کمک به حل ماجرای 2 قتل

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster

کمک به حل ماجرای 2 قتل

پست توسط rasoulrasoul »

سلام
دیروز کلاس پزشکی قانونی داشتم استاد بعد از اینکه کلی در باره ی انواع تفنگ (شاتگان و rifle و ...) و انواع گلوله و نحوه ی ورود و خروجشان به بدن توضیح داد 2 تا سوال طرح کرد یکی 1 نمره ای یکی 0.5 نمره ای !!
همون موقع یاده شما عزیزان افتادم که در مسائل نظامی و تفنگ و ... سر رشته دارین واسه همین به ذهنم رسید که بهترین کس برای راهنمایی شماها هستین البته همش هم به اسلحه مربوط نمیشه یکمی شم پلیسی هم میخواد تصویر

سوال 1 نمره ای )

یک ماشین یافت شده که یک جسد داخل ان هست جای یه گلوله روی در عقب سمت راننده وجود داره پنجره ی همان در نیمه باز هست و نصف ان شکسته شده است
جسد روی صندلی راننده هست هر دو دست جسد از شیشه بیرون هست جای یک گلوله در قسمت عقب صندلی راننده وجود دارد در قسمت جلوی صندلی راننده یک حالت از هم پاشیدگی وجود دارد روی لباس مقتول یک سوراخ بزرگ وجود دارد بر روی بدن در قسمت پشت (جایی که کلیه ها وجود دارد) جای 2 سوراخ یکی گرد و یکی بیضی مانند با فاصلخه ی 5cm از هم وجود دارد

هیچ گونه خونی در ماشین و حتی لباس مقتول وجود ندارد!!
گلوله در ماشین یافت نشد
به نظر میاید گلوله از فاصله ی 3 متری شلیک شده هست
علائمی از جابجایی دیده نمیشود ولی قطعی نمیباشد!

سوال 0.5 نمره ای )

1 دختر در نزدیکی یه روستا پیدا شده است یک تفنگ دست ساز با لوله ی بلند در کنار جسد یافت شده احتمال خودکشی داده شده است ولی لوله بلندتر از ان هست که دست به ماشه برسد فرد در اثر خونریزی فوت کرده ولی پارگی احشا داخلی وجود ندارد نوع شلیک گلوله از نوع کانتکت (سره لوله به بدن تماس دارد) بوده است

دوستان لطف کنن در مورد نحوه ی قتل این 2 نظرات خود رو بدن :)

موفق باشید
خدانگهدار
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط rasoulrasoul »

دوستان لطف کنند کمک کنند تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

rasoulrasoul
چيزي که به نظرم مي‌رسه (در نگاه اول)
يک گلوله شليک شده، از پشت و صندلي عقب شليک شده (پشت در) ، چون حالت پاشيدگي در جلو صندلي هست، گلوله احتمالا زياد وارد بدن نشده و مثلا آسيب به نخا و يا کليه‌ها زده و از بدن سريع خارج شده و گلوله هم در بدن مقتول و يا ماشين نيست، اينقدر قدرت داشته که خارج بشه (خروج از سمت سوراخي که بيضي شکل بوده)، با اين گلوله فرد سريع جان نداده و به سمت مقتول دست حودش رو دراز کرده تا بتونه آخرين کاري که مي‌تونه انجام بده رو صورت بده، به همين دليل دستها از شيشه بيرون هست، دليل فاصله‌ي سه متري هم عبور از صندلي و درب خودرو هست

و در مورد سوال دوم هم بستگي داره که گلوگه به کجا برخورد کرده باشه، چون دست‌ساز بوده لزوما نبايد کسي اقدام به شليک کرده باشه، ممکنه خود به خود ماشه رها شده باشه

البته اين فقط يه حدس هست در نگاه اول :shock:
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

rasoulrasoul,
راستش درباره مسائل پليسي من اطلاعات چنداني ندارم اما ميتوان با کشيدن شکل خودرو و مسير حرکت گلوله و ... تا حد زيادي جواب سوال را پيدا کرد. به نظر مياد بايد کمي فکر کنم بعدا جواب را بدهم. :-(

Mahdi1944,
شما چرا پليس نشدي؟! :-(
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

من فکر مي کنم در سوال اول قاتل روي صندلي عقب نشسته بوده و شليک کرده يعني قاتل پشت سر راننده بوده ... البته اون گلوله اي که روي در عقب ماشينه خيلي مشکوکه . هر چي فکر مي کنم نمي فهمم اون چه معني اي داره :-(

در مورد دومي هم نظري ندارم . :grin:

راستي شما تا کي وقت دارين به اين سوالا جواب بدين دوست عزيز ؟؟
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

اين سوال اول نکاتي داره که کمي تناقض وجود داره.

