ديديد قتي ميخواهيد كامپيوترتان را خاموش كنيد چند دقيقه طول ميكشه.
براي كم كردن اين مدت زمان ابتدا بايد:
در start گزينه ي run رو بزنيد.بعد regedit رو بنويسيد و Enter كنيد. يه صفحه ي ديگر باز ميشه روي فولدر HKEY_CURRENT_USER كليك كنيد يه سري ديگه فولدر مياد.روي control panel كليك كنيد بعدشم روي Desktob . سمت راست صفحه يك سري فايل مياد روي HungAppTimeout اينتر كنيد.دوباره يك صفحه مياد كه عددي رو نوشته شما به جاي اون عدد هر عدد كمتري كه ميخواهيد بذاريد .
*****فقط عددش كمتر از 100 نباشه چون دستگاهتون خراب ميشه*****
چگونه مدت shut down زمان را كم كنيم ؟
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
- تماس:
چگونه مدت shut down زمان را كم كنيم ؟
به پايان امد اين مطلب مطالب همچنان باقي است
يا علي
در پناه حق
[External Link Removed for Guests]
فروش فيلم فقط 200 تومان با کيفيت dvdrip
فروش اکانت رپيدشر با 8000 پوينت ماهيانه 8000 تومان
با ايديه mori_hacker_wizard تماس بگيريد
يا علي
در پناه حق
[External Link Removed for Guests]
فروش فيلم فقط 200 تومان با کيفيت dvdrip
فروش اکانت رپيدشر با 8000 پوينت ماهيانه 8000 تومان
با ايديه mori_hacker_wizard تماس بگيريد

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
osilatoria
به احتمال 99% سيستم شما ويروسي شده (احتمالا Brontok)
اگر به هر دليل ايگهاي اين اتفاق افتاده باشه با اين برنامه مشکلتون حل ميشه
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=1393
و اگر هم ويروسي هست بايد سعي در نصب آنتي ويروس و حذف ويروس داشته باشيد، که با توجه به بسته بودن رجيستري بايد از نسخه پرتابل NOD32 استفاده کنيد
به احتمال 99% سيستم شما ويروسي شده (احتمالا Brontok)
اگر به هر دليل ايگهاي اين اتفاق افتاده باشه با اين برنامه مشکلتون حل ميشه
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=1393
و اگر هم ويروسي هست بايد سعي در نصب آنتي ويروس و حذف ويروس داشته باشيد، که با توجه به بسته بودن رجيستري بايد از نسخه پرتابل NOD32 استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
osilatoria
تعويض ويندوز راهکار مناسبتري براي اين شرايط هست، البته توجه داشته باشيد درايوي که قصد نصب ويندوز در اون رو داريد کامل فرمت کنيد و بعد از نصب ويندوز هم وارد هيچ درايوي نشده و بلافاصله BitDefender یو از روي CD مطمئن نصب کنيد، چون در غير اين صورت به محض باز کردن هر درايور يا پوشهاي در صورتي که Brontok باشه مجددا خوش رو کپي ميکنه و ...
پس فرض رو بر ويروسي بود بگذاريد و با احتياط عمل کنيد (البته ميتونيد قبلش لينک برنامه رو که دادم هم تست کنيد، حجم برنامه کيلوبايتي هست و بسيار ساده اما پر کاربرد، شايد ويروس حذف شده باشه و فقط اثرات اون باقي مونده باشه که با اين روش مشکل حل ميشه
)
تعويض ويندوز راهکار مناسبتري براي اين شرايط هست، البته توجه داشته باشيد درايوي که قصد نصب ويندوز در اون رو داريد کامل فرمت کنيد و بعد از نصب ويندوز هم وارد هيچ درايوي نشده و بلافاصله BitDefender یو از روي CD مطمئن نصب کنيد، چون در غير اين صورت به محض باز کردن هر درايور يا پوشهاي در صورتي که Brontok باشه مجددا خوش رو کپي ميکنه و ...
پس فرض رو بر ويروسي بود بگذاريد و با احتياط عمل کنيد (البته ميتونيد قبلش لينک برنامه رو که دادم هم تست کنيد، حجم برنامه کيلوبايتي هست و بسيار ساده اما پر کاربرد، شايد ويروس حذف شده باشه و فقط اثرات اون باقي مونده باشه که با اين روش مشکل حل ميشه
)زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-

همين نرم افزاري که معرفي کرديد رو دانلود کردم درست شد همون بوده که شما گفتين ويروس پاک شده بوده و با اين کار اثرش از بين رفت.