تصویر جدید منتسب به احمدی نژاد در واقعه تسخیر لانه جاسوسی

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

تصویر جدید منتسب به احمدی نژاد در واقعه تسخیر لانه جاسوسی

پست توسط padshah »

تصویر

این تصویر را یک نشریه روسی منتشر و ادعا کرده که او محمود احمدی نژاد است، در حالی که مقایسه بین تصاویر واقعی و این عکس خلاف این ادعا را ثابت می کند .
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

طفلک آقاي احمدي نژاد آخه کجاش شبيهه؟ :::P
 تصویر 
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani »

این بابا فقط به اندازه کله احمدی نژاد دماغ داره.دماغ که چه عرض کنم....
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

جناب آقای احمدی نژاد !!! 8)

آقا این لباس استتاری که ایشون پوشیده متعلق به ارتش عراق است که در جنگ به دست رزمندگان اسلام (سپاه و بسیج) بصورت اغتنامی می افتاد و این سلحشوران می پوشیدند :-o

بنظر من این عکس یک بسیجی مخلص و متعهد زمان جنگ می باشد که جان خود را بر کف دست گرفته بوده و برای این مملکت با دشمنان نبرد می کرده و مثل الان اهل شعار و این جور مسائل نبوده است :D

درود به رزمندگان اسلام و ایران :razz: :razz: :razz: :razz:
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

Re: تصویر جدید منتسب به احمدی نژاد در واقعه تسخیر لانه جاسوسی

پست توسط Yasser »

padshah نوشته شده:این تصویر را یک نشریه روسی منتشر و ادعا کرده که او محمود احمدی نژاد است، در حالی که مقایسه بین تصاویر واقعی و این عکس خلاف این ادعا را ثابت می کند .

ممنون از تاپیک جالبتون
اگه بخواهیم مستدل صحبت کنم ، باید عرض کنم : دوستانی که سنشون بالاتره حتماً یادشون هست که این مسئله رو بچه های دانشگاه تهران اجرا کردن، و آقای احمدی نژاد هم دانشجوی دانشگاه علم و صنعت هستند.
این مسئله چند وقت پیش هم مطرح شد، البته با عکسی که بیشتر به آقای احمدی نژاد میومد که همون موقع بحث شد و تموم شد.
کریم جان : اون لباس هم لباس استتار بیابانی ارتش ایران بوده و ارتش عراق از این لباس استفاده نمیکرده.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط MASOUD PSP »

Yasser, جان

من هم با شما موافقم...خود خود احمدی نژاد است :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

در اين که شباهت فراواني به احمدي نژاد دارد شکي نيست. جناب احمدي نژاد، از دانشجويان دانشگاه علم و صنعت بوده اند. اين دانشگاه، در آن سالها، مامن و مرکز فعاليت گروههاي چپ گرا و مارکسيست نظير فدائيان خلق و مجاهدين بوده. اما برنامه ريزي اشغال سفارت، توسط افرادي چون ميردامادي، عباس عبدي، معصومه ابتکار (ماري)، اصغر زاده و . . . انجام گرفت. (که البته همگي اکنون از کارشان پشيمان هستند)
احمدي نژاد، فعاليت سياسي خودش رو با انجام نگهباني در محل سابق حزب جمهوري اسلامي شروع کرد نه سفارت آمريکا. :-(
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط behzad 57 »

با سلام :razz:
آقاي احمدي نژاد اکنون هم بعد از حدود 30 سال از آن واقعه محاسن به اين پرپشتي ندارند :D
من هم فکر کنم ايشان آقاي احمدي نژاد نباشند :x ولي هر کسي که هست اگر زنده است خدا حفظش کند و اگر نه خدا بيامرزدش :)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

من نميدانم چرا بعضيها هم مثل دشمنان قصد تخريب شخصيتهاي کشوري را دارند؟! :-?
چه احمدي نژاد باشد و چه نباشد به هيچ کسي مربوط نيست بجز خودش و اگر خودش باشد که دستش درد نکند و اگر هم نباشد که باز هم خسته نباشد. :smile:
اصلا فرض کنيم که خود احمدي نژاد باشد! 8) در کجاي دنيا شما يک سياستمدار سراغ داريد که جونش را بگذارد کف دستش و برود به خط مقدم جنگ با دشمن و ...؟ :-x بطور مثال اين جورج بوش کودن که از سربازي فرار کرد و اون پوتين هم با پولهاي بعضيها به قدرت رسيد و ژاک شيراک هم يکي از قاتلان مردم الجزاير هست و ... ولي هيچ کدام عرضه و جرات و شجاعت بودن در خط مقدم جبهه را ندارند و همه افتخارشان به کشتن دادن بچه هاي مردم فقير و حذف ماليات قشر ثروتمند و ... است! :shock:
به هر صورت چه احمدي نژاد باشد و چه نباشد به بيگانگان ربطي ندارد و در داخل کشور هم بجاي اينکه سعي کنيم به ايشون ... بزنيم بهتر است که بجاي آنها از ايشان و زحماتشان کمي تشکر و قدرداني شود. :razz:
آمريکا هم اگر ادعاي دوستي داشت نميومد که لانه جاسوسي درست کند که ما هم بريم و بگيريمش! :? مگر ما مرض داريم که همينطوري بريم و سفارت يک کشور ديگر را تصرف کنيم؟ :x اين سفارتخانه محل شروع اقدامات ضد انقلابي بود و بايد هم نابود ميشد که خدا را شکر با تلاش جوانان خود جوش غيور کشور اين امر مهم انجام شد. :smile:
ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”