رستوران هاي بين راهي ، گوشت الاغ کباب مي کردند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2833
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۵, ۱:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

رستوران هاي بين راهي ، گوشت الاغ کباب مي کردند

پست توسط Leila »

اعضاي يک باند 5 نفره از سودجويان که در رستوران هاي بين راهي ابهر گوشت الاغ توزيع مي کردند ، از سوي ماموران اطلاعات اين شهر شناسايي و دستگير شدند.
به گزارش جام جم ، چندي پيش فردي در تماس تلفني با مديريت اطلاعات شهرستان ابهر ، عنوان کرد ، اعضاي يک باند با جمع آوري الاغ در منطقه و ذبح اين حيوان ، گوشت هاي آن را در اختيار چند رستوران بين راهي قرار مي دهند. به دنبال اين گزارش ، ماموران با توجه به حساسيت موضوع و به کارگيري منابع و افرادي که احتمال مي رفت از موضوع باخبر باشند ، اقدامات گسترده اي را در اين ارتباط به عمل آوردند. نتيجه تحقيقات مشخص کرد فردي به هويت صابر در زمينه کشتار حيوانات بارکش و توزيع گوشت آنها در بين رستوران ها و غذاخوري هاي بين راهي فعاليت مي کند.

در کمين متهم

با به دست آمدن اين اطلاعات ، محل هاي احتمالي که امکان تردد صابر (متهم تحت تعقيب) وجود داشت ، به صورت نامحسوس کنترل شد و سرانجام روز گذشته صابر به همراه فردي به هويت علي وقتي در حال حمل 4 راس الاغ با يک خودروي نيسان بودند ، در اقدامي ضربتي دستگير شدند. با دستگيري اين دو متهم و در بازرسي از خودرو ، ابزار و ادوات ذبح و لباس هايي که آثار خون تازه ناشي از کشتار الاغ روي آنها مشهود بود ، کشف و تحقيق از 2 متهم دستگير شده آغاز شد.

15 راس الاغ آماده کشتار

متهمان اعتراف کردند ، الاغ ها را از فردي که ساکن يکي از روستاهاي منطقه است ، مي خريده اند ، به دنبال اين اظهارات ، ماموران در مرحله بعدي اين فرد را نيز دستگير و در بازرسي از منزل وي 15 راس الاغ را که قرار بود در چند روز آينده در اختيار صابر و همدستانش قرار گيرد ، کشف کردند. متهم عنوان کرد الاغ هاي موجود در محل براي فروش به باغ وحش ، خريداري شده است. آخرين خبرها در ارتباط با اين ماجرا ، حاکي است که تاکنون 5 نفر که در فروش گوشت الاغ مشارکت داشتند ، از سوي ماموران اطلاعات شهرستان ابهر دستگير شده اند و تحقيق در اين زمينه ادامه دارد.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”