يك ميليون نفر به كاربران اينترنت اضافه شد

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2597
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

يك ميليون نفر به كاربران اينترنت اضافه شد

پست توسط Kingman_62 »

خبرگزاري فارس: عضو شوراي مركزي سازمان نظام صنفي رايانه اي كشور گفت: طبق آمار رسمي وزارت ارتباطات ظرف يكسال گذشته يك ميليون نفر به كاربران اينترنت اضافه شده و ضريب نفوذ اينترنت نيز 1/11 درصد در سال محاسبه شده است. به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سازمان نظام صنفي رايانه‌اي كشور، رحمتي در نخستين سمينار يكروزه مديران اجرايي سازمان كه در محل سازمان نظام صنفي رايانه اي استان تهران برگزار شد ضمن بررسي و تحليل وضعيت موجود فن آوري اطلاعات در كشور بر ضرورت شفاف سازي بايدها و نبايدهاي دولت در حوزه فناوري اطلاعات تاكيد كرد و گفت: با ادامه اين روش تا پايان برنامه چهارم به نصف رقم پيش بيني شده برنامه يعني تامين ضريب نفوذ حداقل 30 درصد نخو اهيم رسيد.
وي در ادامه با تاكيد بر عقب افتادگي محسوس در فعاليت هاي زيرساختي ، گرايش به رويكرد انحصاري و ايجاد مانع براي توسعه بخش خصوصي را از جمله عوامل موثر در پيدايش وضعيت موجود برشمردند.
رحمتي از منظر قانون برنامه چهارم توسعه در ارتباط با فناوري اطلاعات و ارتباطات به پيش بيني بيش از 30 مورد اهداف و اقدامات اجرايي مشخص در راستاي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات اشاره كرد.
عضو شوراي مركزي سازمان نظام صنفي رايانه اي كشور در ارتباط با جزئيات فعاليت هاي اجرايي در خصوص رقابتي كردن بازار به حمايت روزافزون از شركت ها ي دولتي و شبه دولتي و در مجموع بنگاه هاي اقتصادي يا شبه اقتصادي دولتي اشاره و عنوان كرد: متاسفانه در مواردي مشاهده شده است اساسا عليرغم اين كه بسياري از اين بنگاه هاي به لحاظ سوابق حرفه اي حضوري در حرفه نداشته و ندارند ولي يك شبه بعضي از اينها مسئوليت جديد عهده دار مي شوند و يا حتي در مواردي يك شبه به وجود مي آيند. و درگير گرفتن كارهاي بزرگ ملي مي شوند.
عضو شوراي مركزي سازمان نظام صنفي رايانه اي كشور در مورد تمهيدات سازمان در راستاي اصلاح و بهبود شرايط موجود اظهار داشت: سازمان در جهت رسالت و ماموريت قانوني خود يعني ساماندهي بازار تمهيدات اجرايي و مشخص خود را حول 5 محور شفاف‌سازي بايد و نبايدهاي دولت در حوزه It ، تقويت كمي و كيفي تقاضا در بازار It ، تقويت ظرفيت عرضه در بازار It ، رقابتي كردن بازار It و اصلاح مقررات و شرايط حاكم بر آن و پايش حريم، ساختار و جايگاه صنف تعيين و در دستور كار قرار داده است .
 تصویر

تصویر
 
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”