - تاريخ :12/12/1383
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي:

براي نخستين بار در كشور، تفنگ تك تيرانداز سنگين كه قابليت نفوذ در زره هاي نظامي را دارد، در وزارت دفاع توليد شد.
خط توليد اين سلاح انفرادي كه از دستاوردهاي جديد صنايع جنگ افزارسازي وزارت دفاع است، ديروز با حضور دريابان «علي شمخاني،» وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، مورد بهره برداري قرار گرفت.
اين تفنگ تك تيرانداز با كاليبر 12/7 ميلي متر، از ويژگيهاي مهمي چون قدرت تخريبي قابل ملاحظه و قابليت نفوذ در زره هاي نظامي برخوردار است.
تفنگ ضد زره همچنين مي تواند نفرات مجتمع دشمن ،سنگرهاي بتني ،خودروهاي فرماندهي و يا افراد مسلح به لباسهاي ضد گلوله را هدف قرار دهد.
سهولت در تيراندازي و تامين برد مورد نياز، از ويژگيهاي ديگر اين سلاح است.
وزير دفاع در مراسم بهره برداري از اين سلاح كه در محل كارخانه هاي جنگ افزارسازي تهران (وابسته به سازمان صنايع دفاع) برگزار شد، گفت: اين تفنگ مكمل حلقه توليد جنگ افزارهاي انفرادي است كه با توليد سلاح ملي خيبر آغاز شده است.
شمخاني اين دستاورد مهم را «يك سلاح ضروري در نيروهاي زميني» و توليد آن را «گام ديگري در پاسخگويي به نيازهاي روزآمد نيروهاي مسلح» برشمرد.
وزير دفاع افزود: تقويت بنيه دفاعي كشور در شرايطي كه دشمنان هر روز چنگ و دندان نشان مي دهند، بسيار ضروري است.
وي همچنين اظهارداشت: حمايت و اهتمام مجلس شوراي اسلامي از بخش دفاع بويژه در جريان تصويب برنامه و بودجه سال ،1384 مي تواند نقش موثري در تحقق برنامه هاي وزارت دفاع براي ارتقاي بنيه دفاعي كشور داشته باشد.

نقض تحريم تسليحاتی ايران با تأييد دولت اتريش

تفنگ اشتير 50 اچ اس در اتريش به عنوان اسلحه جنگی طبقه بندی شده است 

شرکت اسلحه سازی اتريشی اشتير مانليشر از فروش تفنگهای قوی نيمه خودکار دوربيندار از نوع "اشتير 50 اچ اس" به ايران خبر داده است که دوربينهای قدرتمندشان از فناوری پيشرفته ای برخوردارند و گلوله هايشان حتی می تواند از ورقه های فلزی به قطر انگشت شست دست مرد بالغ عبور کند.
اقدام اين شرکت اتريشی نقض تحريم تسليحاتی ايران از سوی آمريکا به شمار می رود و علاوه بر اين، سفارت آمريکا در وين، پايتخت اتريش ابراز نگرانی کرده که تفنگهايی که به ايران فروخته شده از عراق سر در بياورد و از آنها عليه سربازان آمريکايی استفاده شود.

حزب سوسيال دموکرات اتريش که از احزاب مخالف دولت اين کشور است اعلام کرده که طرحی برای تحقيق و تفحص بر سر فروش اين تفنگها به ايران در مجلس مطرح خواهد کرد و حزب سوسياليست اين کشور نيز اعلام کرده که وزرای کشور، خارجه، دفاع و دارايی را مورد سؤال قرار خواهد داد.

اين در حالی است که معامله فروش اين تفنگها به ايران با تأييد وزارت کشور اتريش و در ماه نوامبر گذشته انجام گرفته و تحويل تفنگها به ايران آغاز شده است.

وزارت کشور اتريش مجوز فروش تنها هشتصد قبضه تفنگ اشتير پنجاه را به شرکت توليدکننده آن داده، اما شرکت توليد کننده حاضر نشده تعداد تفنگهايی را که به ايران فروخته شده است به رسانه ها اعلام کند.

روزنامه اتريشی ويرتشافت بلات نوشته است که خريداران اين تفنگها، نيروی انتظامی، ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان صنايع دفاع ايران بوده اند و آن گونه که سخنگوی وزارت کشور اتريش گفته، دولت ايران در قرارداد خريد تفنگها تعهد داده است که از آنها برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر و پاسداری از مرزها استفاده شود.

تفنگهايی که به ايران فروخته شده، دارای کاليبر 12.7 در 99 ميليمتر و دارای برد بيش از يک و نيم کيلومتر است و سلاح ضد زره پوشی به شمار می رود و در اتريش به عنوان اسلحه جنگی طبقه بندی شده است.

منبع: [External Link Removed for Guests] persian/iran/story/2005/02/050209_mf_snipers.shtml
New Member
نمایه کاربر

پست توسط e.e »

baba shoma fekr kardin azinjor adamhakam peydamish khanevadey pedari man 5nafar taktir andaze yekish kodemanalbatema baaslahe haye schmezani mese winchmasterka mikonam vali tahala khelbahashon tir endakhtami
زيرظلم لشگر ذحاک پشت من شکست کاوه لشگر شکن کو شه سواران را چه شد
لشگرتوران به قلب سرزمين ما رسيد رستم وگودرز کو اسفندياران راچه شد
New Member

پست توسط iran.sepanta »

سلام بچه ها من دنبال یه اسلحه ی تک تیر انداز خفن مثل TAC-50 می گردم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم . بهم MAIL کنه . اینم ایمیلم IRAN.SEPANTA@YAHOO.COM ممنون اگه بتونین کمکم کنین توی شیراز دیگه بهترین تفنگی که گیرم اومده برنو یا کلاش بوده. :eek:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط Boyka »

خوبه باز اونجا کلاش و برنو گیر اوردی من اینجا کلت گازی هم گیر نیوردم ... راستی قیمتش هم اگه ممکنه بگو.
A soldier is he whose blood makes the glory of the general.
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”