چندتا عکس بالا يه جوري بود انگار واقعي نبود ولي پاييني هاش حيرت آور بود.
همينطوريه ديگه که نصف استان خراسان هم مساحت کشورشون نيست و 3 برابر ما جمعيت دارن ولي اينقدر پيشرفته هستن و .........
سلام دوست عزيز خيلی ممنونم که هرفهاتون رو به عنوان نظر بيان ميکييد ولی بايد خدمتّون عرز کنم که کشور ژاين
يکی از پيشرفتتريين کشورهاست اما بسته به اون که پيشرفت را در چی ببينيين شايد ديدگاهّای ما
متفاوت باشد ولی در کل کشوری فوق پشرفتس و بايد بدونيم که تا کشوری با زير سختهای قوی نباشد مردمش نميتونّد
ادع آی پيشرفت کنّد و بدونيد که اين کشوری که ميبينيد به عنوان ژاين کشوری است که بد از بمب اتمی خودشون يعنی
مردم و دولت با هم کشور را ساختند و چندی پيش که بازار دخالت امريکا دا مباهس اتمی کشور عزيزمون
ايران داق بود اين جنايتکارا گفتند که نمييخوايم شاهد يک ا همين نشون اسلامی باشيم همين جمله يکی از دلايل پيشرفته بودن
اين کشور است ولی خوب متا سفانه فعلا نوکر امريکاست
در خاک غریب پرسه بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
Sardar, جان
باید همه فرهنگ سازی رو از خورشون شروع کنند !
اینی که من میگم رو بر حسب توهیین نمی گم واقعیته !
بد بختانه ما خودمونو اند فرهنگ میدونیم و هی به اینو اون گیر میدیم !!!
اگر منظور شما من هستم که اینو بگم که هیچ ادعایی ندارم و گردنم از مو نازک تر است و اگر منظر شما من نیستم که....هیچی
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
خیلی جوش نزنین دوستان با گفتن من و شما حل نمیشه
فرهنگ هم تو این مملکت مثل چیزایه دیگه گرونه اصلا یه جورایی نایاب شده در حالی که در صدها سال پیش تن تن فر هنگ صادر میکردیم خدا ببین به چه روزی افتادیم که باید بریم دوباره دنبال فرهنگی بگردیم که از دست دادیم
شما سرور ما هستید عزیز کسی که در این سایت با این تعداد پست بشه مدیر بدین معنی است که واقعا لیاقت دارد و دارای معلومات بالایی است
دوستان عزیزم موفق باشید و پیروز مثل جدمان کورش بزرگ