خبرگزاري اينترنتي "رگنوم" نيز گفت: ايرانيها نميگويند كه اين موشك طرح خودشان بوده يا خير؟
روزنامه "نوويه ايزوستيا" مينويسد: سلاح جديد ايران از نظر نشانههاي فني شبيه موشك زيرسطحي روسي "شكوال" ( (shkvalبوده و با سرعت بالا قادراست شناورهاي سطحي و زيرسطحي را نابود كند.
اين نشريه به سخنان دريادار "علي فدوي" استناد كرد كه با اشاره به سرعت بالاي موشك (تا يكصد متر در ثانيه) گفت: موشك حامل كلاهك جنگي بسيار مخربي بوده و هيچ كشتي نميتواند از حمله آن بگريزد.
روزنامه "نزاويسيمايا گازتا" نيز نوشت: آزمايش موشك و نمايش قدرت نظامي ايران در رزمايش جاري در خليج فارس در رابطه با خطر وضع تحريم ايران از سوي شوراي امنيت سازمان ملل متحد صورت ميگيرد.
اين روزنامه افزود: ايران مهلت سي روزه شوراي امنيت براي رفعترديدهاي جامعه جهاني در مورد صلح آميز بودن برنامه هستهاي خود را با رزمايش دريايي و آزمايش موشك جديد شروع كرد.
"يگانهاي نظامي آمريكا و انگليس در بخش شمالي خليج فارس بحال آمادباش در آمدند و اسراييل موشك جديد را خطري براي امنيت ملي خود دانست" به نوشته روزنامه "ترود"، ايران موشك جديد و بسيار سريع خود را در خليج فارس آزمايش كرد كه منطقه حساس نفتي است.
مقامهاي ايراني، خود خاطرنشان ميكنند ۸۰درصد نفت استخراجي از منطقه برگزاري رزمايش ميگذرد
آزمايش موفقيت آميز دو نوع موشك در رزمايش پيامبر اعظم (ص) در خليج فارس از سوي محافل خبري بينالمللي بهعنوان "توانايي" ايران در شرايط خاص منطقهاي ارزيابي شده است.
آزمايش موشك شهاب فجر- ۳و موشك سريع زير سطحي ايران همچنان روز دوشنبه در رسانههاي خارجي بازتاب دارد.
رسانههاي آمريكايي و انگليسي سعي كردند آزمايشهاي موشكي را با آنچه كه "نگراني غرب" ناميدند همراه كنند و اين تحول را با موضوع هستهاي ايران كنار يكديگر قرار دهند.
خبرگزاري "آسويشتدپرس" نوشت: ايران براي دومين بار در چند روز گذشته اقدام به آزمايش موشكي جديد كرد و يك فروند موشك زيرسطحي پرسرعت را كه بنا به گفته اين كشور هيچ زيردريايي و يا ناو جنگي قادر به گريز از آن نيست، شليك كرد.
اين خبرگزاري با اشاره به توانايي ايران افزود: آزمايشهاي ياد شده در جريان رزمايشهايي صورت گرفت كه سپاه پاسداران نخبه ايران از روز جمعه گذشته سرگرم اجراي آن در خليج فارس و درياي عمان هستند.
اين خبرگزاري آمريكايي از نقش ايران براي تامين امنيت منطقه چيزي نگفت، اما نوشت كه آزمايشهاي موشكي ايران احتمالا موجب افزايش نگراني آمريكا شده است.
خبرگزاري فرانسه نيز با انعكاس اظهارات دريادار " علي فدوي " معاون نيروي سپاه پاسداران در مورد آزمايش موشك زير سطحي، از سپاه بهعنوان نيروهاي " زبده " ياد كرد.
اين خبرگزاري نوشت: هزاران تن از نيروهاي ايران در حال انجام رزمايشي در خليج فارس براي آمادهسازي نيروهاي مسلح در برابر " تهديدهايي" هستند كه در بحبوحه افزايش تنش با غرب بر سر برنامه هستهاي ايران به وجود آمده است.
خبرگزاري انگليسي رويترز با اشاره به آزمايشهاي موشكي ايران به اقتدار نيروي دريايي ايران و تسلط آن بر منطقه از جمله تنگه هرمز اشاره كرد.
اين خبرگزاري نيز مدعي شد، آزمايش دوم موشكي ايران احتمالا موجب تشديد نگراني غرب خواهد شد.
رويترز در ادامه گزارش خود به نقل از "اصغر سلطانيه" نماينده ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي نوشت: جهان نبايد از آزمايش موشكي ايران نگران شود چرا كه هركشوري از فعاليتهاي نظامي متعارفي براي دفاع از خود دارد.
راديو بيبيسي يكشنبه شب در گزارشي سعي كرد آزمايشهاي موشكي ايران و موضوع هستهاي را با هم مرتبط كند.
اين راديو گفت: در حالي كه چند روز از مهلت ۳۰روزه شوراي امنيت به جمهوري اسلامي براي بازنگري در برنامه هستهاي آن ميگذرد، پرتاب آزمايشي موشك دوربرد "فجر " ۳بار ديگر باعث شده است تا نگرانيهايي از برنامه نظامي ايران مطرح شود.
بيبيسي با اشاره به تاكيد روزهاي اخير برخي مقامهاي غربي براي حل مسالمت آميز مساله هستهاي ايران نوشت: "متيو بان" از محققان دانشگاه هاروارد آمريكا ميگويد در صورت نرمش دو طرف مناقشه و حركت در جهت تامين منافع دو جانبه ميتوان به دسترسي به راه حلي صلح آميز براي پايان دادن به اين غائله اميدوار بود.
راديو آمريكا نيز خبر آزمايش موشكي ايران را با اظهارات هميشگي مقامهاي آمريكايي عليه ايران مرتبط كرد.
اين راديو مانند قبل، موشكهاي ايران را خطري براي امنيت اسراييل دانست و گفت: آمريكا با ابراز نگراني نسبت به آزمايش موشك رادار گريز "فجر "۳ميگويد، ايران يك برنامه نظامي فعال را دنبال ميكند.