احتمالي که من ميدم مقتول توسط قاتل در بيرون از ماشين مورد تير اندازي قرار ميگيره ، تير از قسمت کليه وارد ميشه و از 5 سانتي متري کنار محل اول بصورت مايل خارج ميشه و ميخوره به در عقب پشت سر راننده چون شيشه نصفش پايين بوده اون قسمتي که داخل در هست شکسته ميشه تير از عقب صندلي راننده وارد ميشه و داخل صندلي ميمونه ، قاتل براي اينکه پوکه رو به جا نذاره مياد گلوله رو از داخل صندلي در بياره بخاطر همين جلوي صندلي راننده از هم پاشيده ميشه. قاتل ميره ، مقتول هنوز زنده بوده و لباسش رو در مياره و مي بنده به قسمت زخم که خونريزي نکنه يه لباس ديگه تنش ميکنه و قسمت عقب لباس به جايي ميگيره و پاره ميشه ميره که داخل ماشين بشه تا اينکه خودش رو به محلي برسونه ميميره و از پنجره دستهاش ميفته بيرون.

سوال دوم :

چون دستش به ماشه نميرسيده با پا ماشه رو ميکشه و چون تفنگ دست ساز بوده و موقع شليک تکان دارد وقتي که شليک ميشه داخل بدن نميشه و سطح بدن رو ميشکافه ( شايد هم يک رگي که مهمه) در اثر خونريزي زياد اون قسمت ميميره.

اين حدسهايي بود که من زدم.
اما خيلي سوالهاي سختي هست.

دوست عزيز جوابها رو که فهميدي حتما بيا اينجا مطرح کن که ببينيم جواب چي بوده :D
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط rasoulrasoul »

سلام دوستان عزیز
ممنون از جوابهایی که دادین
در سوال اول به نبود خون دقت کنید
گلوله هم معلوم نیست کجاست شاید داخل بدن باشه شاید داخل صندلی و یا هر جا دیگه!

این سول دیروز 5 شنبه 9/9/85 طرح شده و قراره که 5 شنبه ی دیگه جوابش رو بدن برای همین دوستان میتونن سرفرصت و حتی کمک از دوستانی که وارد هستن جواب رو بدن :D

از کمک همگی ممنونم :razz:
جواب رو هر موقع گرفتم همین جا اعلام میکنم!
موفق باشید
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

سوال اول خيلي سخته من با نظر Mohsen1001 مخالفم چون نميشه طرف لباسش رو در بياره لباس ديگه بپوشه !
فکر مي کنم بهتون نتيجه رو اعلام مي کنم.
سوال دوم هم اطلاعات کافي نداره مقتول بايد تحت کالبد شکافي قرار بگيره از کجا معلوم شايد مقتول داراي واريس در مري ابدومينال بوده باشه و دليل خونريزي داخلي پارگي رگ ها در اين قسمت باشد(يعني هر امکاني هست چون اطلاعات خيلي کمه)
 تصویر 
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

اما در مورد سوال اول اين چيزي هست که به نظر من ميرسه :

اتومبيل فرد قاتل و اتومبيل مقتول احتمالا يک تعقيب و گريز داشتند همراه با تير اندازي و اثر گلوله روي در عقب و شکستگي شيشه نيز مربوط به همان است .
سپس دو فرد به دليلي با يکديگر درگيري فيزيکي پيدا کردند و قاتل بوسيله يک شئ نوک تيز دو ضربه رو به مقتول وارد کرده که دو اثر موجود در بدن مقتول احتمالا مربوط به همين است .
سپس براي صحنه سازي تيري را به صندلي راننده از عقب شليک کرده و براي اينکه پليس نوع تفنگ را تشخيص ندهد گلوله رو خارج کرده.
قاتل لباس رويي مقتول رو درآورده و اون رو که نيمه جان بوده روي صندلي اتومبيل نشونده و صحنه رو ترک کرده و وجود دست هاي راننده روي شيشه نيز مبني بر همين است.
اما باز هم ميگم چون اطلاعات کافي نيست ميشه هر حدثي زد مثلا بايد گفته بشه که سوراخ روي بدن مقتول حاصل شليک گلوله بوده يا جسمي مثل پيچ گشتي !
 تصویر 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

osilatoria جان

اما مقتول لباس داشته که پشت لباسش هم يک سوراخ بزرگ بوده اينجوري که شما ميگيد بايد بدون لباس داخل ماشين باشه !
و اينکه در اوردن لباس مقتول توسط قاتل هيچ توجيهي نداره چون اصلا منفعتي به قاتل نميرسونه :?
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

حرف شما درسته ولي آخه اين هم که لباس مقتول رو عوض کنه خيلي عجيبه !
هردو دومورد توجيهي نداره ! بايد وايسيم ببينيم جوابش چي ميشه :-(
 تصویر 
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط rasoulrasoul »

من هر چی فکر کردم متوجه نشدم را باید خونی وجود نداشته باشه ؟؟؟
امکان داره قبلا مرده بعد گلوله خورده که خونش در نیومده !!!!!

راستی اینو بگم که اون دو جا ممکنه مال 2 گلوله بوده یا اینکه 1 گلوله بوده که دوباره از بدن خارج شده . حالت دوم بیشتر در نوعی از اعدامکه فر رو به یک دیوار سیمانی هست امکانش هست بوجود بیاد !!! یعنی گلول به یک جسم سفت برخورد کنه و برگرده داخل بدن . که شاید علت بیضی بودن یکی از سوراخ ها این بوده !!!!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”