Kingman_62 نوشته شده:دوست عزيز يک بازي اول شخص خوب چي پيشنهاد ميکني ما بخريم ؟
تو چه سبکی میخواهید : جنگی یا حادثه ای یا ... ؟ جنگی اگر بخواهید بازی BLACK و یا Gold Winter را بشما پیشنهاد میکنم که دومی جدیتر از BLACK است اگر سبک بازی دیگری مد نظر دارید بفرمائید تا عرض کنم خدمتتان
بیشتر مد نظرم هست که جای فکر کردن فقط عمل کنم مثل CallDiuty با Manhunt از این سبک ها
Kingman_62 نوشته شده:بیشتر مد نظرم هست که جای فکر کردن فقط عمل کنم مثل CallDiuty با Manhunt از این سبک ها موفق باشید
دوست من
بازی جدید Gold Winter .
بازی سوم شخص و بسیار زیبا با گرافیک عالی .
سبک بازی BLACK اما در عین حال جیمز باندی
داستانی و جذاب .
انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید ! لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ... [External Link Removed for Guests]
آیا پس از فتح بازی هواپیمای اف 14 برای خرید باز شد یا نه؟
اگه جواب بدی ممنون میشم
سلام دوست خوبم مي دونم تو هم مثل من عاشق اين بازي هستي ولي من دير اين تايپيك رو ديدم بهر حال شرمنده من su 47/ su37 و جنگنده معروف F14 و حتي اخرين جنگنده قدرتمند اين بازي X 89 رو تونستم بخرم و بازي رو براي بار 5 دارم تموم مي كنم و وارد مرحله ace شدم خيلي دوست دارم در اين مورد بيشتر صحبت كنيم .
اگه جواب بدی ممنون میشم
سلام دوست خوبم مي دونم تو هم مثل من عاشق اين بازي هستي ولي من دير اين تايپيك رو ديدم بهر حال شرمنده من su 47/ su37 و جنگنده معروف F14 و حتي اخرين جنگنده قدرتمند اين بازي X 89 رو تونستم بخرم و بازي رو براي بار 5 دارم تموم مي كنم و وارد مرحله ace شدم خيلي دوست دارم در اين مورد بيشتر صحبت كنيم .
دوستان
برای بنده هم این بازی بسیار هیجان انگیز و جالبه و خیلی دوست دارم از تجارب شما استفاده کنم اگر بشود تاپیکی در مورد این بازی توسط شما اساتید ایجاد بشود بسیار عالی خواهد شد
انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید ! لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ... [External Link Removed for Guests]
اگه جواب بدی ممنون میشم
دوستان برای بنده هم این بازی بسیار هیجان انگیز و جالبه و خیلی دوست دارم از تجارب شما استفاده کنم اگر بشود تاپیکی در مورد این بازی توسط شما اساتید ایجاد بشود بسیار عالی خواهد شد
خب دوستان ؛ ظاهرا ترفدار اين بازي خيلي زياد ميشه پس بهتره يه تايپيك بزنيم در اين مورد . البته خودم امروز تو فكرش بودم ولي الان مصمم شدم اين تايپيك رو بزنم فقط دوستان كم لطفي نكن و زود به زود به تايپيك سر بزنند . ممنونم از همه شما
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]