كدام مادر بورد را مي پسنديد !
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
من قبلا مادربورد GIGABYITE رو استفاده ميکردم، اما با توجه به آمار که معمولا Abit در ردهي اول تا 5 قرار داره و همينطور توصيه علي عزيز اون رو امتحان کردم و به قدرت اون ايمان آوردم 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
مملي2002 نوشته شده:gigabyte
شما میتونید با مراجعه به هفته نامه عصر ارتباط شماره 186 (مربوط به همین هفته )دلایل معروفیت گیگا و استفاده اکثر کسبه از گیگا در بازار ایران را بخوانید. من به این نتیجه رسیدم که 90% مردم دنیا تحت تاثیر تبلیغات قرار می گیرند.
سر انجام پيروزي با نيکيست.(زرتشت پيامبر خدا که درود بر او باد)
===============================
===============================

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
ashli_shiraz نوشته شده:مملي2002 نوشته شده:gigabyte
شما میتونید با مراجعه به هفته نامه عصر ارتباط شماره 186 (مربوط به همین هفته )دلایل معروفیت گیگا و استفاده اکثر کسبه از گیگا در بازار ایران را بخوانید. من به این نتیجه رسیدم که 90% مردم دنیا تحت تاثیر تبلیغات قرار می گیرند.
دقیقا با شما موافقم گیگا یک مارک پوشالیست

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Kingman_62 جان
درسته GIGABYTE در مقابل Abit حرفي براي گفتن نداره، اما به نظر من از اکثر مادربوردهاي فعلي برتر هست (MSI,ASUS,Shotel , ....)
درسته GIGABYTE در مقابل Abit حرفي براي گفتن نداره، اما به نظر من از اکثر مادربوردهاي فعلي برتر هست (MSI,ASUS,Shotel , ....)

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد