سریعترین موشک زیرسطحی جهان در سومین روز رزمایش بزرگ پیامبر اعظم(ص ) با موفقیت آزمایش شد .
جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: سرعت این موشک که حوت نام دارد100 , متر بر ثانیه است و هیچ ناوی نمیتواند از آن فرار کند.
دریادار فدوی گفت: طراحی این موشک به گونهای است که قادر است زیردریاییهای بزرگ را هدف قرار دهد و نمیتوان آن را شناسایی کرد.
وی افزود: هم اکنون فقط ایران و یک کشور دیگر این نوع موشک را در اختیار دارند .
ایران دیروز یکی از قدرتهای جنگی جهان بود
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Reza6662,
من هم همين پرسش زو در ذهن خودم داشتم، اميدوارم در آينده شاهد نامگذاري با نامهاي اصيل فارسي هم باشيم که واقعا زيبا هستند
من هم همين پرسش زو در ذهن خودم داشتم، اميدوارم در آينده شاهد نامگذاري با نامهاي اصيل فارسي هم باشيم که واقعا زيبا هستند

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
با سلام ،
اين موشك دوش پرتاب به اسم ميثاق 2 در ايران توليد ميشه كه البته براي هدف قرار دادن اجسام پرنده كه در ارتفاع پايين پرواز ميكنند ساخته شده و فوق العاده سريع تر و چالاك تر از ميثاق 1 هست ....
البته اين موشك ضد هوايي اصليت روسي داره .... ميشه گفت كه اكثر اسلحه هاي جديد كه در ايران توليد ميشه منشاء روسي دارن اليته فكر ايراني هم تغييراتي بهش داده !!!
من فكر ميكنم خيلي چيزهاي ديگه هم توليد شده اما رو نميشه .... به نظر من اين سياست خوبيه كه رو نميشه ... بگذريم .... به هر حال صرف نظر از بد بودن سلاحهاي جنگي از نظر بشري و اخلاقي ، نياز به سلاحهاي دفاعي امري قابل قبول و منطقي هست كه هر كشوري منابعي رو به اين امر تخصيص ميده ....
البته من هميشه تعجب ميكنم چرا نامهاي پارسي و ايراني براي اين سلاحها انتخاب نميشه .....
موفق و شاد باشيد .
اين موشك دوش پرتاب به اسم ميثاق 2 در ايران توليد ميشه كه البته براي هدف قرار دادن اجسام پرنده كه در ارتفاع پايين پرواز ميكنند ساخته شده و فوق العاده سريع تر و چالاك تر از ميثاق 1 هست ....
البته اين موشك ضد هوايي اصليت روسي داره .... ميشه گفت كه اكثر اسلحه هاي جديد كه در ايران توليد ميشه منشاء روسي دارن اليته فكر ايراني هم تغييراتي بهش داده !!!
من فكر ميكنم خيلي چيزهاي ديگه هم توليد شده اما رو نميشه .... به نظر من اين سياست خوبيه كه رو نميشه ... بگذريم .... به هر حال صرف نظر از بد بودن سلاحهاي جنگي از نظر بشري و اخلاقي ، نياز به سلاحهاي دفاعي امري قابل قبول و منطقي هست كه هر كشوري منابعي رو به اين امر تخصيص ميده ....
البته من هميشه تعجب ميكنم چرا نامهاي پارسي و ايراني براي اين سلاحها انتخاب نميشه .....
موفق و شاد باشيد .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
adib,
ميثاق هم فکر نميکنم يک نام روسي باشه،
قطعا دليل اون چيزي جز اين هست، به مسائل اعتقادي و ..... مربوط ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:adib,
طرح تولید و توسعه ی موشکهای دوش پرتاب از سال 1370 در وزارت دفاع آغاز شده است.
با انجام کپی سازی و مهندسی معکوس موشک استینگر که به هیچ وجه موفقیت آمیز نبود
وزرات دفاع از شرکت ونگارد چین کمک گرفت و نتیجه همین موشک میثاق-1 شد.
میثاق-2 هم نمونه ی اصلاح شده و سبکتر میثاق-1 است و هیچکدام هم اصلیت روسی دارند.