درخواست کمک!!!

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر

درخواست کمک!!!

پست توسط elenor »

با سلام...
به عنوان یه تازه وارد که تو بعضی نرم افزارها مشکل داره از اساتید فن میخوام که راهنماییم کنن!!

1- در مورد نرم افزار Warelex.Mobiola.WebCam.USB.v1.00.S60 یه مشکل دارم که هر چی سعی کردم که محدودیت های این نرم افزار رو حذف کنم موفق نشدم (با توجه به راهنایی ها در مورد فایل Loader همراه پکیج در قسمت دانلود) هر قدر هم سعی کردم که بتونم کرکی برای این نرم افزار پیدا کنم به نتیجه نرسیدم.
حال اگه کسی میتونه به من کمک کنه که علاوه بر اینکه محدودیت 7 روزه نرم افزار بردارم، بتونم محدودیت فعال بودن 5 دقیقه ای دوربین رو هم حذف کنم !!!

2- در مورد نرم افزارWMAPlus 1.25 ،وقتی این برنامه رو نصبش میکنم پخش فایل های mp3 توسط پلیر گوشی (پلیر گالری) دچار مشکل میشه و ضمن قطع و وصل شدن موسیقی مدت زمان تمام فایلها به صورت ثابت روی 5 دقیقه میمونه ( توی همون پلیر دیفالت گوشی ) حالا اگه کسی میتونه این مشکل رو حل کنه لطفا منو راهنمایی کنه...در ضمن WMA پلیر دیگه ای که بدون دردسر تر باشه وجود نداره؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
گوشی من 6630 هستش...
متشکرم
Gone In 60 Seconds
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 4 بار
تماس:

پست توسط akshay »

دوست عزيز.
1.فايل لودر را در محل نصب برنامه کپي کنيد و از آنجا اجرا کنيد و يا يک shortcut دردسکتاپ خود بسازيد.
و بعد از اولين بار که open کرديد يک سريال دلخواه به نرم افزار بديد. و close کنيد ودوباره امتحان کنيد. :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

elenor
در مورد Mobiola.WebCam متاسفانه کرک ناقص هست و تا به حال هم روشي براي رفع مشکل پيدا نشده
و در مورد برنامه‌ي WMAPlus هم قبلا توضيح دادم
در گوشي‌هاي غير 6600 و قبل از آن شما بايد بعد از نصب برنامه کدک MP3 رو با استفاده از فايل منيجرهايي مثل SystemExplorer,FExplorer از مسير E:\system\libs\plugins حذف کنيد (دو فايل يکي با فرمت DLL و ديگري با فرمت RSC)
:D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
نمایه کاربر

پست توسط elenor »

با تشکر از دوستان...
اگه ممکن است لطفا اسم اين دو فايلي رو که بايد حذف بشن به صورت کامل برام قيد کنيد...البته فايل dll رو پيدا کردم اما فايلهاي rsc چون نامشون با عدد هستش و روي گوشي منم نرم افزارهاي زيادي نصبه مي ترسم با حذف اشتباه فايل نرم افزارهاي ديگه دچار مشکل بشن...
بازم متشکرم...
Gone In 60 Seconds
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

elenor
نام فايل دوم هم اين هست
2000096A.RSC
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
نمایه کاربر

پست توسط elenor »

با سلام مجدد...
دوباره خوردم به مشکل...البته بايد اين مسئله رو در انجمن سوني اريکسون مطرح مي کردم اما چون نمي خواستم يک تايپيک جديد رو اشغال کنم پس همينجا مينويسمش...انشالله که دوستان ايراد نگيرند!!!

شديدا به دو تا برنامه در گوشي هاي سوني اريکسون نياز دارم به خصوص تو مدل K750
ترجيحا اگر در مدل هاي ديگر هم بود که خيلي عالي ميشه...
اولا يه نرم افزار که بتونه مکالمه تلفني رو ضبط کنه...
ثانيا نرم افزاري که بشه باهاش گوشي رو قفل کرد يعني يک کاري مشابه LOCK Phone تو گوشيهاي نوکيا که براي باز کردن مجدد به يک کد از طرف ما احتياج داشته باشه...

از لطفتون سپاسگزارم
Gone In 60 Seconds
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”