ماهواره فرانسوی سیارات جدید را کشف می‌کند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با نجوم به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 246
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۵, ۱۱:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 8 بار
تماس:

ماهواره فرانسوی سیارات جدید را کشف می‌کند

پست توسط Morihacker »

آژانس فضایی اروپا (ایسا) از پرواز ماه آینده اولین ماهواره تحقیقات روی سیارات جدید که در فاصله بسیار دورتر از خورشید قرار دارند، خبر داد.
این ماهواره فرانسوی موسوم به COROT تلسکوپی را در مدار قرار می دهد که از توانایی تشخیص سیارات کوچکتر از سیارات موجود برخوردار است.
به گفته "مالکولم فریدلوند" دانشمند پروژه پرتاب این ماهواره، COROT با کشف سیارات جدید و قدیم به دانشمندان امکان می دهد تا به آمار دقیق تری درخصوص تعداد سیارات موجود در فضا دست یابند. همچنین محققان با استفاده از این ماهواره می توانند تحقیقات آماری بیشتری را روی سیارات انجام دهند و انواع سیارات را کشف کنند.
بنا بر گزارش رویترز، سیاراتی وجود دارند که به دور ستاره های دیگری غیر از خورشید ما می چرخند اما تاکنون مشاهده نشده اند.
COROT که پروژه مرکز مطالعات فضایی ملی فرانسه (CNES) است، سیارات کوچک و صخره ای را با استفاده از روشی متفاوت کشف می کند. این ماهواره نور تشعشع یافته از یک ستاره را اندازه گیری کرده و میزان کاهش درخشندگی آن را زمانی که سیاره ای از مقابل آن می گذرد، برآورد می کند. ماهواره COROT قرار است بیست و یکم دسامبر سال جاری راهی فضا شود.
سازمان هوا و فضای ملی آمریکا (ناسا) قصد دارد در سال ۲۰۰۸ اولین تلسکوپ فضایی خود را جهت شناسایی سیاراتی هم اندازه با زمین که در مدارهای مشابهی با مدار زمین ما در حال چرخش هستند، به فضا پرتاب کند.
به پايان امد اين مطلب مطالب همچنان باقي است
يا علي
در پناه حق
[External Link Removed for Guests]
فروش فيلم فقط 200 تومان با کيفيت dvdrip
فروش اکانت رپيدشر با 8000 پوينت ماهيانه 8000 تومان
با ايديه mori_hacker_wizard تماس بگيريد
ارسال پست

بازگشت به “انجمن نجوم”