نمي دونم چي بخرم؟

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

saeedcapital82 جان
شما حتما نياز به ويندوز موبايل داريد؟
همونطور که دوستان هم اشاره کردند در اين رنج نمي تونيد يک گوشي هوشمند مجهز به ويندوز موبايل تهيه کنيد، اما به راحتي بهترين گوشي سري 60 رو مي‌تونيد خريداري کنيد
اگر عجبه‌اي نداريد پيشنهاد بنده N73 هست و اگر در خريد اون عجله داريد بهتره N70 رو خريداري کنيد، چرا که N73 با اينکه گوشي بسيار کامل هست، اما مجهز به سيمبيان 9 هست که استانداردهاي کاملا جديدي رو استفاده کرده و برنامه‌هاي نسخه‌هاي قديمي با اون سازگار نيست و بايد منتظر انتشار نسخه‌ي جديد برنامه‌هاي مورد نظرتون باشيد :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط saeedcapital82 »

مهدي جان ممنون از جواب.
آخه من نميخوام اونقدر پول واسه گوشي بدم.
گوشي هاي سري sp3,4,5-Imate را ديدم به نظرم جالب اومدن.هم ارزون ترن هم خوش دست تر هم windows mobile smart phone روش نصب ميشه فقط نميدونم که office وديکشنري روش نصب ميشه يا نه!!
و يه سوال ديگه : تفاوت I-mate و Qtek چيه کسي ميدونه؟چون تمام مدلهاي qtek مثل i-mate هستند.
ممنون به خاطر سايت خوبتون.. :smile:
Always Look On The Bright Side Of Life
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

saeedcapital82 جان
بله، هر دو برنامه براي ويندوز موبايل هم عرضه شده، اما اگر نياز شما همين دو مورد هست پيشنهاد بنده خريد گوشي‌هاي سري 60 نوکيا هست :D
در مورد imate و qtek هم هيچ تفاوتي با هم ندارند و هر دو براند گوشي‌هاي يکساني دارند، اما کيفيت گوشي‌هاي Qtek بالاتر از IMATE هست (کيفيت قطعات به کار رفته :-) )

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

فايلهاي office Nokia را ميتوان در برنامه هاي office Windows استفاده کرد؟
من فکر کنم office I-mate يا office Winows mobile smartphone را بشه فايلاشو روي PC اجرا کرد ولي فايلاي Office Nokia را نشه درسته؟
راستي مهدي براي I-mate Sp5 يا qtek 8300 تو ميدوي که ديکشنري oxford عرضه شده يا نه؟
قيمتشون را داري؟ هم I-mate sp5 وهم Qtek8300 ؟ از کجا بخرم؟پس Qtek بهتره به نظر تو ؟!

Thanx Man
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

saeedcapital82 جان
در خواندن و نوشتن اطلاعات و انتقال اونها مشکلي وجود نداره و به راحتي مي‌تونيد بين گوشيهاي سري 60 و کامپيوتر فايلها رو تغيير و با ديگري مشاهده کنيد، اما منکر کارائي بالاتر PPC ها در اين زمينه هم نيستند (هم امکانات بالاتر در محيط افيس و هم قدرت پردازش بالاتر)
در مورد Oxford هم براي تمامي گوشي‌هاي عرضه شده و هيچ مشکلي در اين زمينه وجود نداره (براي تمامي گوشي‌هاي هوشمند از جمله سيمبيان، ويندوزموبايل و ...)
در مورد خريد هم فکر مي‌:نم شما تهران سکونت داشته باشيد که در اين صورت بنده نمي‌تونم آدرسي رو به شما در اين زمينه بدم (بنده تهران زندگي نمي‌کنم)
اما احتمالا در پايتخت و جمهوري مي‌تونيد اونها رو پيدا کنيد (دوستان عزيز تهراني شايد بهتر بتونند شما رو اهنمايي کنند :D )

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

ممنون مهدي از جوابت.
من اصفهاني ام اصفهان که اين گوشيا نيستند تهرانم توي علائدين دوستام گشتن نبوده!
اگه بربچ تهران کسي هست ممنون ميشم کمک کنه!
I-mate Sp5 و Qtek 8300 را از کجا بخرم؟
Always Look On The Bright Side Of Life
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط saeed123 »

I-Mate بگير همه چيز داره قيمتش هم ميشه گفت قابل قبوله
(البته هر مدليش بگيري فرقي نميکنه فقط آيميت باشه )
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط AMIRSEDA »

گوشي خوب و ارزان مي خواهي.خوب اينکه زايه است يک دونه از اينtv mobaleها بخر والا خودم هم دارم .باتريش قشنگ يکي دوروز رو کار مي ده . به درد mp3مي خوره وهمچنين صداش هم زياده :-?
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”