گوشی N70 محصول نوکیا در مورخ 17/12/1384 به قیمت 425 هزار تومان با گارانتی ایرانیان..........
______________________________________________________________________________________________
گوشی N90 محصول نوکیا در مورخ 17/12/1384 به قیمت 470 هزار تومان با گارانتی ایرانیان...........
______________________________________________________________________________________________
گوشی k750 محصول سونی اریکسون در مورخ 17/12/1384 به قیمت 300 هزار تومان با گارانتی ایرانیان...............
قيمت روز گوشي هاي موبايل
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس:
Ami R 940, جان من فکر ميکنم 3 شنبه بود اگه اشتباه نکنم قيمت کردم يه مقدار از چيزي که شما ميگش پايينتر بود
N70با گارانتي ايرانيان 380 هزارتومان
N90 قيمت شما درسته
K750 با گارانتي ايرانيان 278 هزار تومان
البته من از علائدين پرسيدم
N70با گارانتي ايرانيان 380 هزارتومان
N90 قيمت شما درسته
K750 با گارانتي ايرانيان 278 هزار تومان
البته من از علائدين پرسيدم

آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
Ali Singer,
البته به بازار ايران نميشه اطمينان کرد ...
يه روز بالا ميره .............
يه روز پايين.................
در مورد قیمت N70 که گفتید شما هم فکر کنم نسخه tim آن بوده يعني نسخه ساخته ايتاليا نه فنلاند که معمولا 30 40 هزار تومان ارزون تر هست............
نسخه tim معمولا خيلي هنگ ميکنه نگنه فرقي با نسخه اصلي نداره......................
البته به بازار ايران نميشه اطمينان کرد ...
يه روز بالا ميره .............
يه روز پايين.................
در مورد قیمت N70 که گفتید شما هم فکر کنم نسخه tim آن بوده يعني نسخه ساخته ايتاليا نه فنلاند که معمولا 30 40 هزار تومان ارزون تر هست............
نسخه tim معمولا خيلي هنگ ميکنه نگنه فرقي با نسخه اصلي نداره......................
دل خسته ام از این جا از آدمای دنیا
همین امروز فردا دل میزنم به دریا
همین امروز فردا دل میزنم به دریا

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ami R 940,
TIM يه سرويس مخابراتي هست (چيزي شبيه ارتباطات سيار خودمون) و در کشورهاي خارجي مرسوم هست که به مشترک گوشي رو به شرطي که تنها با اون اپراتور کار کنه به قيمت بسيار پايينتر از قيمت بازار ميدن و البته قفل شده هستند و نميشه سيم کارت ديگهاي رو استفاده کرد، (کمپانيهاي TIM,VODA,ORANGE,....)
که قفل اونها رو حذف ميکنند (ميشکنند) و وارد بازاز ميکنند
که در برخي موارد در جريان تغيير فريموير و IMEI خساراتي هم به اونها وارد ميشه
TIM يه سرويس مخابراتي هست (چيزي شبيه ارتباطات سيار خودمون) و در کشورهاي خارجي مرسوم هست که به مشترک گوشي رو به شرطي که تنها با اون اپراتور کار کنه به قيمت بسيار پايينتر از قيمت بازار ميدن و البته قفل شده هستند و نميشه سيم کارت ديگهاي رو استفاده کرد، (کمپانيهاي TIM,VODA,ORANGE,....)
که قفل اونها رو حذف ميکنند (ميشکنند) و وارد بازاز ميکنند
که در برخي موارد در جريان تغيير فريموير و IMEI خساراتي هم به اونها وارد ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: www.many_tkaraj@yahoo,com
- تماس:

8) 8) 8) 8)